![]() |
|
![]() |
#242 |
Ağaç Dostu
|
Günebakancığım beklerim, ne zaman geleceksin? Minik çiçekli sardunyayı benim için almış, evine bir türlü ziyaretine gidemediğim için bana şaka yapıyor.Ya o getirecek ya da ben ziyaretine gidip alacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Ağaç Dostu
|
Hatice'ciğim teşekkür ederim, beyaz küpelim askı da asılıydı ani rüzgar çikinca askısından kurtulup yere düştü. Ana dalı çatladı, yaprakları yumşadı neyapacağımı bilemedim. Sonra sitemiz de bir başlıkta aşı macununun bitki yaraların da havayla teması kestiğini ölümden kurtardığını okumuştum,aşı macunu almaya gitsem geç kalabilirdim,güleceksin ama ağzım da sakız vardı hemen çatlağı sakızla yapıştırdım ertsı gün kendine geldi gerçi çiçekleri bir çok yaprağını kaybetti ama yenileri geliyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Fatoş, Herhalde sizin bahçenizi ilk ziyaret edişim. Ama kabahat üstteki mesaj sahibi Hacer'de. İnsan böylesine güzel bir bahçeyi haber vermez mi? (Bizde de kabahat var) Ne kadar harika ve güzel çiçekler. Siz geç kalmadan kime gidecekseniz gidip alacağınızı alın. Aklınızda olacağına, yanınızda olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=SDurul;655749]Fatoş hanımcığım, ziyaretinize geldik. Ay hoş geldiniz canım, keşke yakın olsaydık SDurulcuğum, sizi hiç görmedim ama özlemle anıyorum. Ufaklık büyüdükce mavimsi morumsu çiçeklerle donanacak, güle güle büyüt, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemize hoşgeldiniz Cumhur bey, beğendiğinize sevindim, çiçek sevdası yüzünden her tarafımız saksı oldu. Devamlı üretme, alma hastalığı oluştu bende. Bir an önce almam lazım ama çiçek olmasaydı gelmezdin diye takılıp duracak. Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
İnşallah SDurulcuğum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ağaç Dostu
|
merhaba Fatoş hanım, ben yokken sitede çok güzel,birbirinden alımlı bahçe sayfaları açılmış.yavaş yavaş takibe başladım. sizin bahçenizi gezerken de epey keyif aldım. -Dünkü 230 no.lu mesajınızdaki minik ceylan sardunya kaç yıllıktır acaba? öyle güzel gelişmiş uzamış ki hayran kaldım. -ilk mesajınızdaki bankınız da çok orjinal,çok beğendim. -nemesia-ömürsüz çiçek tohum paketinden bende de var ama tohumları ziyan ederim diye cesaretimi toplayıp ekemedim. nasıl çimlendirdiniz,hangi koşullarda? sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Maşallah birçok güzellik bahçenizde buluşmuş tam bir görsel şölen oluşturmuş. Hepside ne kadar güzeller, emeklerinize sağlık. Bol renkli , çiçekli günler diliyorum. Sevgiler .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Adabora hoş geldiniz. Minik çiçekli bordo ebruli sardunyayı mart ortalarında üç kök almıştım, toprakların değiştirip bir saksıya koymuştum,çok öyle küçük değillerdi ama aşağıya doğru uzadılar, portakal renkli olanı renginden dolayı devamlı çelik verdiğimden büyüyemedi. Ömürsüz çiçeği odada mart ayın da çimlendirdim, havalar İzmir ortamın da kırılınca balkonda bırakıp gelişti. Çok rahat yetişiyorlar, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Finduk bahçemi beğendiğinize sevindim , Hoşgeldiniz. çiçek sevgisi,ağaç sevgisi hepimizi Ağaçlar nette buluşturuyor sizler gibi doğa sevgisi olan arkadaşlarla tanışıyoruz. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Alıntı:
Kusura bakma Cumhur abi ben senin bütün bahçeleri bildiğini düşünmüştüm ama bunu kaçırmışsın demek ki. Bir daha keşfettiğim bahçelerin hepsini haber veririm ![]() Fatoş ablacığım şu okullar bir kapansın ancak o zaman gelirimKüçük kızım 5. sınıfı bitiriyor yıl sonu gösterisi için koşturuyoruz kısmet ne zaman bakalım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-10-2009
|
Sevgili Fatoş Hanım,uzun zamandır burada değildim. Siteye girmediğim için bahçenize olanları yeni gördüm.Geçmiş olsun.Yine de kısa sürede toparlamışlar. Sizin vermiş olduğunuz crisantemolar çok güzel açtılar.Tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cok güzel küpeler, sardunyalar... Iyi ki bu haftayi bahce gezmelerine ayirdim da bu güzellikleri görebildim. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
merhaba resimdeki kuş halk arasında kestane kargası olarak bilinir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
|
SDurul'cuğum bu aralar atölye de işler yoğunlaştı , bir yandan Kozak yaylasında ki arazilerimizin bakımının (ihalesi) bende kaldı, oraya haftada bir ya da iki gidiyorum, şaşkına döndüm nereye koşacağımı bilemiyorum bir de atölye deki bilgisayarlar çöktü ama yine de sizleri takip ediyorum, yarın resim ekleyeceğim .Birçok çiçeğim geçen haftaki sıcaklardan etkilendi, küpe çiçeklerimin bir kısmını kaybettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemize hoş geldiniz,beğendiğinize sevindim,geçen haftaki sıcaklarda küpelilerimin bir kısmını kaybettim,çok üzüldüm arka tarafa gölge ve serin yere koymama rağmen, sardunyalar dayanıklı vefalı bitkiler.Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemize hoş geldiniz Yücel bey.Onun bir karga cinsi olduğunu tahmin ediyordum. Çok yırtıcılar yan komşumun iki ördek yavrusunu geçen haftalar da parçaladılar,yaşlı kedimize de saldırıyorlardı bahçede benim yanımda olmasına rağmen, bu aralar yoklar, komşularım acaba onlara bir şey mi yaptı bilemiyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
|
![]() Günebakan'cığım prensesimizin telaşları bitti mi? Ne zaman bize geliyorsunuz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çok şükür bitti ablacığım büyük kızım izinli oldu birgün kısmetse geliceğiz. Onun da çok hoşuna gitti bahçen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üzüldüm şimdi, küpeleriniz çok güzellerdi. Sağlık olsun, yenilerini yetiştirirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|