![]() |
|
![]() |
#1561 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Yücel kardeşim...Hoşgeldin..Sende ablan gibi bir dakikayı boş geçirmiyorsun canım..Maşallahın var vallahi....Tanrı nazarlardan korusun seni... ![]() Hem iş koşuşturması,bir taraftan o dev bahçe.. nasıl yetişiyorsun pess yani.. ![]() Bizler bir karışlık bahçeler ve saksılarla zor başediyoruz...bilhassa kışın çok daha güçleşiyor bakımları..Bende iki gecedir Rıhtım tarafında takır takır buzda saksıları kapatmaya çalıştım...Hem dondum,hemde ayağım kayarda ,bir buz banyosu yaparım diye korka korka... Çoğu da belki donacak ..Bu da ayrı bir iç sızısı..Artık ne yapalım..Giden gider kalan sağlar bizimdir hesabı, avutacağız kendimizi.. sevgiler kardeşim sana kolay gelsin ... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan,hoşgeldiniz...Hepimiz karlı havaları seviyoruz..Ama ben şahsen üç günden fazlası İstanbul için haram diyorum...Çünkü o gece bir saatte trafik ve gezi olarak hayat durma noktasına geldi...Yürüyerek bir ,birbuçuk km. yolu zor yürüdük ...Arabalar yolda dur kalk vaziyette.... Çiçeklerde çok zarar görüyor..Şimdi arka bahçedeki sardunya ve küpeler ne olacak bilemiyorum...Kapatıyoruz,görüntü çirkinliği yaratıyor... ![]() Ziyaretine teşekkür ederim....Sevgiler canım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili canannuman ..O resim,yazlık bahçenin ilk senesindeki ilk baharının resimlerindendir... O ilk sene toprak yeni olduğu için dikilen her çiçek ve sebze anormal güzel ve canlı büyüdüler.... Ama sonraki senelerde o güzelliği pek yakalayamadık.. Ziyaretinize teşekkürler... Sevgi ve selamlar... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Canım arkadaşım bu resimler ne böyle siteden biraz ayrı kaldım maşallah şimdi hangibirine bakacağımı şaştım kaldım. Ama biz bu tarafta kar diye inleyelim siz orda gecenin bir yarısı kalkın kardan adam yapın olacak işmi. Tabi senin yardımcılarında kuvvetli sol şeritten de gidersin sağ şeritten de. Ben eniyisimi kabuğuma çekilip bir köşede oturayım. Sevgiyle kal... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1565 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatma Sunay cığım...İlk karda adetimiz bahçeye bir kar adam yapmak oldu senelerdir..Gece gece bu işi yaparız sonra da birbirimizi karlara gömünceye kadar kartopu...Ama bu defa tadı damağımızda kaldı...Ertesi günü kar erimeye başladı ve bitti... İşte İstanbul da bir kar rüyası.. ![]() ![]() ![]() Vallahi bahçe işlerinde kendilerinde tık yok..Onlara güvenipte sol şeridi kapatmak ,benim için facia olur... ![]() Bunu biliyoruz ve mayıs a kadar herkes ona göre hazırlık yapma içindedir herhalde.. ![]() canım çok teşekkürler ziyaretiniz beni mutlu etti ...Her zaman beklerim..Sevgile sevgiler..Öpüyorum sizi... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı Uğurtan, aynen dediğiniz gibi..Ertesi günü güneş açtı kar adam da erimeğe başladı.. Ne yapalım sağlık olsun..Tanrı sağlık ve huzurla başka karlarla buluşmayı göstersin hepimize... Sevgiler ve selamlar canım ... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili berrinb, bahçede karlar erimiştir herhalde bitkilere birşey oldumu merak ettim. Bizim bahçelerden daha kar kalkmadı ama pandora yaseminler öldü herhalde, yaprakları donmuş gibi duruyor sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili alcen, benim ön bahçedeki açelyalar, siklamen ve kasımpatları aynen duruyorlar..İlk kar yağdığının ikinci akşakı açelyaların üstünün buz tuttuğunu gördüm, ama ertesi günü hava ısındığı için hiçbir şey olmadan atlattılar..Minik seradakilere; korkumdan açıpda bakamıyorum..Ne olduğunu bakınca size yazarım... ![]() Sizin yasemin belki de donmamıştır..Acaba aynı yaseminden mi bahsediyoruz....Eğer o ise benim ki kaç senedir saksıda bahçede duruyordu kışın...Fakat tam kombi bacasının altında idi ..Aynı yerde bir de salon yukkası vardır..Senelerdir kar ve buzdan hiçbir şey olmadan atlattılar..Fakat bunu kombinin bacasına borçluyum galiba ben... ![]() Siz yine üzerine bin şeyler örtünüz derim...İnşaallah donmamıştır...Bakın bende şimdi merak ettim...Bana haber verirseniz sevinirim..Selamve sevgiler canım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Ağaç Dostu
