![]() |
|
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, sevgili Fatoş. Papatyalar tutmuş gibi görünüyor. Durmadan yeni çiçekler açıyor. Şimdi korkum kışın soğuktan etkilenir mi? Çünkü burada -12 leri görüyoruz. Eğer soğuktan etkilenir derseniz saksıya yedekleyeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sayın SDURUL, Yasemininiz uyandı mı?Fotosunu ekleyebilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Sürgünsüz,uyanmamış halini de çekerseniz bitkinin yeşerme ihtimalini konusuruz burdan.Umarım yeşerir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alev çiçeği ,özellikle beyaz olanı çok beğendim.Örümcek zambağının çiçeğine benziyor. Çiçekleri fotoğrafta göründüğü gibi büyük mü ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nurcanaybay, alev çiçeğinin bu rengini ben de çok sevdim. Çiçekleri normal büyüklükte. Sevgili Güler hanım bugün bahçedeydik, çok yorulduk. Aklıma siz geldiniz. Kendimizce bir şeyler yaptık. Fotoğraflar çektik, bakalım beğenecek misiniz? Bugün ölüm haberi ile uyandığımız için üzgündük. Sitemiz üyesi çelebi67, geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etmiş. Ağabeyi eşimin arkadaşı, öğle namazını müteakip defnedildi. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sdurul, Özellikle ayva ağacı çocukluk yıllarımdan gelen favori ağacımdır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın Durul sizi kutluyor başarılar diliyorum.Emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Sizdeki yaseminin yapraklı halinin fotosu var mı?(eskiden çekilmiş) Bu haliyle türünü tespit edemedim ![]() Diğerleri Akdeniz ve Arap yasemini ise uyanmadı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Dün bahçeye gittiğimizde, benim için büyük dert olan çiçeklerimi nereye, nasıl ekerim sorunu halloldu.Önceki halini fotoğrafladığım havuzun gölge kısmını, çocuklarla birlikte çapaladık. Çapalarken baktık ki asmaların kökleri açığa çıkıyor, oraya bahçeden toprak ve yanmış koyun gübresi taşıdık. Burası düz olmadığı için basamak basamak düzenledik. Eşim çiçek yeri yapacaktı, ama ne zaman? Oğlum ve gelinimin yardımıyla orayı toparladım. Çocuklar kenarlarına toprak akmasın diye taşlar dizdiler. Direk toprağa ekilecek tohumları oraya ektik. Eşim orayı düzenlenmiş görünce ona da heves geldi. Buraya şöyle yapalım, böyle yapalım demeye başladı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul, bahçenizin maşallahı var, ayrıca ne kadar şanslısınız ki, pazar yerinde harika çiçekler bulabiliyorsunuz, ben Mersin'de hiç bir pazarda çiçek görmedim ![]() Çiçek cepleri çok hoş olmuş, her zaman duvar diplerini sevmişimdir. Ellerinize sağlık, bu yaz keyifli geçecek inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sevgili Sdurul ne güzel çiçekler almışınız güle güle büyütün.Bahçenizde meyve ağaçlarınızda çok keyifli gözüküyor sağlıklı günlerde meyvalarınızı yersiniz inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul aldığınız bütün çiçekler çok güzeller, güle güle büyütün, bahçenizi şenlendirecekler, gazanyalar kendi aralarında tozlaşarak seneye değişik renkte gazanyalara sahip olacaksınız, benim gazanyalar da öyle oldu .Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|