![]() |
|
![]() |
#361 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sıra sizde. Bahara görürüz inşaallah. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
inşaallah Zafer Bey...gözüm gibi bakıyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın Zafer İnandıklı; Bu güzelliği bir kırlentte görmek mümkün. Şimdi kurdela nakışı yapıyorlar. Çiçekler gerçeği gibi görkemli oluyor. Boyutlu olduğundan sayın hozatın o zevkli kompozisyonunu her zaman yaşatmak mümkün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Ağaç Dostu
|
Heliotropium Marine ismi....Ebegümecigiller ailesindemiş...Bende ektim tohumlarını bu yıl...Başarabilirim inşaallah...her yıl yeniden mi ekmek gerekiyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Semt pazarından almıştık, sanırım bu aylarda yine gelir. Sayenizde adını öğrenmiş oldum, teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Ağaç Dostu
|
Çimlendirebilirsem yollarım sizede...selam ve sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Zafer İnandıklı Zafer İnandıklı / Bahçe : İnsani vasıfları ve gönlü güzel bir dostumun bahçesinde misafir olduk. Size ve Eşinize misafir perverliğiniz için çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım.. Gönlünün güzelliği bahçesine yansımış, ziyaretimde çektiğim fotoğrafları paylaşmak istiyorum.. ![]() Zafer İnandıklı / Bahçe ![]() Zafer İnandıklı / Bahçe ![]() Zafer İnandıklı / Bahçe |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Zafer Abi'nin ve eşinin yüreği uçsuz bucaksız okyanus gibi..Ben de geçen hafta konuk oldum ve yeniden çok teşekkür ederim misafirperverliğinize..O güzel bahçenizi görme şansına eriştiğim için çok mutluyum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
İyi akşamlar zafer bey çiçekleriniz harika hele o efe püskülüne bayıldım. Açelya ben bakamıyorum. Bu arada tek gecelik gelin henüz filiz vermedi öylece duruyo. Haseki küpeleri o kadar tohumdan ancak 5-6 kadarı çıktı. Selluka tohumlarımdan 2 tanesi büyüyolar bakalım. SEVGİLERİMLE. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
Sayın Zafer Bey; Bahçeniz çok güzel olmuş özellikle duvar saksıları ile görselliği daha da zenginleştirmişsiniz. Eşinizin ve sizin emeğinize yüreğinize sağlık. Saygılar. (Bu arada gönderdiğiniz melisam da epey büyüdü ve boy attı) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Ağaç Dostu
|
bu zıpçıktılar beni öldürecek maşallah bir bende yok galiba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Nuri Murvet;789443]Merhaba sayın Zafer İnandıklı Zafer İnandıklı / Bahçe : İnsani vasıfları ve gönlü güzel bir dostumun bahçesinde misafir olduk. Size ve Eşinize misafir perverliğiniz için çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım.. Bana yakıştırdığı vasıflara sahip olan değerli dostumuz. Evimizi ve bahçemizi şereflendirdiğiniz için, asıl biz size teşekkür ederiz. Selâmlar sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçe keyfi o zaman çıkar. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Efe püskülünün sürgünlerinden size ayırırım. Haseki küpeleri gelişsin kök ayırması ile çoğaltırsınız. Bir gecelik gelinin de saksı ve toprağını değiştirin. Zıpçıktılar henüz çiçeklenmedi. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Melisanın sksı ve toprağını değiştirin. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cok güzel tüm bitkiler... Bahar bahcelere balkonlara hizli bir giris yapti. Saglikli bir bahce sezonu dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aynı dilekler bizden size. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenizin düzeni, bitkileriniz, çiçekleriniz her şey çok güzel. Bir gün bende böyle yapabilirim bahçemi inşallah. Örnek alınacak bir bahçeniz var. Sizin göndermiş olduğunuz pasifloraların bir kısmını çimlendirdim. Bahçeye diktim. Bir kısmınıda çit boyu ekeceğim yağmurların dinmesini bekliyorum. Susakların bir kısmını bugün torfa ektim. Bir kısmını da bahçe toprağına direkt ekmeyi düşünüyorum. Emeklerinizi karşılığını alıyorsunuz. Ellerinize sağlık. Her şey gönlünüzce olsun. Sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|