![]() |
|
![]() |
#931 |
Ağaç Dostu
|
Sayın:0lcim, beyaz kokulu nergizleri iki yıl önce (pira) dan 10 adet almıştım şu an 50 adet oldular kokuları da çok harika. İnşallah sizin kilerde açar da bol kokularını bahçenizde duyarsınız. Düzenleyen kasap.94 : 27-02-2014 saat 17:06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Maşallah bahçeniz şenlenmeye başladı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Maşaallah nergislere çok iyi bakıyorsunuz..Çiçekler iri iri.. Ben bu yıl 750 adet kadar ''erlicheer'' türü nergis satışa çıkardım.. Daha şimdiden hemen hepsi rezerve edilmiş durumda.. Daha çooook isteyen olacaktır kasım ayına kadar.. Eğer bana bu kadar nergis soğanı çok fazla derseniz, ben sizden satınalırım onları..veya nergis soğanı isteyenlerden size birkaç kişiyi yönlendiririm.. Kaç adet verebilirseniz tabi.. Selamlar.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Merhaba Ali Rıza bey ,kargomu aldım.teşekkürümüzü geç edebildim.Kusura bakmayın.Mevsim değişimi nedeniyle alerji ile uğraşıyordum.Foruma bir süredir giremedim zaten.Her mevsim dönümünde,bahar başlangıcında ve nisan ayında tozlaşma dönemleri benim için kötü zamanlar.Nefes alma sorunu yaşıyorum alerji nedeniyle. Kargom oldukça güzel paketlenmişti.Emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın,pria, nergiz soğanlarını şu anda satma taraftarı değilim. Gelecek seneye satmaya niyet edersem size bilgi veririm. İlginize teşekkür ederim. Amerillis soğanı isterseniz elimde iki renkten de bol miktarda var. Düzenleyen kasap.94 : 01-03-2014 saat 19:24 Neden: ilave |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Ağaç Dostu
|
geç miş olsun
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Ağaç Dostu
|
Ali Rıza bey, Senden aldığım amaryllis soğanını saksısından çıkarmadan ve hiç su vermeden kapalı soğuk bir ortamda beklettim. Bu günlerde ortasından yeşil bir yaprağın ucu göründü. Artık bahçeye çıkarıp su versem canlanıp çiçek verme aşamasına geçer mi? Her şey gönlünce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Ağaç Dostu
|
Cevap
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Alıntı:
Sokağa, Halil İbrahim sofrası kurmuşsun. Yoldan geçenler marul ve çilek koparıp evine gidecek. Eline sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
50 tl akaryakıt alana, 1 adet taze organik marul veya 1 kg çilek hediye |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Ağaç Dostu
|
Sayın kasap.94 nergisim açtı : proffesseur enstein çapı 9 cm , bu kadar iri açacağını tahmin etmemiştim . Henüz resmini eklemedim , önce biraz seyretmek istedim ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Ağaç Dostu
|
Sayın: olcim, hayırlı olsun doya doya seyredip koklayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün 3. gün , ancak kokusuzmuş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Ağaç Dostu
|
Bugün su oluklarından balkon askısı yaptım. dört metre su oluğunu ikiye kesip, silme demirden balkon demirlerine takmak için askı hazırlayıp su oluklarını yerleştirip toprak doldurup marul ekmeyi düşünüyorum. yarın balıkesirdeki büyük kızımın balkonuna yerleştireceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu düzeneğin ( 941 nolu mesajdaki ) seri üretimine geçiniz derim, zira akaryakıt istasyonlarına pazarlayabilirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Süper bir uygulamaymış,hem yerden tasarruf hemde daha düzenli bir uygulama yapılabilir.Dikkate değer bir çalışma. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Vallahi çok güzel oldular Sayın kasap.94. Elinize sağlık. Tertemiz marul ve çilekler yenecek şimdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Kasap94, balkon fotoğraflarınızı görür görmez, tanıdım bu sokağı. ![]() İtiraf ediyorum, işe gidip gelirken bahçe duvarındaki saksılarınızda hangi bitkiler var diye durup bakmışlığım vardır. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
İnşallah meyvelerini de yemek nasip olur. Buradan başka isteğiniz varsa lütfen yazın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Ağaç Dostu
|
Selam: Dostlar, bugün amerillis leri seyreltip diplerini kabarttım, çıkardığım 44 soğanı saksılara ektim, hepsi pembe çizgili. kulandığım toprak, yarısı mil yarısı yıllanmış çiflik gübresi, poşetler aster ekimi için dolduruldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Ağaç Dostu
|
Onbeş gün önce ektiğim, sarımsak, soğam ve marul fideleri. 2-İzmir karanfili fideleri. 3-Kavuni, karpuz, salatalık ekildi. 4-Çeşitli biber, domates çeşitleri. 5-Nazilli çukurcadan getirdiğim siyah nar tohumları, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|