![]() |
|
![]() |
#421 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
İşte böyle nasıl da yakalanmış Bravo ablacığım sana eline sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu seferki kurban ne ablacığım sardunyamı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Eşinizin hali çok hoşuma gitti ,güldürdünüz beni ... o kareleri çeken elinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Ağaç Dostu
|
Fatoşcuğum, eşinin çiçeklere ilgili olması, senin açından daha iyi. Benim eşimin hiç ilgisi yok. Gösteriyorum, bak ne kadar güzel açmış, açan çiçeğin yanına götürüyorum göstermek için, bakıyor ama görmüyor, aklı hep ağaçlarda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Ağaç Dostu
|
Sevgi'ciğim çiçekler çoşunca ilgisini çekiyor, çiçeklenme dönemi bitti mi bitkilere ot muamelesi yapıyor. Eğer verandadaysam yapma diye sesleniyorum tabii yetişebilirsem.Bu aralar gazetede ki çizgi karakterleri Basri'yle-Fatoş gibiyiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Ağaç Dostu
|
Eniştemizin son iki fotoğrafı çok komik. -Yaşasın, kimseye çaktırmadan aşırdım- der misali, sanki parmaklarının ucuna basıp, sezsizce sıvışır gibi çıkmış! Zaten kimse'de görmedi!!!!! (ilahi fatoş abla. Enişte atölye'ye gelmeye tövbe edecek). |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Ağaç Dostu
|
Huriye'ciğim nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim,nasıl da bildin benim mercan çiçeği istediğimi hem de beyazını çok sağol,canım. Bak annesi kızımız sağsağlim geldi,yerine yerleşti,duşunu aldı, senin için poz verdi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Sağ salim elinize ulaştığına sevindim. Güle güle büyütün kardeşi daha saksısına kavuşamadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Ağaç Dostu
|
SDurul'cuğum, sevgili arkadaşım bu sıralar yayladaki arazilerimizin bakım işleriyle ilgileniyorum, bu ara da eşim yurt dışına giderken fotoğraf makinamı yanında götürmüş, geldiğinde sıcaklardan etkilenmiyen birkaç çiceğin fotoğrafını çekeceğim inanılmaz bir sıcaklık var, birçoğu hastalandı. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hacer, sevgili eşi ve tatlı kızlarıyla geçen hafta bize geldiler. iyi ki geldiniz, çok güzel vakit geçirdik. Her zaman bekleriz. ![]() Eşimin Rusya seyahatinden birkaç kare ,park ve bahçelerde çalışan hanımlar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş Hanım son eklediğiniz fotoğraflarla insanın içi acıyor, çok üzücü bir durum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Fatoş Hanım, bu sene benim çiçeklerimde sıcak havalardan pek neşesini bulamadı. Kimi öldü, kimi sürünüyor, kimisi de ben bu sıcağa dayanırım diyor gibi... Sanıyorum eylül ayında kendilerine gelirler Sizin bahçe görüntüleriyle içim açıldı, ellerinize sağlık. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Ağaç Dostu
|
![]() Füsun hanımcığım bu resimler geldiği son gün çekmiş , o günden önce göz gözü görmüyormuş ama mecburen dışarıya maskeyle çıkıp işlerini takip edebilmiş giysilerine is ve kokusu sinmiş daha önce gittiğinde o yanan yerleri görmüştü çok güzel yerler olduğunu söyledi, o da sizin dediğiniz gibi dünyamızın ormanları yok oluyor ne olacağız kim bilir diye dertleniyor. orası da çok sıcakmış yangından önce hava sıcaklığı 38 derece imiş, insanlığın umursamazlığı yüzünden küresel ısınma sonucu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |