View Single Post
Eski 02-04-2014, 00:24   #974
kasap.94
Ağaç Dostu
 
kasap.94's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-09-2008
Şehir: balıkesir gönen
Mesajlar: 1,196
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 Mesajı Göster
Sayin hemşerim,

Bahçen yine coşmuş, ellerine kollarına sağlık.

Bir defa daha sormuştum galiba, çilekler için yaptığın borunun içindeki toprak karışımını kaç yılda bir yeniliyorsun? Veya ne cins gübre vs. ilave ediyorsun?
Ayrıca kaç yılda bir eskilerini söküp yeni fide ile değiştiriyorsun?

Bir soru daha. Mini seranın ısıtıcısını İstanbul dan mı, Gönen den mi almıştın? İstanbul'dan aldı isen yerini tarif edebilirmisin? Hala çalışıyor mu?

Cevapların için şimdiden teşekkürler.
Selam osman bey: Borudaki çileklerin topraklarını üç senedir değiştirmedim, azaldıkça üzerine her bahar yanmış hayvan gübresini eleyip ilave ediyorum. Ziratçinin verdiği (NOVATEK CLASSİK 12-8-16+3) Bir gübreyi de ilk bahar ortası ile yaz başlangıcı (eti dot) ile birlikte kullanıyorum. Fideleri dördüncü senede değiştirmeyi düşünüyorum.
Mini serayı kendim yaptım, ısıtıcı şilteyi camilere tabandan ısıtma yapan bir ustadan aldım ücret bile almadı. Sorunsuz çalışmakta.


Düzenleyen kasap.94 : 02-04-2014 saat 11:18 Neden: hata
kasap.94 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön