![]() |
|
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul dün İzmir'e gelince bahcenin 4 günde çoştuğunu gördüm , üstelik doludan sonra misafirlerim olduğu için hiç ilgilenememiştim, lisiler de gelince eve götürüp ekemedim, hemen saksılara aktardım onun gibi birçok çiçeğim ekilmeyi bekliyor. Bir ara evin bahçesini de çekeceğim, uzaktan gelen misafirlerim var,fırsatını bulup ilgilenemiyorum.Ancak bilgisayar da çalışıyorum deyip bu fotoğrafları yükleyebildim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Almira,birkaç günde bu kadar atağa kalkmaları benim için de süpriz oldu,seyhate çıkarken hiçbirin de çiçek yoktu,ama toparlamya çalışıyorlardı,geldiğim de çok şaşırdım üstelikte onlarla hiç ilgilenememiştim, beni mahçup ettiler,sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet hanımcım, ben henüz bu işler de yeniyim , sizlerin güzel bahçelerini yeni evim de örnek alıp denemeye başlıyacağım,atölyenin bahçesin de ancak sardunya,petunya gazanya, bodrum papatyaları oluyor. Sevgili Mine hanım , denize çok yakın olduğu için çok başarılı olamıyacağını söyledi, son olaydan sonra onun haklı olduğunu anladım ama bahçenin ara sıra gülümsemesi bile yetiyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Fatoş hanımcığım bunlar bile yeter bahçenin güzel gözükmesi için hepsi de harika görünüyor ama evinizin bahçesini de merak etmiyor değiliz yani ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
|
Günebakan'cığım, teşekkür ederim.Evin bahçesini de ihmal ettik,ancak suluyabiliyoruz.Atölyenin bahçesinden aşırılanlar yerini buldu, bir çoğu kasalar da bekliyor ,misafirlerimiz uyanmadan sabah erkenden kalkıp çilek fidelerini ektik, yarın sabah clematisleri ekiceğim, domates, biber fidelerini de ekebilirsem iyi olacak, sana ektiğim maviş te toplanmaya başladı haberin olsun .Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Bu sıralar sizi ziyaret etmeyi düşünüyorum Fatoş hanım tabii sizin için de uygunsa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
Tamam haberleşiriz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Sevgili Fatoş bahçenizdeki güzellere bayıldım. küpelilere, cam güzellerine, gazanyalara, hele de karanfillere bakmaya doyamıyorum,(yerime koklayın lütfen). herşey çok güzel, ellerinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-02-2010
|
öncelikle çok güzel bir bahçeniz var bunu belirtmeliyim hele ki kızınızın ya da damadınızın da katkılarını sunmaları daha da sevgi doldurmuş bahçeyi ki; doğayı güzel yapan sevgidir zaten. bankınız çok güzel ama bence saksılarınızın yapısı ve renk farklılıkları o doğallığı gölgelemiş. ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Bişey, bahçeyi beğendiğiniz için çok teşekkür ederim, bizde saksı anarşisinin farkındayız, sabahleyin veranda, bahçe ve arka balkondaki saksıları saydık, irili ufaklı tam 593 saksımız var. bunları tasnif etmemiz lazım, ama durmadan çiçek alma , tohumdan yetiştirme huyumdan bir türlü saksılara sıra gelmiyor. Daha evdeki saksılarımı saymadım, ne yapacağım ben diye kendi kendime soruyorum, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş ablacığım, bahçe daha şimdi'den kendine gelmiş. Siz arkadaşlar ile bu hafta sonu yapacağınız Kozak gezisin'de (iptal olmadı ise) bölgeden değişik güzellikte çiçekler toplayıp, bahçelerinizi zenginleştirebilirsiniz. Ben geçen gün gittiğim'de bir çok değişik sıklamen, zambak gibi çiçekler görmüştüm. Ben'de bu hafta sonu Ankara'ya gidiyorum (kardeşimin çocuğu oldu) onları gördükten sonra ilk işim, büyük yapı marketlere dalmak olacak. Çünkü Bergama'da değişik çeşit'te çiçek satan yerler yok. Hazır gitmişken, yapı marketlerden temin etmek istediğim bazı çeşitler var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili oğlum , yeni bebeğiniz hayırlı olsun, analı babalı büyüsün, mutlu bir haber. Kozak'ın hangi bölgesinde gördün? Buradan istediğin çeşitleri ben sana gönderebilirim,bana iletirsen iyi olur ,aramıza katılacağını ummuştum,bir daha ki sefere artık. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim fatoş ablacığım. Bu pazar günü bergama bölgesi sağanak yağmur gösteriyor. Arkadaşlar ile isterseniz görüşün, yağmur yağacağı için planı değiştirebilirler. 23 mayıs pazar günü -karşıyaka dağcılık kulübü- üyeleri'de, kozak'a gezi düzenlemişler. Belki onlar ile görüşüp, beraber gelmeyi düşünebilirsiniz. Tabii arkadaşlarımızın başka planları yok ise. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş hanım, çiçekleriniz coşmuşlar, maşallah. Sundavilla ve küpe çiçeğinizin renkleri çok hoşuma gitti. Benimde iki saksı küpem var, ama daha açmadılar. Renklerini bile bilmiyorum. Latin çiçeğiniz iki renk birarada çok hoş görünüyor. Benim latin tohumları da çimlendi, daha çok küçükler. Bakalım ne zaman açacaklar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul, çiçeklerim hergün değişik görüntüler veriyor, halbuki ben onlardan umudumu kesmiştim, sulamalarını dahi çocuklar yapıyordu, latinlerin kısa zamanda gelişeceklerdir artık havalar ısındı .Bir aya varmaz çiçeklerini görürsün, sevgiyle kal. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
Bugün bu güzel bahçedeydim Fatoş ablanın güzel karşılaması ile çok güzel bir gün geçirdik o muhteşem manzara da ve muhteşem çiçeklerin arasın da çayımızı yudumlamak inanılmaz bir zevkti. Çok teşekkürler Fatoş ablacım güzel evsahibliğin için sağol ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
Günebakancığım iyiki geldiniz. Seni ve aileni tanımaktan çok memnun olduk, sizleri her zaman bekleriz. Küçük kızımızın çiçeklere düşkünlüğüne hayran kaldım. Çiçekleri tek ek fotoğraflaması, fotoğraf makinasını profesyonelce kullanmasına hayret ettim, getirdiğiniz sakız sardunyalar için çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Biz de sizleri tanıdığımıza çok memnun olduk yarın zaten kızımın çektiği resimleri ekliyeceğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|