![]() |
|
![]() |
#1891 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili berrinb, seni sayfanda yeniden görmek beni çok mutlu etti canım,sen olmayınca boşluğun hemen belli odu. Abimizin çok şükür sağlığıda iyi artık,geçmişler oldu inşallah.Bahçeler bitkiler bizim gibi bitki düşkünlerine ilaç gibi geliyor, nefes aldırıp huzur veriyor. Güzel çiçeklerini,bahçeni,ördeklerini yeniden görmek çok güzel kendine iyi bak çok öpüyorum. Selamlar sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1892 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili alcen.hoşgeldiniz canım...İnşallah ,Tanrı nın izniyle eski neşemize kavuşacağız...Bu gün eşimi eve bekliyoruz...Bende dün seralardan resimler çektim...belki bu gece fırsat bulabilirsem bazı güzelleri sizlere sunacağım.... Size aynen katılıyorum, bahçeler benim en büyük mutluluklarımdan biridir... Toprak ve bitkilerle uğraşırken, herşeyi unutabiliyorum..Bize böyle güzel bir yeti verdiği için Tanrıya şükür... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1893 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Gözün aydın abla. Mutluluk herzaman kapınızda olsun . Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1894 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Berrin hanım Nihayet bahçenize geri dönebilmişsiniz.Çok mutlu oldum. Hemşehrimi de iyi gördüm ona saygılarımı selamlarımı ve geçmiş olsun dileklerimi iletin lütfen. Sevinç ve mutluluklarımız daim olsun . ![]() Göndermiş olduğunuz tohumlar için tekrar teşekkürler ekme zamanları geldi.Onların gelişimini sayfamda paylaşacağım. Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Ağaç Dostu
|
..bilhassa ,galiba adı lablab mıydı.?? O sarmaşığı çok beğenmiştim...Birde dul çiçeğiydi galiba... [/QUOTE] Berrin Hanım; Siz benden; Mor ve beyaz datura, Dul Çiçeği (Mor ve beyaz ayrı ayrı) ve birde Karagözlü Suzan sarmaşığı istemiştiniz. İstedikleriniz içinde Lablab yoktu. Bu nedenle, ondan getirmedim. Üzgünüm. ![]() Selam ve sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1898 |
Ağaç Dostu
|
sevgili serkan istanbul ..teşekkürler ederim temennilerinize..Bende size mutluluklar diliyorum...sağolasınız..Selam ve sevgilerimle...... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hk50..çok çok teşekkürler arkadaşım,ilginiz ve temennileriniz için...tanrı hiç kimseye böyle heyecan ve sıkıntılar yaşatmaması dileği ile , selam ve sevgiler, size... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1901 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adil , teşekkürler ederim arkadaşım...hemşerinize çok iyi bakılıyor..Durumu iyiye doğru gitmekte, biraz halsizliği var...Tanrı hiçbirimize böyle acılar göstermesin.... Selam ve sevgilerinizi kendisine ilettim..Sevindi ...Trabzon havası geldi diyor... ![]() O da size selam söylüyor...Sağolunuz....Size yolladığım tohumları inşallah çiçekte görürüz...Başka sürprizlerde yapabilirim inşallah bu ay içinde ....Sevgi ve selamlar size ve Sevgili ailenize..... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1902 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan bey...Doğrudur ,benim aklım son üç aydır, hastalıklardan dolayı biraz karışık ...Kusura bakmayınız...Daturalar ile dul çiçeği, suzan .....Daha Tanrı dan ne isterim ki . ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mandalinci ...Hoş bulduk diyelim mi.. ![]() ![]() Çünkü böyle günlerde tek tesellim bahçelerim, ve arkadaşlarım sizler oluyorsunuz...Adeta nefes alıyorum böylece.....çok çok teşekkürler canım...Sizi ve sevgili annenizi sevgiyle kucaklıyorum....Sağolunuz....sevgi ve selamlar .. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1904 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cemo ...Teşekkürler canım...İnşaallah cümlemizin başına bir daha böyle heyecan ve acı gelmesin...Sevgi ve selamlarımı gönderiyorum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1905 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Berrincim çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim denizden manzaralar harika ördeklere bayıldım Sevgiler selamlar ... Düzenleyen Periş : 01-03-2012 saat 21:53 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1906 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Berrin Hanım öncelikle eşinize cok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar nasip etsin.Ameliyat ve hastane donemleri cok sıkıntılıdır,torunlar cocuklar ve sizin gibi harika bi eşe sahip oldugu için çok şanslı,inşallah kısa surede geçicek bu dönemler. İstanbulun karlı ve güneşli hallerini çok güzel resimlemişsiniz. