agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni32724Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-04-2013, 00:00   #2611
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Giriş Tarihi: 16-03-2007
Sevgili mormenekşe, bahçe sayfamı açtığım günlerde bana yazmış olduğunuz mesajda bahsettiğiniz tohumlar çiçek oldu, tohum oldu, takas etkinliklerine katıldı, başka başka bahçelerde açtılar. Açan her çiçeğinizde adınız geçti, siz yoktunuz.

Bu vesile ile size tekrar teşekkür ederim. Benden istediğiniz tohum çelik olursa yazmanız yeterli. Şu anda elimde çok çeşit olmamakla beraber olanlardan paylaşırız.

Denk geldi, bugün çektim, sizin paylaşımlarınızdan sadece biri, aynısafa.

Eklenti 395947

Eklenti 395948[/QUOTE]

Can S.Durul bu mesajınız gözümü yaşartan ikinci mesajınız, sizi çok seviyorum.

Belki arkadaşlar bilmiyor ama ben size o tohumları gönderdikten sonra Balıkesir'e gitmiş ve aynı gece annemle birlikte İstanbul'a geçmiştim. Annemin kontrollerini bitirip Kocaeli' ye trenle geçerken cüzdanımı düşürmüşüm

Ancak ertesi sabah farketmiştim işin kötüsü nerede düşürdüğümü de bilmiyorum, annem gitti giden gelmez geri unut diyordu ama ben çaresizce yinede karakola gidip kayıp başvurusu yaptım bütün herşeyim o cüzdandaydı ehliyetim,kredi ve banka kartlarım, nüfus cüzdanım ve geri dönüş paramız. Karakoldan da bulunmaz dediler hep içimde tuhaf bi duygu var ama tanımlayamıyorum tabii, yeğenimle karakolun karşısındaki banka oturduk artık söküldüm hem dua ediyor hem ağlıyorum.

Telefonum çaldı arayan çalıştığım bankalardan biri memur kimlik tespitinden sonra cüzdanımın tren görevlileri tarafından bulunduğunu ve Adapazarı dönüşü alabileceğimi belirtti görevlinin telefon nosunu verdi ve ben cüzdanımı teslim aldım.

Yeğenimle eve döndüğümüzde akşamüstü aklıma geldi siteye girip sizin tohumları alıp almadığınızı kontrol etmek için bakmak. Ve beni hüngür hüngür ağlatan mesajınızı okudum.

Tohumlara ne kadar sevindiğinizi ve teşekkürlerinizi ilettikten sonra en son yazdığınız '' Allah her daim yanınızda olsun '' okuduktan sonra kopmuştum.Annemler şaşırdı noluyor diye onlara da anlattım mesajınızı ve cüzdanımı bana eksiksiz geri getirenin sizin duanız olduğunu.

Tohumlarımın başka başka bahçelere de ulaşmasına yardım ettiğiniz ve bu güzel duyguyu yaşattığınız için teşekkür ederim. Allah her daim sizin de yanınızda olsun ve her karanlıkta yüreğinizin ışığı yolunuzu aydınlatsın sevgiyle kalın.

mormenekşe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-04-2013, 08:23   #2612
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mormenekşe Mesajı Göster
Can S.Durul bu mesajınız gözümü yaşartan ikinci mesajınız, sizi çok seviyorum.

Belki arkadaşlar bilmiyor ama ben size o tohumları gönderdikten sonra Balıkesir'e gitmiş ve aynı gece annemle birlikte İstanbul'a geçmiştim. Annemin kontrollerini bitirip Kocaeli' ye trenle geçerken cüzdanımı düşürmüşüm

Ancak ertesi sabah farketmiştim işin kötüsü nerede düşürdüğümü de bilmiyorum, annem gitti giden gelmez geri unut diyordu ama ben çaresizce yinede karakola gidip kayıp başvurusu yaptım bütün herşeyim o cüzdandaydı ehliyetim,kredi ve banka kartlarım, nüfus cüzdanım ve geri dönüş paramız. Karakoldan da bulunmaz dediler hep içimde tuhaf bi duygu var ama tanımlayamıyorum tabii, yeğenimle karakolun karşısındaki banka oturduk artık söküldüm hem dua ediyor hem ağlıyorum.

