![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Fatoş hanım geçmiş olsun.cana gelmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2008
|
Fatoş hanım büyük geçmiş olsun, durumu görünce çok üzüldüm. Bir çoğunun toparlanacağını düşünüyorum. Bahçeniz çok daha güzel olacak. Daha kötüsü de olabilir di. Düzenleyen sezgin53 : 22-04-2010 saat 07:13 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, SDurul'cuğum, ben de toparlanacaklarına inanıyorum,eşim de bana takılıyor '' O çiçekleri taşıdığım için bana teşekkür etmelisin, bana kızdığın için Allah razı gelmedi'' dedi , galiba haklı. Sevgiyle kal. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım, Bitkiler vurgun yemiş gibiler.Her fotoğrafı açışta yüreğim sizinki kadar sızladı. Doğaya karşı koyamıyoruz. Ne varki doğa teşekkürü de bilir, biraz uğraş vereceksiniz ama, onlar kısazamanda yine size gülümseyecekler. sağlıkla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2010
|
Sevgili Fatos hanim, gecmis olsun.Bahar basi oldugu icin cabuk toparlarlar diye ümid ediyorum Inaninki cok üzüldüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2009
|
Fatoş abla, çok çok geçmiş olsun, gerçekten de evlerimizin orada sadece şiddetli yağmur vardı. Çok garip bir durum. Doğa artık bizimle dalga geçiyor sanki. Bir de küller, asit yağmurları çıktı başımıza. Son derece çaresiziz doğa olayları karşısında. Sağlık olsun, sizin sevginizle onlar tekrar canlanacaklardır buna eminim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Fatoş hanımcığım en iyisi sizde kocanızın sizden aşırdığı çiçekleri siz de ondan aşırın nasıl olsa sizin çiçekleriniz atölye tekrar çiçeklenir o zaman ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş hanım, dolu' nun vermiş olduğu zararı maalesef önleyebilmek için keşke elimizden birşeyler gelseydi. Buraya da dolu, yağmurla karışık yağdı. Bir an çiçeklerin hangisini almalıyım diye panik yaşadım. Neyse ki çok zarar görmediler. Sizin adınıza çok üzüldüm, geçmiş olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan, hiç fena fikir değil ama bugün yine bahçede sağlam kalabilen iki çiçeğimi kökledi , düşünebiliyormusun bende evden çiçekleri aşırmaya başlarsam tam gazetelik oluruz,olan çiçeklere olur, zavallılar şaşkına dönerler, ev için bir yığın çiçek ısmarladım,korkarım onlar gelmeden bahçede yer kalmıyacak, yaşlandıkça çocuklaşıyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2008
|
Gerçekten çiçeklerinize çok üzüldüm, büyük geçmiş olsun.. en kısa zamanda eskiisinden güzel olmaları dileğiyle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş Hanım geçmiş olsun, gerçekten insan emek verince üzülüyor, ama ilk önce sağlık. Mevsim çiçeklerinizin toparlanmaları için çok uygun, hele sizde bu çiçek sevgisi ve azmi olunca, kısa sürede eskisinden daha güzel olacaklardır. Bahçenizde ailenizle birlikte huzurla, uzun yıllar yaşayın, sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun hanım , iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum ,iyi ki sizleri, ağaçlar. net 'ti tanınıdım. Kocaman bir aileye sahip oldum, sizlerin sayesinde çok şeyler öğrendim. Ağaçlar.net'i çok seviyorum, sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
SDurul'cuğum bahçe yavaş yavaş toplanıyor, üstü kapalı verandadaki çiçeklerim açmya başladı, beyazlı,mor küpem, latinler, annanemin mor karanfili, ismini bilemediğim bir bitkim açtı, bahçedeki gala, bodrum papatyaları, gazanyalar acemhalıları,sardunyalar 45dakika süren dolu dayağına rağmen kısa süre de kendilerini toparladılar,saksılarına aktardığım ömürsüz çiçek,katmer gelinciğini bahçedeki maydonoz , marul,dereotu fidelerini kaybettim, düğme dalyalar topraktan boyunlarını çıkarmış bahçede çalışmaya başlıyamadım, dünürlerim Çanakkale'den geldiler, bir ara bulursam bahçeyi toparlıyacağım. En çok krizantemle, fundanın çiçeklerini merak ediyorum , başlarına bir şey gelmeden çiçeklerini görürüz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
Doludan sonra bahçe yavaş yavaş kendini toparlamaya başladı. Toparlanmaya başlayan çiçeklerimin ve yeni aldıklarımın fotoğrafları... ![]() Kuşadası'ndaki yazlık komşumun gelin tacı sarmaşığının aynısını aldım,aşağıdaki hali gelişmiş olan görüntüsü. ![]() Doludan kurtulup ancak bu kadar açabilen hazeran çiçeğim. ![]() ![]() Az hasarla doludan kurtulan ve keyfi yerinde olan küpe çiçeğim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|