![]() |
|
![]() |
#635 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın kasap.94 bahçe ve bitkileriniz o kadar güzeller ki hayran kalmamak mümkün değil. Ellerinize sağlık. Sayın kasap.94 mesela en son fotoğrafta ceylan sardunyanız toprak karışımı, ek besin veriyor musunuz? Bir izah ediverseniz!.. Çünkü ben o kadar gayret etmeme rağmen bitki coşturanlar vermeme, üzerinde solmuş yaprak bırakmamama, kurumaya yüz tutmuş çiçeği hemen yok etmeme rağmen hiç böyle bir güzellik yakalayamadım!.. En azından onu bir izah etseniz. Lütfen!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2011
|
Maşallah sayın kasap94 elinize saglık ne güzel bir bahçe |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Ellerinize sağlık çok güzeller ; yine ağzı açık seyre daldım vallahi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
Çok uğraşılar sonucu meydana gelmiş bahçeniz, her şey çok güzel, güzellikler içinde afiyetle yaşayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Ağaç Dostu
|
24-10-2012
Yeni çıkan hüsnüyusuf fideleri. Tohum için ayrılan- tabak içresinde -salkım çeri- siyah acı-ufak acı inci- tatlı üç burun biberi. Alaca amerils goncaları. Manolya goncaları. Mevsimi şaşırdılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Ağaç Dostu
|
1-1-2013
1-1-2013- Nice mutlu yıllara.hep birlikte. Kam kat. meyveleri. Dağlardan söküp ektiğim kuzu kulakları. Salatalarda ekşimsi tadı ile ayrı bir aroması var. Kendi biten hercai menekşe fideleri. Sökülüp yeniden ekilmeyi bekliyorlar. Temizlenip yeniden düzenlenmeyi bekleyen bahçenin bugünkü durumu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|