Telefonum çaldı arayan çalıştığım bankalardan biri memur kimlik tespitinden sonra cüzdanımın tren görevlileri tarafından bulunduğunu ve Adapazarı dönüşü alabileceğimi belirtti görevlinin telefon nosunu verdi ve ben cüzdanımı teslim aldım.

Yeğenimle eve döndüğümüzde akşamüstü aklıma geldi siteye girip sizin tohumları alıp almadığınızı kontrol etmek için bakmak. Ve beni hüngür hüngür ağlatan mesajınızı okudum.

Tohumlara ne kadar sevindiğinizi ve teşekkürlerinizi ilettikten sonra en son yazdığınız '' Allah her daim yanınızda olsun '' okuduktan sonra kopmuştum.Annemler şaşırdı noluyor diye onlara da anlattım mesajınızı ve cüzdanımı bana eksiksiz geri getirenin sizin duanız olduğunu.

Tohumlarımın başka başka bahçelere de ulaşmasına yardım ettiğiniz ve bu güzel duyguyu yaşattığınız için teşekkür ederim. Allah her daim sizin de yanınızda olsun ve her karanlıkta yüreğinizin ışığı yolunuzu aydınlatsın sevgiyle kalın.
Bu mesajı okurken gözlerim doldu, bütün vücudum ürperdi. Sevgili SDurul öylesine can ki, öylesine içten ki duyguları; dualarının böylesine kabul olmasına şaşmamak lazım.

Ben de onu çok, hem de çooook seviyorum...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-04-2013, 23:28   #2613
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Sevgili mormenekşe, Sevgili loveforlife, hakkımdaki güzel görüşleriniz için çok teşekkürler.... Hem onurlandım, hem utandım. Ben de sizleri seviyorum.

Bugün çektiğim bu görüntüler her ikiniz için olsun.

Oya ağacımın uyanışı.

Name:  oya ağacı.jpg
Views: 1192
Size:  27.1 KB

Sarı lalelerin bugünkü hâliyle lale faslını kapatalım.

Name:  laleler.jpg
Views: 1299
Size:  49.7 KB

Name:  sarı lale.jpg
Views: 1526
Size:  23.6 KB

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-04-2013, 22:19   #2614
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Bugünün görüntüleri,

Ağaçlar iyice yapraklanmışlar.

Name:  ağaçlar.jpg
Views: 1226
Size:  59.7 KB

Aşılar gelişiyorlar.

Name:  aşı.jpg
Views: 1210
Size:  46.7 KB

Name:  aşı1.jpg
Views: 1236
Size:  33.3 KB

Name:  aşı2.jpg
Views: 972
Size:  45.7 KB

Bu hafta aldıklarımdan, vapurdumanı.

Name:  vapur dumanı.jpg
Views: 1288
Size:  36.8 KB

Eski 28-04-2013, 22:26   #2615
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Bugün yaşanan sürprizlerden ilki. Ceviz ve badem ortağımızla müşerref olduk.

Önce bir taneydi, sonra iki oldular. Böyle durduklarına bakmayın, en ufak seste kaçıveriyorlardı. Sonra tekrar tekrar odunların arkasına saklanıp yine çıktılar. Çok sevimliydiler.

Name:  sincap1.jpg
Views: 1255
Size:  31.0 KB

Name:  sincap2.jpg
Views: 1063
Size:  30.0 KB

Name:  sincap3.jpg
Views: 1031
Size:  31.5 KB

Name:  sincap4.jpg
Views: 1113
Size:  31.3 KB

Zarar gelmeyeceğini anlamış olacak ki uzun uzun baktı, tabii ben de ona.

Name:  sincap.jpg
Views: 1053
Size:  31.5 KB

Eski 28-04-2013, 22:39   #2616
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Çimlenenlerdeki gelişmeler, bir haftadır gidemediğim için sulanmamıştılar. Korktuğum gibi olmamış, neşeleri iyi.

Name:  çimlenenler.jpg
Views: 1221
Size:  50.1 KB

Name:  çimlenenler2.jpg
Views: 1237
Size:  48.0 KB

Name:  süs ayçiçeği.jpg
Views: 1340
Size:  54.7 KB

Geç uyananlardan ağaç bamya ve hünnap.

Name:  ağaç bamya.jpg
Views: 1328
Size:  65.2 KB

Name:  hünnap.jpg
Views: 1287
Size:  30.2 KB

Eski 28-04-2013, 23:03   #2617
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Sonunda kocayemişin meyvelerini görebildik.

Name:  kocayemiş.jpg
Views: 1233
Size:  27.2 KB

Cevizler doğmuş, tekli, ikili ve üçlülerini görebildim. Dörtlü ve beşlileri de varmış.

Name:  ceviz1.jpg
Views: 1207
Size:  59.2 KB

Name:  ceviz2.jpg
Views: 1195
Size:  65.0 KB

Name:  ceviz3.jpg
Views: 1163
Size:  22.7 KB

Eski 28-04-2013, 23:15   #2618
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Sarı yaseminlerin açtığı,

Name:  sarı yasemin.jpg
Views: 1412
Size:  48.3 KB

Tanıdık tanımadık tüm ağaçların çiçeklenip, ortalığı bahar kokusunun sardığı bu Nisan ayının son Pazar gününde....

Name:  1--.jpg
Views: 1073
Size:  63.2 KB

Sürpriz yaparak, annesi ve babası ile bahçeye gelen bir tanemiz çok iş yaptı. Önce toprak oynadı, havuzdaki bebek balıkları sevdi.

Name:  sevil.jpg
Views: 1123
Size:  30.3 KB

Çapa yaptı, elindeki çapayı kimselere vermedi.

Name:  sevil1.jpg
Views: 1348
Size:  60.8 KB

Hortumu ele geçirince, çapayı bıraktı. Çok yoruldu, uykusu geldi.

Eski 29-04-2013, 18:28   #2619
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Adını bilemediğim tomurcuklu bitki böyle açtı. Yaprakları da çok güzel fakat yabani bitki sanırım.

Name:  bilemedim.jpg
Views: 1228
Size:  26.1 KB

Küçücük boyu ile açmaya çalışan ispiryam. Büyüdüğünde güzel olacak.

Name:  ispirya.jpg
Views: 1290
Size:  33.0 KB

Name:  ispirya 1.jpg
Views: 1207
Size:  26.3 KB

Eski 29-04-2013, 18:31   #2620
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Sümbüller tohum yapıyor.

Name:  sümbül.jpg
Views: 1270
Size:  19.6 KB

Ponpon gülüm açmaya başladı. Diğer güller tomurcukta.

Name:  ponpon.jpg
Views: 1105
Size:  35.7 KB

Name:  ponpon1.jpg
Views: 1169
Size:  29.6 KB

Eski 29-04-2013, 19:32   #2621
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Sevgili Durul'cuğum, yine harika kareler yakalamışsın.
Sincaplarına bayıldım, ne sevimli şeyler.
Ama en çok minik yardımcını sevdim, bitki sevgisi şimdiden uyanmış olmalı ki minicik elleri ile çapa yapıyor.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-04-2013, 19:32   #2622
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 14-05-2012
Maşallah nasıl güzel bir bebek O! İyice yeseydiniz yakalamışken

neslihan0602 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-04-2013, 21:32   #2623
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sarı yaseminlerin açtığı,

Eklenti 396703

Tanıdık tanımadık tüm ağaçların çiçeklenip, ortalığı bahar kokusunun sardığı bu Nisan ayının son Pazar gününde....

Eklenti 396702

Sürpriz yaparak, annesi ve babası ile bahçeye gelen bir tanemiz çok iş yaptı. Önce toprak oynadı, havuzdaki bebek balıkları sevdi.

Eklenti 396704

Çapa yaptı, elindeki çapayı kimselere vermedi.

Eklenti 396705

Hortumu ele geçirince, çapayı bıraktı. Çok yoruldu, uykusu geldi.
Ablacığım,

Bu prenses babaannesine benziyor olacak ki, böylesine tatlı! Tam yemelik... Bazen çok yorulduğunu söylersin ya; sen hiç merak etme, yardımcın yetişiyor. Babaanne-torun ne güzelliklere imza atarsınız kim bilir...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-04-2013, 00:20   #2624
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili SDurul; toruna maşallah, Allah bağışlasın, şansı iyi olsun inşallah...
İspirya gerçekten gelin gibi bir çalı, bizim bahçedekiler artık yeşermeye başladılar. Ponpon gülünüz çok güzel. Ellerinize, gönlünüze sağlık.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-04-2013, 07:43   #2625
Ağaç Dostu

syuksek's Avatar

Giriş Tarihi: 01-06-2009
Galeri: 13
Günaydın sevgili sdurul,
Her sabah ofiste işe başlamadan önce agaclara.nete girip sizinde içinde olduğunuz abone sayfalarımda şöyle bir geziniyorum...Sayenizde güne aydınlık ve renkli başlıyorum...
Genel görüntüler ve yakın çekimler çok güzel... Özellikle meyve ağaçlarınız, kır çiçekleriniz ve dağların arkasından güneş fotografları alışkanlık yaptı

Alıntı:

Önce bir taneydi, sonra iki oldular. Böyle durduklarına bakmayın, en ufak seste kaçıveriyorlardı. Sonra tekrar tekrar odunların arkasına saklanıp yine çıktılar. Çok sevimliydiler.

