![]() |
|
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2010
|
Sayın SDurul, Latin çiçekleriniz ne kadar canlı görünüyor. Ben de tohumdan yetiştirmiştim ama çiçek açmalarına rağmen boyları küçücük ve sizinkiler gibi canlı görünmüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Sdurul, Bahçeniz gün geçtikçe güzelleşiyor..Bu güzellikleri bizimle paylaşmanız da ayrıca çok ince bir davranış..Bu arada yasemin diktiniz mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Ağaç Dostu
|
Clematisin ve yaseminin türü nedir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Ağaç Dostu
|
SDurul'cuğum çiçeklerin maşallah çok sağlıklılar,( roa plus) ilk defa duyuyorum.Latinler ne güzel olmuş benim büyük saksıdakilerin keyfi kaçtı ama tohumlarını topladım. Sabah sefası çok değişikmiş, hele fırına ve içindekilere bayıldım. Ellerinize sağlık. Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Ağaç Dostu
|
Ben clematisleri arkadaşların bahçelerinde gördüm ve çok sevdim. Ayrıca soğuğa dayanıklı olmaları benim için bir avantaj. Türleri hakkında bilgi sahibi değilim. Çiçekçi nasıl getirirse onu alacağım. Yasemin için de soğuğa dayanıklı olanını almak istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fatoş hanımcığım teşekkürler... Roa Plus organik sıvı gübre, hazırlaması biraz telaşeli, balkondaki çiçeklere bir kez verdim, hemen fark etti. Sabah sefasının tohumlarını sevgili Güler hanım göndermişti. Tohum almayı başarırsam ben de arkadaşlarla paylaşmayı düşünüyorum. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiçekçiye özellikle söylersen pervane çiçekli yasemin istiyorum diye kışın sorun yaşamamış olursun.Çünkü diğer türler mutlaka donar kışın sizin oralarda. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın Durul fırın resimlerini koyarak bizi orta yerimizden çatlatmaya niyetlisiniz galiba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
|
Estağfirullah. Hiç öyle bir niyetim yok. Öylesine bir kara fırın işte. Düzenleyen Sevgi Durul : 25-06-2010 saat 21:03 Neden: Eksik ifade |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Sevgili SDurul, küpe çiçeğiniz çok şeker . Hani bonibon gibi çiçekleri maşallah nazar değmesin. Çok şükür sayenizde bir sorumun cevabınıda bulmuş oldum gala resminiz ile. Kendi bahçe başlığımda ve soğanlılar bölümünde sormuştum . Benim gala yaprakları benekli ama beyaz diye almıştım , acaba beyaz değil mi diye . Görüyorum ki benekli yapraklı beyaz galalarda varmış . Ne kadar da asil bir duruşu var . Çok teşekkür ederim paylaşımınız için. Kucak dolusu sevgiler .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Finduk52, benim açmayan bir küpem vardı, çiçekçide tomurcuklu küpeler görünce onlardan dört tane daha aldım, hepsi değişik açtılar. Ama benim açmayan küpem ısrarla açmamaya devam ediyor. Arkadaşlarını kıskanmıyor bile. Gallayı da, gelinim soğanını diasadan almış. Beyazmış dedi. Ben de benekli yapraklıları renkli açıyor demiştim. Ama beyaz açtı. Sürpriz oldu. Benden de size kucak dolusu sevgiler... Düzenleyen Sevgi Durul : 26-06-2010 saat 13:58 Neden: Yanlış yazım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Nice bol çiçekli yıllar dilerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Sdurul nice mutlu yıllara doğum gününüz kutlu olsun sağlık sıhhat ve bol bol çiçeğiniz olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Ağaç Dostu
|
Devamı, kayısı ağacı ve meyveleri. Eşimin getirdiği iki kayısıyı tabağa bırakıp, ağacın yanına gidince kayısıların olgunlaştığını gördüm. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Sevgi Durul : 28-06-2010 saat 13:12 Neden: Fotoğraf Ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu
|
Meyvelere biraz ara verelim. Bahçedeki sebzeler gelişimlerini sürdürüyor. İlk biberler ve sadece bir domates dalında. Patlıcanlar tomurcuklanmış. Saksıda olan mini domates de bahçedeki yerini aldı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaç Dostu
|
Çiçeklerdeki gelişmeler tam istediğim gibi değil. Herhalde biraz zamana ihtiyacım var. Son sarı gül, birtane de goncası var. ![]() Bahçede otların arasında kalan, varlığından bu bahar haberdar olduğumuz gül de gonca verdi. ![]() Aynısafa, ![]() Sabah sefası biz bahçede yokken açmıştır. ![]() Aldığım ortancaların biri çiçek açmak üzere. Bahçeye diktim. Bakalım bahçede kışı atlatacak mı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|