![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin kirazlarınız da zaman içersinde büyürler ve meyve verirler inşallah. Hünnapların 6 Hazirandaki fotoğraflarını çektiğimde kokmuyordu. Çiçekler olgunlaştığında kokmaya başlamış. Sizin hünnap ağacınızın yaprakları ve çiçekleri bana farklı geldi. Herhalde cinsi farklı. Bol ürün almanız dileğiyle... Düzenleyen Sevgi Durul : 18-06-2010 saat 01:12 Neden: Yazım hatası |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Domatesler çiçek açmaya başlamış. ![]() Biberler ve çiçeği. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün eltimdeydim. O'nun çok güzel gülleri var, ama güller geçmiş. Ben de bahçesini ve diğer çiçeklerini görüntüledim. Bu arada bana pembe bir menekşe ve başka çiçekler hediye etti.Eltimin bahçesinden görüntüler, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Artık eskimiş hiçbirşeyi atmayacağız. Çok orjinal saksılar çıkabiliyor ortaya Eltinizin ellerine sağlık sevgili Sdurul |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Hmmm. Kirazlar nefis görünüyor. Cok güzel resimlemissiniz. Bence kiraz ve karpuz meyvelerin iki kralicesi. Belki de burada zor buldugumuzdandir. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçeden görüntüler; Asmalı evcik, ![]() Bahçenin kıyılarındaki asmalardan biri, ![]() Üzümler koruk olmuş, ![]() Antep fıstığının bereketi, ![]() Adını forumda öğrendiğim, pembe çiçekli bitki: Coronilla varia Bahçenin kıyısında kendiliğinden yetişmiş. ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Açmaya devam eden çiçeklerim, Geçen seneki kırmızı japon gülümü, mart ayında balkona çıkarınca kaybetmiştim. Cumartesi günü yenisini aldım. bu hem katmerli hem rengi farklı. ![]() Mor beyaz petunyam açmaya devam ediyor. Mis gibi kokusu var. ![]() Funda çok hoşuma gidiyor, çiçekleri gün geçtikçe artıyor. ![]() Aslanağzı saksıdan bahçeye geçince neşesi arttı. ![]() Gazanyalarım daha toprağı örtmedi, ama oldukça güçlü yapraklar çıkarıyorlar. Bakar mısınız şu sarının güzelliğine? ![]() Düzenleyen Sevgi Durul : 22-06-2010 saat 13:15 Neden: Yazım hatası |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel maşallah.Özellikle pazartesi günleri hep aklıma SDurul hanım bahçesinin güzel resimlerini ekler diye geliyor.Saygılar. Düzenleyen Emre İlhan : 22-06-2010 saat 11:31 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim evlat. Daha çok, Pazar günleri bahçeye gittiğimiz için Pazartesileri fotoğraf ekliyorum. Öyle çok fotoğraf çekiyorum ki, en iyilerini eklemeye çalışıyorum. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sdurul mor beyaz petunyanız tohum yapıyormu acaba? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, petunyada yapışkanlık hastalığı var. İlaçlıyorum, biraz düzelir gibi oluyor, çiçekleri kurumadan büzülüp kalıyor. Bir çok tomurcuğu da açmadan üzerinde kuruyor. Şimdiye kadar hiç tohum alamadım. Düzelir de tohum alırsam, size de gönderirim. Çiçeğin bozulmuş halinin fotoğrafını yüklüyorum. Kağıt çiçeği tohumundan alabildim, isterseniz adresinizi özelime yazın.Sevgiler. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sdurul bazı petunyalarda tohum oluşmuyor da o yüzden sormuştum. Yine de çok teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2010
|
Sayın SDurul, Latin çiçekleriniz ne kadar canlı görünüyor. Ben de tohumdan yetiştirmiştim ama çiçek açmalarına rağmen boyları küçücük ve sizinkiler gibi canlı görünmüyorlar. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Afiyet Olsun. |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Sdurul, Bahçeniz gün geçtikçe güzelleşiyor..Bu güzellikleri bizimle paylaşmanız da ayrıca çok ince bir davranış..Bu arada yasemin diktiniz mi? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
SDurul'cuğum çiçeklerin maşallah çok sağlıklılar,( roa plus) ilk defa duyuyorum.Latinler ne güzel olmuş benim büyük saksıdakilerin keyfi kaçtı ama tohumlarını topladım. Sabah sefası çok değişikmiş, hele fırına ve içindekilere bayıldım. Ellerinize sağlık. Sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fatoş hanımcığım teşekkürler... Roa Plus organik sıvı gübre, hazırlaması biraz telaşeli, balkondaki çiçeklere bir kez verdim, hemen fark etti. Sabah sefasının tohumlarını sevgili Güler hanım göndermişti. Tohum almayı başarırsam ben de arkadaşlarla paylaşmayı düşünüyorum. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın Durul fırın resimlerini koyarak bizi orta yerimizden çatlatmaya niyetlisiniz galiba? ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Estağfirullah. Hiç öyle bir niyetim yok. Öylesine bir kara fırın işte. Düzenleyen Sevgi Durul : 25-06-2010 saat 22:03 Neden: Eksik ifade |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Sevgili SDurul, küpe çiçeğiniz çok şeker . Hani bonibon gibi çiçekleri maşallah nazar değmesin. Çok şükür sayenizde bir sorumun cevabınıda bulmuş oldum gala resminiz ile. Kendi bahçe başlığımda ve soğanlılar bölümünde sormuştum . Benim gala yaprakları benekli ama beyaz diye almıştım , acaba beyaz değil mi diye . Görüyorum ki benekli yapraklı beyaz galalarda varmış . Ne kadar da asil bir duruşu var . Çok teşekkür ederim paylaşımınız için. Kucak dolusu sevgiler .. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|