![]() |
|
![]() |
#452 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş hanım, eviniz de bahçeniz de harika. Lisilerinize bayıldım. Sarkan yer minesi yerini çok sevmiş, papatyalarınız ise muhteşemler. Ellerinize sağlık, hamağın tadını çıkarmaya bakın yaz bitmeden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sevgili Adalet hanımciğım çok teşekkür ederim, papatyaları tohumdan yetiştirdim, çingene etekleri, papatyaları ve lisileri seneye mutlaka bahçeye daha fazla ekeceğim, hamak işi ise hafta sonu zor ancak hafta içinde işe gitmezsem ancak keyfini çıkarabilirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Alıntı:
Sağlıkla bahçenin tadını çıkar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Ağaç Dostu
|
Sevgi'ciğim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, hepimiz bahçelerimiz de ve balkonlarımız da sevdiklerimizle sağlıkla keyfini çıkaralım. Papatya derken crisentemoların yanındaki bodur kraliçe papatyasını (asterleri) kastetmiştik. Çingene etekleri bahçede senin dediğin gibi daha neşeliler. Sevgiyle kal. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sevim'ciğim sana çiçeklerini gönderecektim ama sıcaklar yüzünden onların yolda helak olmasını göze alamadım, havalar biraz normale dönsün sağlıkla ellerine ulaştıracağım canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Canım benım havalar çok sıcak biraz serinlesin belki listeye bakarsın yenileri eklenier. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım bahçeme hoş geldiniz, bu çiçeğin adını bende bilmiyordum, bugün sevgili Serilaaa'nın bahçesinde öğrendim, adı portulaca umbraticala imiş, yanlış anlamadıysam semizotu cinsindenmiş , sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş hanım, çok teşekkür ederim, yaprakları benziyor zaten sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Sevgili Fatoş Bahcenizde zevkle gezindim. Çok hoş, çok samimi, çok sıcak geldi bana. Çiçekleriniz bahce düzeniniz çok hoşuma gitti. Sevdiklerinizle mutluluk içinde güzel günler gecirmenizi diliyorum.Sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemize hoş geldiniz Birol bey, evin bahçesine pek bir şey yapamıyorum, bana ayrılan alan çimlerin kıyısında 50cm çiçek ekmek için ayrıldı, geri kalan orta da daha olmayan torunların oynaması için çim alan ama usul usul ben 75cm e çıkmaya başladım,sonrası ne olur bilemiyorum. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Hımmmm genişliyoruz galiba istemeden olsa gerek değil mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Ağaç Dostu
|
Nazlı'cığım, eşim torunlarıyla çimler de top oynayacakmış güreşecekmiş , çocuklar da söyle babama karıyerimizi bitirmeden torun morun yok diyorlar, bu en az 2-3 yılı bulur, umudumu kestim, ne yapayım bende yavaş yavaş çiçek alanını genişletiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fatoşcuğum, Allah size de, bize de, tüm isteyenlere de torun sevgisini tattırsın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-03-2010
|
Bahçeniz harika olmuş ellerinize emeğinize sağlık.451.mesajdaki beyaz açan çiçekle,453.mesajda en altta mor açan çiöeklerin isimleri nelerdir.bende de var ama isimlerini bilmiyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Ağaç Dostu
|
Bu sabah atölyenin bahçesinde bir süprizle karşılaştım, kuruyan petunyaların saksısında geçen sene açan glayörün uçan tohumları çimlenmişti, hiç açacağını tahmin bile edememiştim hemde bu zaman da. ![]() ![]() Gönül hanım almanyadan getirdiği minik katmerli tohumlardan sadece iki tanesini çimlendirebildi birini bana verdi belki sen yaşatabilirsin demişti iki çiçeğini gördüm bu sabah yaprakları yumşamıştı inşallah kaybetmem ![]() [ATTACH]165934[/ATTACH ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş, tohumdan yetişen glayörünün kırmızısı çok güzelmiş. Sakızların, akşam sefaların, süs biberin coşmuşlar. Biberin ikinci yılı demişsin. Sayın Malina'nın da dört yıllık biberi var, görmüşsündür. Bu sene ben de, süs biberimi korumaya alacağım. Bakalım yaşatabilecek miyim? Hepsi için ellerine sağlık. Sevgiler... Düzenleyen Sevgi Durul : 13-08-2010 saat 16:06 Neden: Yazım Hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Ağaç Dostu
|
Sevgi'ciğim nerdeyse bu yıl açmaz diye onları saksıdan alıp başka şeyler ekecektim sonra unuttum iyi ki unutmuşum bu yaz her ay açan glayörüm oldu, süs biberleri bahçede kışın yapraksızdı baharda yapraklanıp çiçeklendi, sakızsa onu orada sulamayı bile unutuyoruz ama bu sıcaklarda en sağlıklısı o. Akşam sefaları ve gazanyalar bahçeyi gaspettiler, sicaklardan atölyenin bahçesiyle uğraşamıyorum, sadece sulayabiliyorum her tarafını ot bürüdü ne yapalım sağlık olsun. Sevgiyle kal arkadaşım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Fatoş abla glayöl size süpriz yapmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|