Zarar gelmeyeceğini anlamış olacak ki uzun uzun baktı, tabii ben de ona.
Bu sincaplara bayıldım. Yurtdışında şaşırdığım noktalardan biri de hemen hemen tüm parkların sincapla dolu olması ve kaçmak şöyle dursun insan elinden yemeğe alışmış olması.
Bizde ise sincaplar insan gördü mü kaçacak delik ararlar

Umarım sizin sincaplar da bir gün sizin ve güzel torununuzun elinden ceviz ve bademlerinizden nasiplenirler...
Böyle bir resim hayal ettim bahçenizde...
Name:  mg_7650.jpg
Views: 1332
Size:  67.1 KB

Sevgilerimle

syuksek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-04-2013, 07:59   #2626
Ağaç Dostu

tturt's Avatar

Giriş Tarihi: 20-04-2008
Galeri: 112
Sayın SDurul,

Sincaplar harika.

Torununuz size ziyarete geldiğimizde çok küçüktü maşallah çok büyümüş allah bağışlasın.

Yukarıdaki mesajlarınızda sorduğunuz şakayık mı sorusu evet şakayık hızla gelişip yapraklanacaktır.

Ağaç hatmi size süpriz yapıp bu sene de çiçek verebilir fakat seneye ve ondan sonraki senelerde daha yoğun çiçek verecektir. Biliyorsunuz ağaç hatmi bir hibiscus türüdür. Bu tür kış şartlarına oldukça dayanıklıdır.

Bahçeniz her zaman ki gibi çok keyifli, eşinize selamlar.

tturt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-04-2013, 08:04   #2627
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Galeri: 215
Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı.

Güzel bitkilerine, sevimli sincaplarına bayıldım. En çok da şapkasında Miss yazan şık küçük hanımı kıskandım O nasıl bir güzellik maşallah. Eli de pek yakışmış hani çapaya. Kime çekmiş acep

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-04-2013, 23:11   #2628
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Arkadaşlar, hoşgeldiniz. Motive eden mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.

Sevgili Adalet hanım, bahçede sincaplar varlıklarını hep hissettiriyorlardı ancak kendilerini ilk kez gördüm. Bu ilk karşılaşmamız oluyor.

Minik yardımcım şimdilik çok hevesli görünüyor ve her gördüğü işi kendisi de yapmak istiyor. O gün annesi pazardan aldığım bitkileri dikiyordu. Çapaya göz dikti, ben de tak tak yapacağım diyerek ele geçirdi. İşe devam edeceğiz bir türlü vermek istemiyor. Hortumu ve suyu görünce çapayı seve seve bıraktı.

Sevgili neslihan0602, hergün bir aradayız aslında. Annesi çalıştığı için gündüzleri beraberiz. Dedesi ve ben onu sevmeye doyamıyoruz.

Sevgili loveforlife, çiçek sevgisi dışında bana hiç benzemiyor aslında. Yarım yarım konuşmalarıyla, çeçek çeçek deyip duruyor. Büyüdüğünde de sevgisi devam eder inşallah.

Sevgili YeniGine, ispirya çok güzel ama çok yavaş büyüyor, sanki aldığımda da boyu aynıydı.

Sevgili syuksek, eklediğiniz fotoğrafı çok sevdim. Bizdeki sincaplar henüz yabani, eğer görünmeye devam ederlerse bir gün fotoğraftaki görüntü gerçek olur alışırlar, umarım.

Bizim küçük kız görse çok severdi. Hayvanlara bayılıyor. Maalesef onlar gittikten sonra sincapları fark ettim.

Sayın tturt, cümlemizinkini Allah bağışlasın. Ege'miz de çok büyümüş maşallah. Zaman hızlı geçiyor.

