![]() |
|
![]() |
#1173 |
Ağaç Dostu
|
Bahçem
26-8-2015- 1- ve- 2- Bahçe aşağıdan ve balkondan görünüşü. 3- Minyatür nar anacı çiçekleri ve meyveleri. 4- Minyatür nar fideleri 300 adet saksı landı satılık alıcı bekliyor. 5- Sarı melek borazanı, çiçek açmaya başladı kokusu çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Bahçenizde kısa bir tur attım o da bana yetti doğrusu. Bu kadar güzelliği bir arada düzenli, sağlıklı olarak yaşatmak hayli bir zaman, emek, bilgi ve beceri ister tebrikler sayın @kasap.94 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Dalgalan sende bu şafaklar gibi ey şanlı hilal ! Tam da marşımızdaki gibi. Her zaman ki gibi bahçeniz çok güzel, verbenaların renklerine bayıldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
kasap.94 abicim : Bahçen şahane gözüküyor ellerine emeklerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
@kasap.94 öbek öbek bordür gibi sıralanan 'mavi yıldız' dediğiniz çiçek nedir? Görüntüsü pek güzel, kadife çiçeği gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
/
Giriş Tarihi: 20-09-2015
|
elinize sağlık gerçekten güzel bir bahçe olmuş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2014
|
maşallah çok güzel görünüyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Maşallah cennetten bir görünüm gibi.Özellikle melek borazanları.Sağlıkla yaşayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Ağaç Dostu
|
gezi
Sekiz gün oldu ezine gezisinde idim. 1-Bozca ada feri bot tabelası. 2-3- İlk akşam kamp yerinden görünüş. 4-5- İkin ci kamp yerimizden bozca ada, ve iskelede bekleyen bozca ada feribotu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Ağaç Dostu
|
O çadırda mı kaldınız Sayın Kasap.94 ?Yoksa dinlenme amaçlı mı?Geziniz nasıl geçti?Fotoğraflarınız hazırdır herhalde.Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Ağaç Dostu
|
gezi
1- İkinci kamp yerinde öğle kahvaltısı. 2-Geyikli ata demirer parkından görünüş. 3- kum burnu balıkçı limanı akşamüstü. 4-5-Dalyan balıkçı limanı ve dalyan yerleşim yerinden bir görünüş. Sayın :sevgihoca: Yedi akşam çadırda kaldık, gezimizin amacıda doğada kalmaktı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Ağaç Dostu
|
gezi
1-Denizin oltalarımıza bol miktarda sunduklarından bir tanesi. 2- Akşam üzeri karadan bozca adanın görünüşü. 3-Dalyan limanı kıyısında rasladığım bir çiçek, tohumlarını aldım ismini merak ettim kimseden öğrenemedim. 4-Meşe ağacının rüzgara karşı yaşam mücadelesi. 5-Ömrünü bozca adayı seyretmekle sonlandırmış yaşlı bir meşe. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-12-2015
|
*** yeni üye oldum birdost sayesinde bahceyi çok beğendim azda olsa idealinize kavuşmussunuz kasap bey kıskandım sizi maşallah bahce çok güzel ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-12-2012
|
sayın kasap 94 bahçenize bayıldım.her renk her çeşit çiçek mevcut maşallah.ama en güzeli olmazsa olmazımız AL BAYRAK harika yakışmış bahçenize.sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyorum.saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Ağaç Dostu
|
sayın:tamerdamacı,sevoş. Beğeniniz için teşekkür ederim. Bilgi sayarımın ana kartı arızalı olduğundan beğenileriniz için geç cevapladığım için bütün dostlardan özür dilerim. Arzu eden dostlardan talep eden olursa bol miktarda (amerillis) soğanım mevcut,kırmızı ve, pembe beyaz olarak var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2014
|
sayın kasap.94,ne zamandır yoktunuz bahçenizden ayrı kaldık nedeni bilgisayarınızmış olsun Allah başka keder vermesin.Amerillis soğanlarından eğer mümkün olursa bana yollarmısınız.teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Ağaç Dostu
|
Kolay gelsin,Sn kasap.Tatlı telaşlar başlamış sizde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yakın fotoğrafı olmamakla birlikte benim tahminim gelincik olduğu. Tohum kapsülünden muhtemelen anlaşılacaktır. Değişik renkte gelincik türleri bulunmakta. Aslında hepsinden ekebilsek çevremize. Nasıl olsa doğal olarak bakım istemeden çıkarlar. http://www.agaclar.net/forum/evdeki-...teras/5870.htm |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Harika bir bahce marullara bayildi tavuklardan korumak ici super bir fikir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |