![]() |
|
![]() |
#1861 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Gece arka bahçede kar sefası...Ve sabah her taraf bembeyaz oldu..:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Ağaç Dostu
|
Hava kapalı ama yine de manzara harikaydı...:)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yücelin yuvarlak pastasına inat bizimki dikdörtgen....:)))))))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Ağaç Dostu
|
Karın içindeki güzeller....diğerleri de karlı güzeller....:))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul un karlı havası işte bu kadar ..Ertesi günü hava açtı,karlar erimeye başladı
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Ağaç Dostu
|
Her seneki gibi yine bir kuğu , soğuktan rıhtıma sığındı..Bekliyorduk:))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Ağaç Dostu
|
Kuğu bu sene geldiğine pişman oldu..:))O geldi ..Biz evden gittik:((
![]() ![]() ![]() Eşim ilk operasyon öncesi , en küçük torunları ile , daha sonra başımıza geleceklerden bî haber, çok mutlu ... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Ağaç Dostu
|
Bu kasvetten çıkmak için Bu güzel çuhalarla içimiz açılsın mı biraz.....))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün ön tarafta biraz budama işleri yaptım..Ama herşey berbat durumda..:((
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Ağaç Dostu
|
Ördeklerimizin keyifleri çok güzel.....Mineleri ve ortancaları budadım..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Ağaç Dostu
|
Çiğdem ve clematis canlandılar..Salı günü yine kar geliyormuş.Naylonları kaldırmadım.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan Özbilgiç, ziyaretiniz beni mutlu etti..ama size ve bazı arkadaşlara çok mahçubum...Beklenmedik hastalıklar dan sözümü yerine getiremedim .geç kalmakla birlikte sizin emanetinizi içeriye aldım filiz verdiler..Önümüzdeki günler içinde inşallah elinizde olacaktır....Size ve sevgili eşinize selamlar ve sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan Sönmez, gece ziyaretinize çok sevindim...Sağolunuz.. ![]() Çok şükür ki , neşeli ve hiperaktif bir yapıya sahibim de çabuk geçiştiriyorum.. ![]() ![]() ![]() ![]() Tekrar teşekkürler ederim..Yine beklerim arkadaşım...Selam ve sevgiler.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili S.Durul cuğum..Sağolunuz canım...Siz bulunmaz bir arkadaşsınız...Bana bu günlerimde çok destek olduğunuzu hiç unutmayacağım...Sizi seviyorum... ![]() Selam ve sevgilerimi kucak dolusu yolluyorum,size... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Aaaaah ah, İstanbul yine formunu koruyor ![]() Ey sevgili her halinle güzel, çok güzelsin... Ördekler, çuhalar, cam güzelleri, kar güzelleri, ... Torunlar maşallah dünya şekerleri ![]() Bahçe güzel, zarif sahibesi ondan güzel, Kuğu da hangi rıhtıma yanaşacağını biliyor haliyle... ![]() Ailecek mutluluğunuz daim olsun. Sevgilerimle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Her şey gönlünüzce olmuş, maşallah efendim. Çok sevindik sizlerle birlikte. Beyefendiye saygılar, daha iyi günlere inşallah. Gene buram buram İstanbul oldu sayenizde her kare. Pasta ilginç de, üstündeki mum çok büyük. Hangi camiden acaba efendim? ![]() Sağlıcakla kalın cümleten inşallah. Hepinize saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ben teşekkür ederim. İstanbul manzaralarına, tahta duvara asılı saksılara ve pozitif enerjinize bayıldım. Sağlıcakla görüşmek üzere.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lütfen böyle düşünmeyin. Evet. Paylaşmak güzel şey ama hangimiz, öncelikli sorunlarımız nedeniyle, dostlarımızın hoşgörüsüne sığınarak verdiğimiz sözleri ertelemek zorunda kalmıyoruzki? Zaten tersini yapmak, eşyanın tabiatına aykırıdır. Hiç bir arkadaşımızın farklı düşüneceğini sanmıyorum. Sevgili eşinizin ve ailenizin sağlıklı ve mutlu olması hepimizi mutlu ediyor. Bunu sizde hissediyorsunuz. Bende size ayırdığım tohumları bekletiyorum. Ne zaman, gündelik yaşamınız rutinleşir, o zaman birbirimize göndeririz. Sağlık ve mutluluk dileklerimizle. ![]() Bu arada özellikle, Boğaz manzaraları çok güzel. Teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
İyi haberlerden sonra karlı resimler ve çiçekler ilaç gibi geldi. Yeniden sizi burada görmek ne güzel umarım eşinizin bu küçük rahatsızlığıda çabuk geçer ve evinizde huzur içinde yaşamınıza devam edersiniz. Çektiğiniz sıkıntılardan sonra inşallah başka bir keder yaşamazsınız. Sağlıklı huzurlu bir yaşam diliyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili doğayla barış...Evet canım İstanbul yerli yerinde ..bizler biraz üzüldük,yorulduk..Buna çok şükür ...Yarın hastamızda eve geliyor...İnşaallah daha da iyi olacağız... Artık bahar ın gelişi ile toprak ve bitki canlanıyor...Bu canlanma hepimize iyi enerjiler verecek... ziyaretleriniz beni mutlu ediyor canım..çok teşekkürler temennilerinize....Sevgiler ve selamlarımı yolluyorum size .. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mr duran,teşekkürler..sağolunuz.. ![]() ![]() sağolun varolun sevgili arkadaşım...İyiki varsınız ...Sevgili eşinize ve size kucak dolusu sevgi ve selamlar... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili jineop...Güzel sözleriniz için sağolunuz...Geç tanıdım ama ,sizide çok sevdim arkadaşım...Bu müddet zarfında beni yanlız bırakmayan sevgili arkadaşlarımdansınız...Çok çok teşekkürler....Tanrı iyilikler versin de güzel paylaşımlarımız inşallah devam etsin... Selam ve sevgiler size... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan Özbilgiç...anlayışınıza teşekkürler ederim.. ![]() Tohumlar içinde sağolunuz..çok sevindim..bilhassa ,galiba adı lablab mıydı.?? O sarmaşığı çok beğenmiştim...Birde dul çiçeğiydi galiba... sevgili eşinize ve size sevgi ve selamlar... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fatma sunaycığım...sağolunuz canım..İnşallah evde çabuk iyileşirde bende eski hayatıma dönerim...Şimdi bahçe bakımları başlayacak ,yazlık deseniz öylece bıraktık..Üç aydır hiç gidemedik... ![]() Sağlık olsun ne yapalım...Bu senede böyle idare ederiz... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Ağaç Dostu
|
Ahhh. ahhh.. Sevgili kaptan zst... Harikasınız...Bu çuhalarda harika ..vallahi bakarken içim açıldı...Bu çiçekler sizin bütün yaylalarınızı kaplayıp ,kendiliğinden ürüyorlar...İki defa görmek nasip oldu...sarıları da vardı...hatta eflatunlarından söküp toprağı ile getirip İstanbuldaki bahçeye dikmiştim...25 sene oluyor...Nasılda tabi güzellikleri fark ediliyor... ![]() Çok çok teşekkürler ederim...Çok naziksiniz arkadaşım...Ellerinize sağlık bu güzel jestiniz için... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili zenfree...Hoşgeldiniz...Güzel dileklerinize ve ziyaretinize teşekkürler ederim...Yine beklerim.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|