![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Ne kadar güzel çiceklenmişler.....Emeklerinize sağlık,kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Selam Sayın kasap 94 Bahçeniz yine herzamanki gibi muhteşem gözüküyor ellerinize, kollarınıza sağlık, ama benim en çok çilekleri su borularının içine fidelemeniz ilgimi çekti çok güzel fikir, Kesinlikle bende bu fikri uyguluycam hem yerden tasarruf, hemde toprağa değme,çürüme olayı ortdan kalkıyor. Sizin nezlinizde tüm doğa sever dostlara böylesi güzellikleri bizlerle paylaştıkları için çok teşekür ediyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın, 06dilek: Teşekkür ederim övgülerinize. Güzellikleri paylaşmıyorsak o güzelliğin ne değeri olur, güzellikler paylaştıkça daha da değerlenir, güzelleşir. 1- 2-Kokulu pembe gül goncaları. 3-Beyaz gala çiçekleri. 4-Bahçeden görünüş |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
bahçem
Yeni yetişen fideler. 1-Üç renk mine fideleri. 2-Üç renk ceylan fideleri. 3-Mavi yıldız fideleri. 4-Üç viyol pepino fideleri. 5-Hediye edilecek amerillis ler, içlerinde çeşitli çiçek tohumları ekili. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili hemşerim, Mutlu 'dan (tropikseradan) 3 yıllık beyaz yoğun kokulu duble brugmassia aldım.Fakat, ancak sene sonunda çelik verecek hale gelir..Nasıl 3 yaşında olduğunu anlamadım. (Ticari yaklaşmak bana ters..) Bana, hatırlat.. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Birazda fidan hazırlasa, yolumu üzeri geçerken bende dalıcam ama... |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Acildir Çiğ köfte yoğuracak eleman aranıyor. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2014
|
sayın kasap94 öyle güzel bir bahçen varki beni mest ediyor tabi bunu fotoğraflamakta ayrı maharet. eline emeğine yüreğine sağlık. bol ve bereketli günler diliyorum. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Bahcenız cok guzel olmuş emeginize saglık, çiçeklerin arasında semaver cayı ıyı giderdi. Bu çiçeklerin ismi nedir.Sevgiler kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2010
|
Bahceniz çok güzel olmuş keyifli güzel günler geçirin |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
bahçe
1- Böğürtlen. O kadar bolçiçek varki. 2-Kımızı frenk üzümü. 3-Sihirbaz gülün aşılandığı yabani gülün filizlerinden saksıya ekmiştim, fırça çalısına sarıldı beyaz minik çiçekleri ayrı bir güzelliği var. 4- ve-5-Saksıda bodur limon ve açan çiçekleri. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-05-2014
|
limon çiçeğinizin renkleri harika veee tabi kii gülleriniz muhteşem |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
eskiler gitti
Zamanı geçen nergislerin yaprakları dipten kesildi, şakayıkların pençeleri toraktan çıkarılıp kuruması için gölgede bekletiliyor,kuruduklarında topraklarından temizlenip karanlık bir ortamda son baharda ekilmek için bekletilecekler. Yerleri derin bir şekilde çapalandı üzerlerine gübre serilip tesfiye edilip yeni fideler ekilecek. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Çok güzel bir bahçe. Çilekler müthiş görünüyor. Değişik teknikleriniz var. Sağlıklı, huzurlu günler diliyorum... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın tarla kuşu: Emekli ve aylak olunca insan meraklı olduğu hobilerini gerçekleştirme çabasına girişiyor, bahçe ve çiçekler ile vakit geçir mekten zevk te alıyorum, mutluyum böyle bir hobim olduğu için. |
|
|
|
![]() |
|
|