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1907 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili berrinb, bahçeni dolaştım azıcık, kendikendime bukadar güzel bir yer bırakılıpta yazlığa gidilirmi diye geçti aklımdan.... Nasıl oldu abimiz iyidir inşallah,allahın izniyle daha iyi olacak inşallah canım. kendine iyi bak. selamlar..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Periş, çok çok teşekkürler ederim....Beğenilerine emnun oldum.....Selam ve sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Handann...Kurban bayramından bu yana eşimin rahatsızlıkları ile uğraşıyoruz..Fakat bu son olaylar bizi çok üzdü..Tanrı ya şükürler olsun iyi geçiştirdik gibi...Şimdi evde yatıyor...Yardımcılar ve hemşiire ile birlikte 7 kişi başındayız... Hakikaten çok şanslı bir insan çünkü bütün soy sülale hastahanelerde kaldı...çok seveni varmış.. ![]() Bu arada yine resimlerimi paylaşmaya devam edeceğim... Şu aşama da ,resim ve müzik ile de uğraşamıyorum...Bahçelere soğuk ve kardan çok zor çıkılıyor...Tek avuntum sizlerle konuşup çektiğim resimleri paylaşmak olacak.... Çok teşekkürler ederim canım...Selam ve sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1910 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili alcenciğim ...Merhaba canım..Yazlığa gitme konusunda haklısınız...Bu sözü hep duydum arkadaşve dostlardan...Ama Burada denize girmek birhayli kısıtlı oluyor,çünkü boğazın suyu çok zaman kirleniyor..Çöp ve foseptik kanalları mahvediyor... Yüzmek için temiz bir anı bulmak gerekiyor...Amaaaa... ![]() ![]() ![]() Yazlığın sahili ,kumu, küçük bir köy gibi oluşu da bir başka güzel...Daha doğal ve mütevazi...Sabahtan akşama kadar ,ayağınızda bir sandalet ve basit bir kıyafetle dolaşabilirsiniz...Trafik yok...pazarında doğal , köylümüzün getirdiği sebzeler... daha ne anlatayım canım...)) Açıkçası basit ve sade bir yaşam var orada...Bende 4 ayımı böyle geçirmeye can atıyorum... ![]() İşte böyle arkadaşım....Bu gece inşallah seradan çektiğim güzelleri paylaşacağım...Eşim de iyi olma yolunda ..Güzel bakılıyor..Tanrı hepimize öyle bakımlar nasip etsin diyorum ![]() Seni kucaklıyorum canım...selam ve sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1911 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Berrin ablacığım sağlıklı haberler aldık çok sevindik inşallah bir daha sıkıntılı günler yaşamayız. Sizi izinli saydık ,izin ne zaman bitecek?Senin şirineleri bendeniz gargamel çil yavrusu dağıttım gel artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1912 |
Ağaç Dostu
|
Anlamadım yücel kardeş,kim demiş çil yavrusu gibi dağıldığımız. Yok öyle birşey berrincim, inanma, birde kardeşim diyoruz arkamızdan neler söylüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1913 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kardeşim Yücelciğimm..... ![]() ![]() ![]() ![]() Kadının fendi, erkeği yendi ..sözü de kulağına küpe olsun mu.. ![]() Eşim Tanrının izniyle iyileşme yolunda ..Sağol canım kardeşim...Seninle başa çıkılmaz.. bahçelerin kralısın...Vazgeç yarıştan da ,biz en iyisi bir kraliçe seçelim.. ![]() Sevgilerimi yolluyorum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1914 |
Ağaç Dostu
|
Tamam abla şuandan itibaren yarışı bıraktım kraliçe seçimine destek veriyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Ağaç Dostu
|
Aman ne güzel sevgili kardeşim...Sen kralsın....Kral olacarak da kalacaksııınnn ![]() Haydiii bakalım Tanrının bütün güzellikleri seninve bahçenin olsun... ![]() Yaaa yücel sen çok yaşa emi...Seni çok seviyoruz ...İyiki varsın benim hayatım da...vallahi biraz evvel bahçende alcene öyle güldüm ki ...İçim açıldı, gece gece.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Ağaç Dostu
|
eyvallah ablacığım,saygı sevgi biz den ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1917 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yücel gecemi şenlettin sağol yaa...Vallahi alcen ile ikiniz beni bu kasvetli geceden sıyırdınız ...teşekkürler güzel arkadaşlarım...sağolun varolun sizler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1918 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar ..26.2.2012 pazar günü Çengelköy Palmiye sera dan çektiğim kareleri sizlerle paylaşacağım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Ağaç Dostu
|
Buyrunuz bahar geldiiiii....Müjdemi isteriiiimmm:)))
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Ağaç Dostu
|
Ağaçlar...Kaktüsler...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |