Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tuya
sayın adil fırça çalısı ne kadar güzel görünüyor ben o çiçeğe hep assolist mağrurluğunu yakıştırmışımdır çok güzel 
pepinolarda çok sevimli görünüyor tadını merak ettim doğrusu
seranızada çok emek vermişsiniz belli umarım içi hep dolu olur
bu arada meleklerin borularını çoktan toprağa ektim iki tanesini bilemediğim bir sebepten toprakta çürüdü ama diğerleri sağlam çok teşekkürler vakit bulduğum en kısa zamanda resimlerini paylaşırım saygılar
|
Sabah çisesi üzerinde çok güzel görünüyordu bu güzelliği paylaşmak istedim.Evet bir assolist mağrurluğu var.

Fırça çalısını adını bilmiyordum bir çiçekçide gördüm çok hoşuma gitti ve aldım.Adını daha sonra öğrendim.
İyiki almışım bahçemde en farklı çiçeklerden birisi.
Pepino eğer ağustos eylül aylarında olgunlaşmış irilerini bulup tadma şansına sahip olursanız.Kokusu aynen kavun kokusu ,Tadı kavunumsu ve sulu.Çok Hafif bir acılık var fakat tam olgunu aynen kavun lezzetinde ve tadında yeniyor.Romatizmaya çok iyi geliyor.Vakitsiz ve olgunlaşmamış olanları yeşil domates gibi tadsız tuzsuzdur.
Hobi seramı yapalı 1 yıl oldu.Yağmurlu ve soğuk rüzgarlı havalarda orada çalışmak ve bitkilerle uğraşmak ayrı bir güzellik.Şu an dışarıda soğuktan etkilenecek bütün çiçekleri seranın içine aldım.
Seramda ,marul, yeşil soğan ,pepino ve çiçeklerim bulunuyor.
Masam sandalye ve raflı dolabım seranın içinde özel bir bölüm.Seyyar kabloyla birde elektrik çekerek radyo ve elektrikli çay makinesi kullanıyorum.
Anlayacağınız.Kendime keyifli bir alan oluşturdum.
Meleklerin boruları çelikleriniz inşallah tutar.Olmazsa yaz aylarında yine takviye yaparız.Fotoğraflarını paylaşmanız iyi olur kardeşim.
Kolay gelsin.