![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2009
|
Fatoş abla, çok çok geçmiş olsun, gerçekten de evlerimizin orada sadece şiddetli yağmur vardı. Çok garip bir durum. Doğa artık bizimle dalga geçiyor sanki. Bir de küller, asit yağmurları çıktı başımıza. Son derece çaresiziz doğa olayları karşısında. Sağlık olsun, sizin sevginizle onlar tekrar canlanacaklardır buna eminim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Fatoş hanımcığım en iyisi sizde kocanızın sizden aşırdığı çiçekleri siz de ondan aşırın nasıl olsa sizin çiçekleriniz atölye tekrar çiçeklenir o zaman ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş hanım, dolu' nun vermiş olduğu zararı maalesef önleyebilmek için keşke elimizden birşeyler gelseydi. Buraya da dolu, yağmurla karışık yağdı. Bir an çiçeklerin hangisini almalıyım diye panik yaşadım. Neyse ki çok zarar görmediler. Sizin adınıza çok üzüldüm, geçmiş olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan, hiç fena fikir değil ama bugün yine bahçede sağlam kalabilen iki çiçeğimi kökledi , düşünebiliyormusun bende evden çiçekleri aşırmaya başlarsam tam gazetelik oluruz,olan çiçeklere olur, zavallılar şaşkına dönerler, ev için bir yığın çiçek ısmarladım,korkarım onlar gelmeden bahçede yer kalmıyacak, yaşlandıkça çocuklaşıyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2008
|
Gerçekten çiçeklerinize çok üzüldüm, büyük geçmiş olsun.. en kısa zamanda eskiisinden güzel olmaları dileğiyle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş Hanım geçmiş olsun, gerçekten insan emek verince üzülüyor, ama ilk önce sağlık. Mevsim çiçeklerinizin toparlanmaları için çok uygun, hele sizde bu çiçek sevgisi ve azmi olunca, kısa sürede eskisinden daha güzel olacaklardır. Bahçenizde ailenizle birlikte huzurla, uzun yıllar yaşayın, sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun hanım , iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum ,iyi ki sizleri, ağaçlar. net 'ti tanınıdım. Kocaman bir aileye sahip oldum, sizlerin sayesinde çok şeyler öğrendim. Ağaçlar.net'i çok seviyorum, sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
SDurul'cuğum bahçe yavaş yavaş toplanıyor, üstü kapalı verandadaki çiçeklerim açmya başladı, beyazlı,mor küpem, latinler, annanemin mor karanfili, ismini bilemediğim bir bitkim açtı, bahçedeki gala, bodrum papatyaları, gazanyalar acemhalıları,sardunyalar 45dakika süren dolu dayağına rağmen kısa süre de kendilerini toparladılar,saksılarına aktardığım ömürsüz çiçek,katmer gelinciğini bahçedeki maydonoz , marul,dereotu fidelerini kaybettim, düğme dalyalar topraktan boyunlarını çıkarmış bahçede çalışmaya başlıyamadım, dünürlerim Çanakkale'den geldiler, bir ara bulursam bahçeyi toparlıyacağım. En çok krizantemle, fundanın çiçeklerini merak ediyorum , başlarına bir şey gelmeden çiçeklerini görürüz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Doludan sonra bahçe yavaş yavaş kendini toparlamaya başladı. Toparlanmaya başlayan çiçeklerimin ve yeni aldıklarımın fotoğrafları... ![]() Kuşadası'ndaki yazlık komşumun gelin tacı sarmaşığının aynısını aldım,aşağıdaki hali gelişmiş olan görüntüsü. ![]() Doludan kurtulup ancak bu kadar açabilen hazeran çiçeğim. ![]() ![]() Az hasarla doludan kurtulan ve keyfi yerinde olan küpe çiçeğim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul dün İzmir'e gelince bahcenin 4 günde çoştuğunu gördüm , üstelik doludan sonra misafirlerim olduğu için hiç ilgilenememiştim, lisiler de gelince eve götürüp ekemedim, hemen saksılara aktardım onun gibi birçok çiçeğim ekilmeyi bekliyor. Bir ara evin bahçesini de çekeceğim, uzaktan gelen misafirlerim var,fırsatını bulup ilgilenemiyorum.Ancak bilgisayar da çalışıyorum deyip bu fotoğrafları yükleyebildim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Almira,birkaç günde bu kadar atağa kalkmaları benim için de süpriz oldu,seyhate çıkarken hiçbirin de çiçek yoktu,ama toparlamya çalışıyorlardı,geldiğim de çok şaşırdım üstelikte onlarla hiç ilgilenememiştim, beni mahçup ettiler,sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet hanımcım, ben henüz bu işler de yeniyim , sizlerin güzel bahçelerini yeni evim de örnek alıp denemeye başlıyacağım,atölyenin bahçesin de ancak sardunya,petunya gazanya, bodrum papatyaları oluyor. Sevgili Mine hanım , denize çok yakın olduğu için çok başarılı olamıyacağını söyledi, son olaydan sonra onun haklı olduğunu anladım ama bahçenin ara sıra gülümsemesi bile yetiyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş hanımcığım bunlar bile yeter bahçenin güzel gözükmesi için hepsi de harika görünüyor ama evinizin bahçesini de merak etmiyor değiliz yani ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Günebakan'cığım, teşekkür ederim.Evin bahçesini de ihmal ettik,ancak suluyabiliyoruz.Atölyenin bahçesinden aşırılanlar yerini buldu, bir çoğu kasalar da bekliyor ,misafirlerimiz uyanmadan sabah erkenden kalkıp çilek fidelerini ektik, yarın sabah clematisleri ekiceğim, domates, biber fidelerini de ekebilirsem iyi olacak, sana ektiğim maviş te toplanmaya başladı haberin olsun .Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Bu sıralar sizi ziyaret etmeyi düşünüyorum Fatoş hanım tabii sizin için de uygunsa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Tamam haberleşiriz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Sevgili Fatoş bahçenizdeki güzellere bayıldım. küpelilere, cam güzellerine, gazanyalara, hele de karanfillere bakmaya doyamıyorum,(yerime koklayın lütfen). herşey çok güzel, ellerinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|