![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Şebboy açmış, alacalı, bende olmayan bir renk, sevdim. ![]() ![]() Yaşasın, Eskişehir'li nergislerim tomurcuklanmış. Geçen sene açmamıştılar. ![]() ![]() ![]() Ortağımız sincapların artığı ceviz kabukları. Her zaman topluyorum, her gidişimizde yine ortalık kabuk doluyor. Depolamışlar galiba. ![]() ![]() Kardelenin güzel koktuğunu bilmiyordum. Ot yolarken kopan birini koklamak geldi, aklıma. Çok güzel, hafif sümbül kokusu diyebileceğim bir kokusu var. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Adalet hanım, bahçede aslında pek bir şey yok. Söz, bu Pazar makinayı yanıma almayacağım. ![]() Kocayemiş her dem yeşil yapraklı. Hele de bu yıl meyve ve çiçeği bir arada gördüğümüzde iyi ki dikmişiz dedik. Alıntı:
Cemo'cum kardeleni koklayabildin mi? Ben de senin sukulentlerini kıskanıyorum. Meyve kalmadı ki. Sukular hep var. ![]() Alıntı:
Sevgiler... |
|||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sümbüllerde son durum. ![]() Bu nergislerin önceki gidişimizde tomurcuğu yoktu, bende ilk açacaklar. ![]() Double daffodil erlicher nergislerde henüz tomurcuk yok, açacaklarını umuyorum. ![]() Okuduklarıma göre Karaburunlardan çiçek beklemiyorum. Açarlarsa sürpriz olur. ![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Bu fotoğraftaki çiçek sapının ''erlicheer'' olduğunu sanıyorum..Kapsülün içinde en az 10 tane çiçek tomurcuğu var.. Karaburun'lar o kadar boylandıklarında çiçek sapını da uzatmış olmalıydılar.. Seneye ne yaparlar bilemeyiz.. İstikrarsız bir çeşit.. |
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Benekli yapraklı lâlenin adını bilmiyorum. Sayın pria'dan almış olduğum soğanların 5-6 tanesi böyle benekli yapraklı çıktılar. Çiçeğini ben de merakla bekliyorum. Sevgiyle... Çiçeklilik dönemleri kısa ve yılın belirli aylarına saklansa da soğanlı bitkileri seviyorum, Sevgili YeniGine. Güzellermiş gerçekten, emeklerine sağlık. |
||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|