10-07-2012, 12:29
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2011
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Doğayla Barış
Sevgili lunlun senin bahçeli evin var 
"Orda bir köy var uzakta, o köy bizim köyümüzdür
Gitmesekte, kalmasakta, o köy bizim köyümüzdür"
şarkısını duymadın mı yoksa sen, bizler bu şarkıyla büyüdük...
Teşekkür ederim, harikasınız. Bu sene izin hakkımız olmadığı için bir yere kıpırdayamıyoruz karı koca ama sonrasında Allah Kerim. Bir bakmışsınız eşim ve bizim çiçek delisi ufaklıkla birlikte kapınızı aşındırıyoruz. Ama hazırlıklı olmanız ve çiçekleri ortadan kaldırmanız lazım, çünkü bizim kız yolda sokakta ne çiçeği görse "bu annenin" diyor. Geçen gün istediği çiçeği alamamış diye sokak ortasında yatmış yerlere. Neymiş efendim, çiçeği bize getirecekmiş " annenin çiçeği, babanın çiçeği" imiş. Babaanne dayanamamış saksıda minyatür gül almış. O yüzden diyorum çiçekleri ortadan kaldırmanız lazım olacak.
Bu durumda bahçemiz senin, henüz tatil köyümüzün konuk odaları hazır değil ama şimdilik bir çadırda küçük bir tatil keyfi hiç fena olmaz diye düşünüyorum.
Görenler bayılıyor, sizde ilk fırsatta denemelisiniz
Teşekkürler efenim , biz konuk saymayız kendimizi zaten. Ah Sevgili Doğayla Barış, bırakın çadırı orda bulunsak da hamak da yatsak, başımızın üstünde yıldızlar! Ne güzel olurdu.
Bu arada yanmaya devam ediyoruz. Acayip bir poyraz her şeyi uçuruyor, saksılı çiçeklerin hepsi yerlere indi, sahilde uçanları yakalamak için koşuşturup duruyorum diye sızlanırken... Şiddetli bir sarsıntı yaşadık, iyi ki sahildeydik. Tabaklar, bardaklar kırıldı ama buna da şükür.
Allah sonumuzu hayır getirsin inşallah. 
|
Evet evet, okuduk sarsıntı haberlerini. Çok geçmiş olsun, tekrar etmesin inşallah. Eşyalar kırılsın dökülsün ama sağlığa , cana bişey gelmesin. Sağlıkla kalın, sevgiyle kalın.
|
|
|