![]() |
|
![]() |
#1231 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Bu çiçeğin adını bilmiyorum.
2 Yıl önce vardı kurumuş kaybolmuştu.Şimdi tekrar hanım sayesinde kavuşmuş oldum.Yapraklar dahada kızararak çok güzel görüntü sunuyor.Hele çiçekleri alev gibi.Bu çiçek çok sevdiğim bir tür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Ağaç Dostu
|
Adını bilmediğim diğer çiçeğim.
Adlarını bilmesemde çok hoş çiçekler.3 Yılını dolduran bu çiçeğin çiçek açmadığını sanıyordum.Fakat bir kaç günden beri bütün uclarda çiçek tomurcukları göründü.Merakla açmalarını bekleyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Ağaç Dostu
|
beyaz ponpon gül fidesi.
Muammer beyle geçen yıl bu konuda paylaşım yapmıştık.Sarısı onda vardı beyazı bende.3-4 Adet sarı ponpon gül çeliği aldım 3 ü tuttu.Muammer beye verdiğim çelikler tutmamış.Bende ona jest yapıp köklü halde bir beyaz pon pon gül dikmek istedim.Cuma günü inşallah uğrar teslim ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Ağaç Dostu
|
altın çilek.
Şimdi tam zamanı.Çeşit olarak bahçemde bulunduruyorum.Kendi tohumundan fideleri yetiştirerek devamını sağlıyorum.Farklı güzel bir çeşit. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Ağaç Dostu
|
fırça çalısı.
fırça çalısı hala çiçek açmaya devam ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Ağaç Dostu
|
Hatmi.
Hatmi soğuklara meydan okuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Ağaç Dostu
|
Güz gülleri.
Gülümsemeye devam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Ağaç Dostu
|
güz çiçekleri.
soğuklara direniyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Ağaç Dostu
|
pepino.
pepino meyveleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Ağaç Dostu
|
sera içi marul.
Boş kalan yerlere yeniden marul dikimi yaptım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Ağaç Dostu
|
mor dut.
bugün diktiğim mor dut.Kökleri ve toprağıyla kardeşimden aldığım bu fidan dan geçen yıl dut toplamıştım.Kendi aldığım dut fidanı kurumuştu.Eksikliği bu fidanla gidermiş olduk. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Ağaç Dostu
|
Fırça çalısı Bol güneşli alanları seven bir bitki.Karadenizin güneşi malum.Eğer kapalı alandaysa direkt güneş alan bir alana aktarmanı tavsiye ederim abi.Yaptığın Setlerin güneş alan köşeleri bence çok uygun.Kolay gelsin . Düzenleyen Adil : 27-12-2012 saat 09:22 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
sayın adil fırça çalısı ne kadar güzel görünüyor ben o çiçeğe hep assolist mağrurluğunu yakıştırmışımdır çok güzel ![]() pepinolarda çok sevimli görünüyor tadını merak ettim doğrusu seranızada çok emek vermişsiniz belli umarım içi hep dolu olur bu arada meleklerin borularını çoktan toprağa ektim iki tanesini bilemediğim bir sebepten toprakta çürüdü ama diğerleri sağlam çok teşekkürler vakit bulduğum en kısa zamanda resimlerini paylaşırım saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() İyiki almışım bahçemde en farklı çiçeklerden birisi. Pepino eğer ağustos eylül aylarında olgunlaşmış irilerini bulup tadma şansına sahip olursanız.Kokusu aynen kavun kokusu ,Tadı kavunumsu ve sulu.Çok Hafif bir acılık var fakat tam olgunu aynen kavun lezzetinde ve tadında yeniyor.Romatizmaya çok iyi geliyor.Vakitsiz ve olgunlaşmamış olanları yeşil domates gibi tadsız tuzsuzdur. Hobi seramı yapalı 1 yıl oldu.Yağmurlu ve soğuk rüzgarlı havalarda orada çalışmak ve bitkilerle uğraşmak ayrı bir güzellik.Şu an dışarıda soğuktan etkilenecek bütün çiçekleri seranın içine aldım. Seramda ,marul, yeşil soğan ,pepino ve çiçeklerim bulunuyor. Masam sandalye ve raflı dolabım seranın içinde özel bir bölüm.Seyyar kabloyla birde elektrik çekerek radyo ve elektrikli çay makinesi kullanıyorum. Anlayacağınız.Kendime keyifli bir alan oluşturdum. ![]() Meleklerin boruları çelikleriniz inşallah tutar.Olmazsa yaz aylarında yine takviye yaparız.Fotoğraflarını paylaşmanız iyi olur kardeşim. Kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1246 |
Ağaç Dostu
|
Trabzon hurması.
