View Single Post
Eski 30-04-2013, 23:11   #2628
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Arkadaşlar, hoşgeldiniz. Motive eden mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.

Sevgili Adalet hanım, bahçede sincaplar varlıklarını hep hissettiriyorlardı ancak kendilerini ilk kez gördüm. Bu ilk karşılaşmamız oluyor.

Minik yardımcım şimdilik çok hevesli görünüyor ve her gördüğü işi kendisi de yapmak istiyor. O gün annesi pazardan aldığım bitkileri dikiyordu. Çapaya göz dikti, ben de tak tak yapacağım diyerek ele geçirdi. İşe devam edeceğiz bir türlü vermek istemiyor. Hortumu ve suyu görünce çapayı seve seve bıraktı.

Sevgili neslihan0602, hergün bir aradayız aslında. Annesi çalıştığı için gündüzleri beraberiz. Dedesi ve ben onu sevmeye doyamıyoruz.

Sevgili loveforlife, çiçek sevgisi dışında bana hiç benzemiyor aslında. Yarım yarım konuşmalarıyla, çeçek çeçek deyip duruyor. Büyüdüğünde de sevgisi devam eder inşallah.

Sevgili YeniGine, ispirya çok güzel ama çok yavaş büyüyor, sanki aldığımda da boyu aynıydı.

Sevgili syuksek, eklediğiniz fotoğrafı çok sevdim. Bizdeki sincaplar henüz yabani, eğer görünmeye devam ederlerse bir gün fotoğraftaki görüntü gerçek olur alışırlar, umarım.

Bizim küçük kız görse çok severdi. Hayvanlara bayılıyor. Maalesef onlar gittikten sonra sincapları fark ettim.

Sayın tturt, cümlemizinkini Allah bağışlasın. Ege'miz de çok büyümüş maşallah. Zaman hızlı geçiyor.

Şakayık kendini iyice belli etti, bu sene açmaz sanırım. Ağaç hatmiden ben de ümitliyim. Soğuğa dayanıklı bir tür oluşu artı özelliği.

Nevsune'cim mesajları eşimle birlikte okuduk ve küçük hanımın kime çektiği konusunda hemen kendine pay çıkardı. Tabii ki dedesine, dedi.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön