View Single Post
Eski 13-03-2011, 20:49   #1038
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Neden malçlamayı kaldırmıştın ki. Ama yine de yaşarlar inşallahh. Ortanca kışa dayanıklı bildiğim kadarıyla.

Güzel bir bahar diliyorum bahcende.
Sevgili cemo, yeniden bu derece soğuk olacağını düşünemedim, acelecilik ettim diyelim. Ama sevindirici haber, bugün bahçeye gittik. Ortancanın biri, biraz zarar görse de yaşıyor. Bu demek oluyor ki ortancaların sayısı artacak.

Güzel baharlar hepimizin olsun.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hanndan Mesajı Göster
SDurul menekşe cok güzel,,,,,,,,,,cok teşekkür ederim.gezicez bahçeyi,bahara doyum olmaz oraya........bendeburadan eşlik ederim.......
Beğenmenize sevindim, hanndan.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yılmaz Yalçın Mesajı Göster
Sevgili Sdurul,
Bahçeniz bahara umarım kayıpsız çıkmıştır.Özellikle yasemininizin durumunu çok merak ediyorum?
Yılmaz Yalçın kardeşim, bahçede pek fazla kayıp olduğu söylenemez. Sadece bugün gittiğimizde havuzun borusu patlamış, suyun yarısı boşa akmıştı. Bir de koca yemişin merakla beklediğimiz minik meyveleri kurumuş gibiydi.

Yasemin daha önceden kurumuştu yine. Ama üzerine yığılan budama artıkları,
bu son soğuklardan korumuştur, diye düşünüyorum. Havalar ısındığında fazla bekletmeden sürgün verecektir umarım.

Bunun dışında üç çeşit yasemin daha aldım. İstediklerimden, pervane çiçekli yasemin ve mavi yaseminim oldu. Bir de beyaz yasemin dedi, çiçekçi. Onları saksıda, balkonda tutmayı düşünüyorum.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön