![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Alıntı:
50 tl akaryakıt alana, 1 adet taze organik marul veya 1 kg çilek hediye |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Sayın kasap.94 nergisim açtı : proffesseur enstein çapı 9 cm , bu kadar iri açacağını tahmin etmemiştim . Henüz resmini eklemedim , önce biraz seyretmek istedim ! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın: olcim, hayırlı olsun doya doya seyredip koklayın. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Bu gün 3. gün , ancak kokusuzmuş ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün su oluklarından balkon askısı yaptım. dört metre su oluğunu ikiye kesip, silme demirden balkon demirlerine takmak için askı hazırlayıp su oluklarını yerleştirip toprak doldurup marul ekmeyi düşünüyorum. yarın balıkesirdeki büyük kızımın balkonuna yerleştireceğim. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu düzeneğin ( 941 nolu mesajdaki ) seri üretimine geçiniz derim, zira akaryakıt istasyonlarına pazarlayabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Vallahi çok güzel oldular Sayın kasap.94. Elinize sağlık. Tertemiz marul ve çilekler yenecek şimdi. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Kasap94, balkon fotoğraflarınızı görür görmez, tanıdım bu sokağı. Kirada oturduğum ev bu sokağın tepedeki başındaydı. İtiraf ediyorum, işe gidip gelirken bahçe duvarındaki saksılarınızda hangi bitkiler var diye durup bakmışlığım vardır. Tabi 4-5 yıl öncesindeydi anlattıklarım. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
İnşallah meyvelerini de yemek nasip olur. Buradan başka isteğiniz varsa lütfen yazın. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Selam: Dostlar, bugün amerillis leri seyreltip diplerini kabarttım, çıkardığım 44 soğanı saksılara ektim, hepsi pembe çizgili. kulandığım toprak, yarısı mil yarısı yıllanmış çiflik gübresi, poşetler aster ekimi için dolduruldu. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Nedeni ise. Gübre içinde bulunan azot gaz haline dönüşür. Toprak düzenleyicisi olarak ideal sayılır. Düzenleyen ykaya194 : 27-03-2014 saat 21:08 |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Onbeş gün önce ektiğim, sarımsak, soğam ve marul fideleri. 2-İzmir karanfili fideleri. 3-Kavuni, karpuz, salatalık ekildi. 4-Çeşitli biber, domates çeşitleri. 5-Nazilli çukurcadan getirdiğim siyah nar tohumları, |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın kasap94 maşallah, her zamanki bahçeniz muhteşem. Kanarya gülünüz maşallah bağlıyor musunuz; benim kanarya gülüm henüz fidan 3 dalı var fakat 3 dalda bir tarafa yere doğru paralel duruyorlar. Şebboylar maşallah, arslan ağızlarınızı güle güle büyütün sanırım sağ taraftakiler amarallisler geliyor. Bir de merak ediyorum asterlerin olduğu bölüm ne durumda son halleri? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayin hemşerim, Bahçen yine coşmuş, ellerine kollarına sağlık. Bir defa daha sormuştum galiba, çilekler için yaptığın borunun içindeki toprak karışımını kaç yılda bir yeniliyorsun? Veya ne cins gübre vs. ilave ediyorsun? Ayrıca kaç yılda bir eskilerini söküp yeni fide ile değiştiriyorsun? Bir soru daha. Mini seranın ısıtıcısını İstanbul dan mı, Gönen den mi almıştın? İstanbul'dan aldı isen yerini tarif edebilirmisin? Hala çalışıyor mu? Cevapların için şimdiden teşekkürler. Düzenleyen OSMAN45 : 01-04-2014 saat 17:02 |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mini serayı kendim yaptım, ısıtıcı şilteyi camilere tabandan ısıtma yapan bir ustadan aldım ücret bile almadı. Sorunsuz çalışmakta. Düzenleyen kasap.94 : 02-04-2014 saat 12:18 Neden: hata |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|