![]() |
|
![]() |
#1236 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2015
|
Sayın kasap bahçeniz çok güzel o kadar zevkle ekilmiş bu güzelliğe hayran kaldım ellerinize emeğinize sağlık Saygılarımla . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Ağaç Dostu
|
bahçem
13-05-201 1-- Bahçeden genel görünüm. 2--Adanadan hediye gelen ağaç kavun ları bol çiçeklendiler, baklım meyve durum ları ne olur. 3--Kırmızı çin çanı, yaşamakla ölüm arasında gidip geliyor.çiçek açmaktan da vaz geçmiyor. 4--Rahmetli kumyakanın hediyesi (ALLAH RAHMET EYLESİN NUR İÇİNDE YATSIN) tatlı limon okadar çok çiçek açtı ki yarısı meyve tutsa senelik limonumuz çıkar. 5--Sebze bahçem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Bahçeniz şimdiden böyle,yazı düşünemiyorum.Gerçi geçmiş yıllardaki bahçenizin güzelliğini biliyorum.Bu yıl da ayrı bir güzel.Müthiş bir düzen,kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Ağaç Dostu
|
Hocam: yeni bahçeniz de teraslamayı düzgün yaparsanız harikalar yaratırsınız, bizim bahçelerimiz sönük kalır yanın da. Bizden bir arzunuz olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Teşekkür ederim Kasap.94.Eşim şimdilik eve ağırlık veriyor.Zamanla teraslamaya da geçeceğiz.Küçük bir havuz istiyor. Sizin bahçe maşallah,oturmuş bir bahçe,her şey yerli yerinde.Allah sağlık versin,hepsi olur inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Sayın kasap.94 bahçeniz yine cennet bahçesi olmuş.. Ürününüz, çiçeğiniz bol, bereketli olsun.. Gelincikler tohumdan mı acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-03-2010
|
hayranlıkla baktım fotoğraflara adeta cennet'e çevirmişsiniz bahçeyi. elinize,emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Ağaç Dostu
|
Sayın :jakin, gelincikleri üç sene önce doğadan söküp bahçeye ek miştim tohumları dökülüyor hersene yeniden çoğalarak çıkıyorlar, benim bahçemi sevdiler her halde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Alıntı:
![]() Ben de öyle olmasını umarak sormuştum.. Sizin bahçeyi sevmemesi mümkün değil zaten.. ![]() Demek ki sizin gibi yapmalıyım.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-05-2016
|
*** sardunyalardan satıyomusunuz acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 |
Yeni Üye
|
sayın kasap.94 bahcenız süper tam hayalımdekı gıbı..satış yapıyomusunuz. satmıyosanız hedıyede kabul ederim :==)))))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Ağaç Dostu
|
Sayın: çiçekseven, ücretli olarak gönderdiğim (amerillis soğanları = ocak şubat aylarında=) ve (bodur narlarım = devamlı var) onlarda aşırı üredikleri için gönderiyorum. İlginize teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Yeni Üye
|
cevabınıza teşekkür ederım.ben balkonda baktığım ıcın sadece sardunya dusunmustum kalıcı olduğu ıcın cok sevıyorum cunku .tesekkur ederım yınede..bol cıceklı günler dılıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-05-2016
|
Sayın kasap.94 bahçeden karakter tahlili gibi bir tahminde bulunmak istesem heralde nizamı seven yapınızın olduğunu söyleyebilirim. Çok düzenli ve göze hoş gelen planlamaya sahip bahçeniz. Takdir ve saygıyla güzel fotoğraflarınıza bakmaktan keyif aldım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Ağaç Dostu
|
Sayın: çiçek seven: Sardunyalarım bu kış her sene kışladıkları yerde kışı atlatamadılar tamamı yandı, yeniden edinme gayreti içindeyim, şu an ayrı renk yedi çeşit oldu, çiçeklendiklerinde fotoğraflarım. Görüp beğendiğim çeşidi isterim, ücretin le alırım, vermezse bulamazsam yasal olmayan yollardan edinirim. Çiçek sevgisi işte böyle bir şey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Ağaç Dostu
|
Sayın:g.c.: Bahçeme çiçeklerime çok düşkünüm düzenlemekten de büyük zevk alıyorum, onlarla zaman geçirmekten de mutlu oluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Yeni Üye
|
teşekkür ederım ama o kadar rıske gırmeyın ben elınızde varsa dıye dedım..teşekkürler tekrardan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Ağaç Dostu
|
Açmış halini yüklediğimde beğendiklerin olursa gönderebilirim. paylaşmaktan mutlu olurum, yeterki paylaşacak duruma gelsinler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Ağaç Dostu
|
Sayın:efeege: küpeler hakkında bilgim maalesef yok üç sezondur satın alıp yetiştirmeye çabalıyorum yaşatmak mucize oluyor. yakın bir komşumun evinin kuzeyinde kapının girişinde dört senedir devasa bir küpelisi var yaz boyu devamlı çiçekli gördük çe imreniyorum beyaz mor pembe renkli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|