|
Sabır eden derviş....Sonunda muradına ermiş.....:)))
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Ağaç Dostu
|
Ben bunları çok sevdim,bahar çabuk geldi.Ellerine sağlık. Uzun zamandır elime fırça almadım,bak şimdi heveslendim ellerine gözlerine sağlık canım sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhaba efendim, Çok güzeller, 24 saatten hâller. Her yerde ve zamanda, hayat bulan güzellikler anında tespit ve resm edilmiş. Ama genede fışkırmak istiyorlar, can bulmaya yakınlar. Kolay gelsin ve teşekkürler size. Azcıkda kar a teşekkür ![]() Sağlıcakla kalın cümleten inşallah. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Alcenciğim, Şubat dan sonra Mart gelir...Mart gelince de Nisan ı kolay buluruz...Tabii ki Yüce Tanrımızın izinleri ile inşaallah.. ![]() Ben günlerin nasıl bu kadar çabucak geçtiğine şaşırıyorum..Evvelden böyle değildi...Sanki zaman gibi herşey acaip bir hız kazandı..Zaman Makinesi diye bir film vardı.Eski bir filmdir..Aynen oradaki gibi ,bir sabah bir akşam derken bakıyorsunuz bir ay bitmiş...Tanrımız hepimize sağlık sıhhat versin de ..Baharı bir daha görelim canım.... Resim yapmanıza çok sevindim...Artık bir kaç resim bekliyorum sizden..Sevgili Adil den bu konuda hiç ses çıkmadı...Galiba biriktirip bombaları birden patlatacak gibi . ![]() sevgiler canım size.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mr duran ,aynen öyle ,kar ve soğuk işe evde yaradı...Birde soğuk algınlığı beni hapis etti... Bu gün bahçeye 20 dakika kadar çıkabildim...Birkaç sardunya kırılmış ,onları çelik yaptım....Limonların sarılarını topladım... Evin içinde hissettiğim uyuşukluğa bahçenin soğuk havası iyi geldi.... Sizin İzmir herhalde bu kadar soğuk değildir..Şanslısınız..Şanslı ...Çiçekleriniz bile şanslı.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hk50 Teşekkürler...İstanbul iklim olarak pek soğuk olmasada,kış mevsiminde ne bahçelerin , ne de şehir içinin tadı yok..Bahçelerde herşey keyifsiz ve renksiz...Şehir de yağmurlu havalarda trafik rezaletinden bir semtten bir semte gitmek azap veriyor... Trafiğe çıkmadan da ,istediğiniz yerlere ulaşmanız mümkün değil...İşte büyük şehrin başlıca sıkıntılarından biri.... Mecburen eve kapanmayı uygun görüyorum...tanrı ya şükür ediyorum ki böyle uğraşlarım var da vaktin nasıl geçtiğini pek anlayamıyorum... ![]() Teşekkür ederim ziyaretinize yine beklerim...Niğdeye selam ve sevgiler.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Ağaç Dostu
|
Evet canım,haklısın çoğu gitti azı kaldı üç ay sonra bahçelerde debelenmeye başlarız kısmetse.Ben sizler gibi resim yapamam, kendi çapımda sevdiğim, zevk adığım için yani hobi olarak yapıyorum.Bir kaç elimde kalan resimlerden yüklerim. elimde kalan diyorum eşe dosta veriyorum. Yarın kısmet olursa köye gideceğim, pandoralara bakacağım yaprakları donmuştu, dallarda birşey varmı bilmiyorum. Yakında olsa, bahçe içinde oturmayınca hemen mudahele edemiyorsun, boş ver çiçekciler nasıl para kazanacak yenisini alırız. Şimdi birşey yapamıyoruz nasılsa,aracıkta resim yükleyinde içimiz açılsın ,sevgiler canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-12-2011
|
çok beğendim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Ağaçsever
|
bahçenize bayıldım.... benimde bir bahçem var birşeyler yapmaya çalışıyorum umarım birgün benim bahçemde böyle rengarenk olur. sevgiyle kalın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Ağaçsever
|
clematis
