![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Geçmiş olsun. Bende fırsat buldukça o güzel çiçeklerinizi hayranlıkla izleyenlerdenim . Ne yazık ki karasal iklimde her bitkiyi yetiştirmemiz mümkün olmuyor .Yetiştire bildiklerimizi de her bahar yenilemek zorunda kalıyoruz .Bizim seralarımızda bile olmayan çeşitliliğe sahipsiniz. Ne kadar çok tohum ve çelik paylaşmışsınız ,ne güzel bir yüreğiniz var . Çalışkanlığınız ,üretkenliğiniz ve sizi sevenlerin desteğiyle ,umarım baharda her şey gönlünüzce olur . |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-06-2014
|
Geçmiş olsun Zafer bey. Görüntü öyle olmasa da inşallah soğuk sadece yapraklarını yakmıştır, baharla birlikte tekrar dal verip canlanırlar umarım. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Zafer bey cok gecmis olsun, ne diyelim saglik olsun insallah daha iyilerini yaparsiniz... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-04-2009
|
Zafer bey,bahçe resimlerinize bakarken,krizantemlerin sarı ve mor olanları yan yana gördüm .Renklerinde bozulma olmuyor mu.Bende birbirlerinin rengini bozup tozlaşıyorlar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Zafer abi melisanın tamamını budasam tekrar yeşerir mi acaba? ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Zafer bey geçmiş olsun. Bahar geliyor inşallah hepsi canlanacak. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Zafer, kardeşim ağır kış şartlarından dolayı o güzelim bahçendeki güzelliklerin zarar görmesine gerçekten üzüldüm. Ziyarete geldiğimde o mükemmel bahçedeki bitkilerin soğuklara esir olması üzücü ama inanıyorum ki sen ölen bitkilerini tekrar eski haline getirebilirsin. Geçmiş olsun dileğinde bulunarak benim yapabileceğim bir şeyler olup olmadığını öğrenmek isterim. Bildiğim birşey var sen bıkmadan usanmadan o bahçeyi eskisinden daha güzel hale getirirsin. Yardıma ihtiyacın varsa çekinmeden söyleyebilirsin. Saygılar, selamlar.... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet çok güzel gerçekten Güler Hanım. Kokusu tarifsiz ve benzersiz. Ağır değil. Tam bir geline yaraşır parfüm kokusu. Siz, her zamanki gibi,çiçeklere bir çoğumuzdan daha çok ilgi gösteriyorsunuz. Onlar da sizi, daha çok çiçeklenerek ödüllendiriyorlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Abi çok geçmiş olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2015
|
geçmiş olsun |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
Çok geçmiş olsun. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çok geçmiş olsun Zafer abi Allah bir daha göstermesin |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2016
|
Zarar epey var, çok geçmiş olsun. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Moderatör
|
Sevgili Zafer büyük geçmiş olsun. Hakikaten bahçen çok kuytudaydı o rüzgarı nasıl aldı da bu hale geldi şaşırdım. Biraz evvel de malina ile görüştük; bahçende hasar var mı diye sordu. Burada önce kuvvetli bir rüzgar başladı sonra fırtınaya döndü ama yağmur hasar yapmadı, bahçeleri çok güzel suladı, bir iki gün sulamadan kurtulduk. Dolu yağmadı, malina'nın balkonunu biliyorsun, üst kısımdaki ondulini delik deşik etmiş dolu. TV.haberlerinde İstanbul'u seyrettik, bu sellere, su basmalarına alışacağız galiba. Allah beterinden korusun. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-02-2017
|
Geçmiş olsun tanrı daha kötüsünden korusun |
|