![]() |
|
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Fatoş ablacığım hepsi de çok güzel ama çilekler bir başka güzel tamam yemelik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş ablacığım o gün söylemeyi unuttum hint küpelisinin asıl ismi Kalanchoe manginii. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
Günebakancığım bir daha ki sefer eve gelirsiniz hep birlikte bahçenin ürünlerini toplariz,yemek yeriz, tatlım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah Fatoş ablacığım davetin için teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
|
SDurul'cuğum, teşekkür ederim , yine yatılı misafirlerim vardı, yazlığa götürdüm ,cevabımı yine geç yazıyorum kusuruma bakma . Evimizin yatılı misafir trafiği yüzünden bahçelerle fazla ilgilenemiyorum,evin bahçesine ektiklerimiz ya 'yanlış ekim hatası' yüzünden, bunun sebebini sana yazmıştım,hatırlarsan gülümsersin, ya da fazla ilgilenememekten başarılı olamıyoruz.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
|
Size katılıyorum sevgili Sdurul eğer başaramadığı buysa başardığı zaman Fatoş ablaya hiç yetişemeyiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş ablacığım, sizin dahlia'lar uzun. Dahlia'lar böyle'mi oluyor? Ben'de 8 tane soğan dikmiştim, 4 tanesi çıktı ve hepsi şu anda büyükçe birer marul gibi duruyorlar, yani sizinkiler gibi uzun değiller. Dip yapraklarını kopartmak'mı gerekiyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım; O, nuh Tufanı gibi dolu felaketinden sonra, bahçenizi eskisinden daha güzel kılmayı başarmışsınız. Ayrımsız tüm çiçekleriniz gözalıcı. Tebrik ederim. Çok hoş renkleri olan bitkiler seçmişsiniz. Bahçeniz adeta bir yağlı boya paleti gibi. İçinde, sağlık ve huzur içinde yaşayın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Fatoş hanım bahçeniz çok güzel sağlıkla, huzurla yaşayın bu güzel bahçede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili oğlum, bu sene evin bahçesine ektiğim dalya soğanlarının fideleri boylu oldu, tahminim ışıktan ,martta ekmiştim, bahçe yoğun güneş almıyordu, erken çimlenince de boyları ışığa doğru uzadılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, Orhan bey sizin bahçeniz de fırça çalısı üzerinde konuşmuştuk, atölyenin bahçesinde fırça çalısına benzettiğim bitki değişik ama çiçekleri ona benziyor yaprak yapısı farklı, yabani bir bitki yine de çok hoş, resmini çekip buraya aktaracağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
merhaba, ne denilebilir ki hepsi de çok güzel imrenerek baktım ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım, bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel. O kadar uğraşının arasında bu kadar güzel çiçekler yetiştirmek büyük başarı. Kozak Yaylası ile yakından ilgilenmeniz de hassas ve zarif bir sanatçı olduğunuzun göstergesi. Ellerinize, gönlünüze sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|