clematis fidanına ihtiyacım var gördüm aşık oldum... satan varsa lütfen belirtsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-01-2012
|
herşeyi çok beğendim,umarım bahar çabuk gelir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-12-2011
|
berin hanım bahçenize bayıldım söylenecek kelime yok doğrusu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Sevgili berrinb hanım, bahçenizi çok beğendim. Nasıl özendiğiniz, nasıl emek verdiğiniz belli oluyor.Sevince ve ilgi gösterince nasıl cennete dönüşüyor mekanlar.Baharı ayrı, kışı ayrı güzel. Sevgi ve saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1584 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Berrin hanım. Kardan yaptığınız insan heykeli ,Kardan hanım olmalı. ![]() Yapmış olduğunuz tablo hepsi güzel olmuş,çalışmalarınız da deniz feneri olan dalgaların köpükleri ve dağlar derinlik çok başarılı.Ellerinize sağlık. Trabzondan saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili alcen, ben sizin aynı evde yaz kış oturduğunuzu zannediyordum...Yazlık gibi kullanılan ev ve bahçelerde ,kışın bakım işte böylesine zor oluyor..Ben kurban bayramını yazlıkta geçirdiğimde,bütün saksı sardunyalarını varendaya korumaya aldım... Saksı sardunyaları maalesef kışa dayanmıyor..çok defa canım yandı..Artık bu şekil önlem alıyorum...Japon güllerini de kapıcı evinde korumaya aldı...Ne olduklarını bende hiç bilemiyorum.. Yeniden bir karlı hava akımı geliyormuş...Artık o kardan sonra bir ara gitmeyi düşünüyorum... Sizin Pandora dediğiniz bitkiyi ben merak ettim..Acaba bildiğim bir çiçek midir...??.. resimlerinizi bekliyorum merakla...ne güzel böyle bir kaç arkadaşın aynı hobileri paylaşması... Selamlar ve sevgiler canım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Ağaç Dostu
|
Sayın yasemin 35 ,siteye ve bahçeme hoş geldiniz...Beğenilerinize teşekkürler...Sizde bahçenizi gösterime açınız ..Muhakkak ki güzel işler başarmışsınızdır. ![]() Clematisleri ancak seralardan temin edebiliyoruz...İzmir deki seralar da bulabileceğinizi tahmin ediyorum... Sevgiler selamlar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Ağaç Dostu
|
Sayın edip45 hoşgeldiniz ...Hepimiz baharı bekliyoruz değil mi... ![]() ![]() Ziyaretinize teşekkürler..Yine beklerim...Selam ve sevgiler efendim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Ağaç Dostu
|
Sayın gülen ..sizde siteye ve bahçelerime hoş geldiniz...biraz sabır ve sevgiyle çok güzel çiçek ve bitkiler yetiştireceğinize inanıyorum ben....bu siteye giripte başarısız olan bir arkadaş yoktur diyorum ben.. ![]() Çünkü üzüm üzüme baka baka kararır sözü gibi , bahçeleri gezdikçe hevesiniz artacaktır... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gülbirsen, hoşgeldiniz....Beğenileriniz beni mutlu etti....neticeler güzel olunca, verilen emekler de unutuluyor....İnşaallah sizinde çiftliğinizdeki ağaçlar ve dikilen sebzeler büyüdüğünde aynı sevinci yaşayacak ve daha da mutlu olacaksınız.... Yine beklerim....Sevgiyle kalın efendim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adil ,kar adamın karları Uğur dan yapılışı benden, aksesurda kızım Özlem in fikirlerinden oluştu....O gece yerlerde süründüm alelacele...Üşüdüğümü bile anlamamışım aceleden. ![]() Önce bizim sivri akıllılar, jeep in üstüne yapmaya kalktılar...Koskocaman gövde düşüp paramparça oldu....Olmadı tabii..Bu defa ben yere yapmak için kolları sıvadım...Öyle acele yapmışım ki resimlerimi bile arkadan çekmişler...Kan ter içinde eve girdik...Biraz da kartopu oynadık....Ama ertesi günü ,kar erimeye başladı... Şimdi yeni bir kar havası bekleniyor...Güzel bir kar olursa,kaptanzst. nin kar adamlarını çok kıskandığım için , başka bir şekil düşünebilirim...O cenaze alayını paylaşmış....Bende bir düğün alayı yapayım bu sefer ... ![]() Resimlerini bekliyoruz...Tez zamanda paylaşırsınız inşaallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|