Sevgili alcenciğim ...Merhaba canım..Yazlığa gitme konusunda haklısınız...Bu sözü hep duydum arkadaşve dostlardan...Ama Burada denize girmek birhayli kısıtlı oluyor,çünkü boğazın suyu çok zaman kirleniyor..Çöp ve foseptik kanalları mahvediyor... Yüzmek için temiz bir anı bulmak gerekiyor...Amaaaa...

) Türkiyenin üç büyük denizinde de yüzen biri olarak da Boğaz suyunun hakkını yemeyeceğim...Çünkü boğazda yüzmek kadar hiçbir denizde keyf alamazsınız....

) denize atladığınızda felaket bir soğuk suya çarpıp vücudünüz ateş gibi yanar ,sonra da serinlersiniz...Çok garip bir hisdir..Belki de yaşamışsınızdır...

)
Yazlığın sahili ,kumu, küçük bir köy gibi oluşu da bir başka güzel...Daha doğal ve mütevazi...Sabahtan akşama kadar ,ayağınızda bir sandalet ve basit bir kıyafetle dolaşabilirsiniz...Trafik yok...pazarında doğal , köylümüzün getirdiği sebzeler... daha ne anlatayım canım...)) Açıkçası basit ve sade bir yaşam var orada...Bende 4 ayımı böyle geçirmeye can atıyorum...

)
İşte böyle arkadaşım....Bu gece inşallah seradan çektiğim güzelleri paylaşacağım...Eşim de iyi olma yolunda ..Güzel bakılıyor..Tanrı hepimize öyle bakımlar nasip etsin diyorum

))
Seni kucaklıyorum canım...selam ve sevgiler...

)