Şakayık kendini iyice belli etti, bu sene açmaz sanırım. Ağaç hatmiden ben de ümitliyim. Soğuğa dayanıklı bir tür oluşu artı özelliği.

Nevsune'cim mesajları eşimle birlikte okuduk ve küçük hanımın kime çektiği konusunda hemen kendine pay çıkardı. Tabii ki dedesine, dedi.

gilan, nevsune, maki01 ve 5 kişi beğendi.
Eski 01-05-2013, 00:31   #2629
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Alıntı:

Eklenti 396673
Ortaktarınız hoş ve sevimliler ama dikkat edin bunlar ortak bortak dinlemezler ne varsa götürürler.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-05-2013, 00:39   #2630
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Alıntı:
Sevgili SDurul sincapları bütün arkadaşlar görmüş bir ben görememişim, baktım herkes sincaplardan bahsediyor dedim nerede bu sincaplar. Çok şükür aradım ve buldum evet ya gerçekten çok güzeller. İsterim ben de bizim oralarda sincaplar olsun ama nerdee mümkün değil, kumruların, serçelerin, çalı kuşlarının bile sayıları azaldı...

Sevgi Durul ve adneser beğendi.
Eski 01-05-2013, 18:33   #2631
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Sayın Lilium, çok doğru söylüyorsunuz, her gittiğimizde bir öncekileri toplamamıza rağmen sağda solda çok miktarda ceviz kabuğu ile karşılaşıyoruz.

Tohumdan yetiştirmek için ektiğimiz cevizleri de yerlerinden çıkarıp yemişler.

Sevgili YeniGine, hiç bir şeyi kaçırmamak için tüm fotoğraflara dikkatle bakmalısınız. Es geçmek yok. Çünkü bu bahçede her an her şeyle karşılaşabilirsiniz. Sincap, Ağustos böceği, Osmanlı engereği, kelebekler şimdiye kadar fotoğraflananlar arasında yer aldılar.

Eski 01-05-2013, 23:17   #2632
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Haklısınız sevgili SDurul diğerlerini görmüş idim fakat sincapları arayarak gördüm. Ama çok da tatlılar çok severim sincapları. Ormanlık bir alana gidecek isem inşallah sincap görebilirim diye dua ederim hep. Çoğunda da görebiliyorum çok şükür...

Sevgi Durul beğendi.
Eski 02-05-2013, 14:09   #2633
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Dün çok güzel bir kargo aldım. İçindeki bitki güzel, paketlenişindeki itina ayrı bir güzel. Tek bir yaprağına dahi zarar gelmeden elime ulaştı.

Name:  euonymus europaeus.jpg
Views: 1032
Size:  24.5 KB

Name:  euonymus e..jpg
Views: 1050
Size:  29.4 KB

Name:  kendisi.jpg
Views: 1134
Size:  27.7 KB

Name:  çiçeği.jpg
Views: 1114
Size:  66.7 KB

Sonbaharda çiçekleri böyle olacak. Son fotoğraf netten alıntıdır.

Name:  euonymus.jpg
Views: 4212
Size:  44.9 KB

Bu güzel bitki için çok teşekkür ederim, Sayın Orhan Özbilgiç öğretmenim. Emeklerinize sağlık. Saygıyla...

Eski 03-05-2013, 22:15   #2634
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Aslında 8-10 gün önce gönderebilirdim. Havalar birazcık serinlesin ki, bitki yollarda haşlanmasın istedim.
Ama bırakın soğumayı, dahada ısındı. Kargo ambalajını bu nedenle biraz daha özenle yaptım. Sonucun olumlu olması benim içinde sevindirici oldu. Artık bundan böyle hep benzer tür ambalajlama yaparım.

Güle güle büyütün öğretmenim.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-05-2013, 18:16   #2635
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Tohumlarını sevgili sarıgöz'ün gönderdiği, Polonya menşeili papatyam ikinci senesinde açmaya başladı. Margaret papatyalarda henüz tomurcuk yok.

Paketindeki adı, chyrysanthemum leucanthemum Tekrar teşekkürler, sevgili sarıgöz.

Name:  papatya.jpg
Views: 1146
Size:  60.8 KB

Name:  papatya1.jpg
Views: 1096
Size:  65.4 KB

Name:  papatya2.jpg
Views: 1255
Size:  31.3 KB

Name:  papatya3.jpg
Views: 1188
Size:  24.7 KB

Bahçenin orta yerinde bi ryerlerde aynısafa büyümüş. Sanırım kökleyip attıklarımın tohumlarından. Kupkuru toprakta ve çapa makinasından nasıl kurtulduysa, çiçeği sulananlardan daha güzel. Kuraklığa dayanıklı demek ki.

Name:  kendiliğinden y aynısafa.jpg
Views: 1144
Size:  28.2 KB

Eski 04-05-2013, 18:22   #2636
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Meyveler büyüyor.

Dut,

Name:  dut.jpg
Views: 1038
Size:  32.9 KB

Kiraz,

Name:  kiraz.jpg
Views: 1231
Size:  25.3 KB

Şeftali,

Name:  şeftali.jpg
Views: 1214
Size:  26.6 KB

Elmada meyve ve çiçek bir arada.

Name:  elma çiçek ve meyve 1.jpg
Views: 1297
Size:  29.9 KB

Name:  elma çiçek ve meyve.jpg
Views: 1192
Size:  27.0 KB

Eski 04-05-2013, 18:34   #2637
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Sıcakların artmasıyla yapraklar çoğaldı, her yer yeşil deniz. Genel görüntüler.

Name:  bahçe.jpg
Views: 955

Name:  bahçe1.jpg
Views: 959
Size:  26.9 KB

Name:  bahçe2.jpg
Views: 1220
Size:  23.2 KB

Seviyorum bu nazsız çiçeği, bitlenmez, böceklenmez, hastalanmaz. Poz vermek istedi.

Name:  aynısafa1.jpg
Views: 1305
Size:  29.8 KB

Yaz karı da açtı, yaprak rengi ve çiçeğini çok beğeniyorum. Bu da kaprissiz.

Name:  fare kulağı.jpg
Views: 1486
Size:  26.9 KB

Eski 04-05-2013, 23:43   #2638
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Pazardan beri cevizler de büyümüş.

Name:  ceviz.jpg
Views: 1333
Size:  24.1 KB

Cevizlere kısa süre önce yapılan aşılar yüz güldürüyor.

Name:  ceviz aşı.jpg
Views: 1361
Size:  26.3 KB

Antep fıstığının meyveleri Pazar gününden sonra oluşmuş. O gün baktığımızda yoktular.

Name:  antep f..jpg
Views: 1072

Menengice aşılanan Antep fıstıklarının gelişimi güzel.

Name:  antep f. aşı.jpg
Views: 2099
Size:  62.6 KB

Bu büyük salyangozun hep boş kabuğunu görüyordum. Bu sefer dolu ve kendine Antep fıstığı ağacını mekân edinmiş.

Name:  salyangoz.jpg
Views: 1049
Size:  27.9 KB

gilan, h_dogan, tturt ve 11 kişi beğendi.
Eski 04-05-2013, 23:50   #2639
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Geyikdikeni bitkisi de açmış.

Name:  geyik dikeni.jpg
Views: 1396
Size:  36.6 KB

Name:  geyikdikeni1.jpg
Views: 1264
Size:  31.9 KB

Muşmula ağacının tomurcuk ve çiçeği.

Name:  muşmula.jpg
Views: 1347
Size:  23.6 KB

Name:  muşmula1.jpg
Views: 1289
Size:  23.3 KB

Name:  muşmula2.jpg
Views: 1141
Size:  24.9 KB

gilan, h_dogan, tturt ve 9 kişi beğendi.
Eski 04-05-2013, 23:59   #2640
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Yol yorgunuydu, şimdi toparlandı. Ne de olsa taa Tokat'tan geldi. Sevgili jeozuu'ya teşekkürlerimle... Kanarya gülüm.

Name:  kanarya gülü.jpg
Views: 1638
Size:  32.2 KB

Katlı gül hatminin gerçek yaprakları belirmiş.

Name:  katlı gülhatmi.jpg
Views: 1498
Size:  40.1 KB

Kabaklar çimlenmiş, yalnız yine birbirine karıştırdım. Biraz büyüsün ya da meyve yapsın, cinsini öğreniriz.

Name:  kabak.jpg
Views: 1527
Size:  50.4 KB

Geçen hafta aldığım karanfillerim.

Name:  karanfil1.jpg
Views: 1176
Size:  29.5 KB

Name:  karanfil.jpg
Views: 1413
Size:  29.6 KB

gilan, h_dogan, tturt ve 14 kişi beğendi.

Etiketler
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025