![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eğer ortancalar, bu son soğuklarda yaşamaya devam ederse mucize olur, kardeşim. En son gittiğimizde, malç vazifesi gören kuru yaprakları temizlemiş, etrafını açmıştım ortancaların. Olduğu gibi bıraksam yaşarlardı belki. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kar gitti, bahar geldi sayılır Hava o kadar güzel ki bugün. Ancak yerlerde hala kar var. Güneşi görmek bile, ohh dedirtti bana.Güzel bir bahar diliyorum bahcende. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güzel baharlar hepimizin olsun. Alıntı:
Alıntı:
Yasemin daha önceden kurumuştu yine. Ama üzerine yığılan budama artıkları, bu son soğuklardan korumuştur, diye düşünüyorum. Havalar ısındığında fazla bekletmeden sürgün verecektir umarım. Bunun dışında üç çeşit yasemin daha aldım. İstediklerimden, pervane çiçekli yasemin ve mavi yaseminim oldu. Bir de beyaz yasemin dedi, çiçekçi. Onları saksıda, balkonda tutmayı düşünüyorum. |
|||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili SDurul ortanca sizi üzmez hic merak etmeyin. Tamamen kurumus gibi de görünse dipten yeni yapraklar verip hizla büyür. Sizin orada herhalde bizdeki gibi -20 dereceler olmuyordur. Bu derecelerde bile en dayanikli bahce ciceklerim. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdi elimdeki yaseminlerin, hangisinin ne olduğunu bilmediğim için, ilk yıl saksıda, sonra soğuğa dayanıklı olanı bahçeye. Yanlız yasemin fidanlarının bir tanesinin yaprakları, canlı ve parlak. Sizin söylediğinize göre bu pervane çiçekli yasemin olmalı. Diğerlerinin yaprakları daha küçük ve cansız. En kısa sürede çiçeklerini paylaşmak ümidiyle... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|