Sabahleyin karatavuk olgunlaşan hurmaları yerken biryandan beni gözetliyor bir yandan homini gırtlar yiyor. ![]() Tabi ki onlarında bu meyvede hakkı var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Ağaç Dostu
|
Trabzon hurması.
Şimdi Karadeniz saksağanı devreye girdi.Karatavuk uzaklaşmak zorunda kaldı. Herkes sırayla beyler. ![]() Karadeniz saksağanı aramızda 40m mesafe olmasına rağmen evin camında beni farkediyor fakat Yinede o güzel hurmaları afiyetle yiyor. Ben onları keyifle izliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bir ara 3-4 Karadeniz saksağanı bol meyveli bir tepede bir arada duruyorlardı fakat fotoğraf makinesini alıp fotoğraflarını çekene kadar son olarak bu Saksağanı yakalayabildim. Eeeee ortaklar arttı. ![]() Bunlar hırsızların en güzeli. ![]() Bu hallerini görmek bile çok güzel. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1251 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2011
|
Alıntı:
![]() Abi kardeş dayanışması güzel gidiyor. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu konuda çok cömertsin sağol. ![]() Allah sağlık sıhhat mutluluktan ayırmasın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bu güzel dileklerinizi ,sizin içinde diliyorum. Allaha emanet ol kardeşim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2011
|
Alıntı:
![]() Ağabeyiniz ile dün akşam iyi muhabbetimiz vardı. Sanırım onu biraz kızdırdık ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada çalışkanlıkta sizinde ağabeyinizden eksik tarafınız olmadığını da keşfettim. Yüce Mevlam bu şevkinizi kırmasın inşallah. Allah sağlık sıhhat ve uzun ömür versin ki bizde sizin çalışmalarınızı zevkle izleyebilelim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Adil,hurmaların tepesindeki kuş resimleri ni çook güzel yakalamışsınız...Fırça çalısının da iyi reklamı oldu bu arada...Hiç dikkatimi çekmemişti bu harika çiçek.. ![]() Bu arada Kaptanzst. iyi baksın 5000 . beğeni saniye farkı ile benimdir belki....... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Aynı güzel dilekleri sizler için de diliyorum kardeşim. Ziyaretinize çok memnun oldum. Saygılar selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
Hatta bahçeye indiğim zaman bile fotoğraf makinesini yanımda taşıyorum. Nereye gidersem her zaman yanımda taşıyorum.Artık üzerimde aksesuar gibi oldu. ![]() Fırça çalısını güzel anında yakaladım. Her zaman böyle denk gelmeyebilir. Hurmalar da ki fotoğrafları Beğendiğiniz için teşekkürler.56 zoom la çekildiği için biraz bozulma olsa da önemli olan konuyu yakalayabilmekti. Ablacığım Benim sıramı size seve seve verebilirim. ![]() Zaten seni bu sıralamaya bile sokmayız ablacığım.Sen her zaman birinci sin. Bizden isteyeceğin bir şey olursa lütfen çekinmeden söyle. Tek tek sayma konusunda çok çok haklısınız ablacığım. İnanıyorum ki en fazla yorumu siz yazmışsınızdır.Siz bunu çoktan hakediyor sunuz. Berrin Ablayı kimse kandıramaz. ![]() Saygılar selamlar ablacığım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
Ağaç Dostu
|
Trabzon da kar.
Düne kadar bir şey yoktu.Bu sabah kalktığımızda güzel bir süpriz le karşılaştık.Etraf bem beyaz karla kaplanmıştı.Böylece bu yılın ilk karını da görmüş olduk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Ağaç Dostu
|
Trabzon kar.
çevremiz ve kar manzaraları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |