View Single Post
Eski 27-04-2013, 08:23   #2612
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mormenekşe Mesajı Göster
Can S.Durul bu mesajınız gözümü yaşartan ikinci mesajınız, sizi çok seviyorum.

Belki arkadaşlar bilmiyor ama ben size o tohumları gönderdikten sonra Balıkesir'e gitmiş ve aynı gece annemle birlikte İstanbul'a geçmiştim. Annemin kontrollerini bitirip Kocaeli' ye trenle geçerken cüzdanımı düşürmüşüm

Ancak ertesi sabah farketmiştim işin kötüsü nerede düşürdüğümü de bilmiyorum, annem gitti giden gelmez geri unut diyordu ama ben çaresizce yinede karakola gidip kayıp başvurusu yaptım bütün herşeyim o cüzdandaydı ehliyetim,kredi ve banka kartlarım, nüfus cüzdanım ve geri dönüş paramız. Karakoldan da bulunmaz dediler hep içimde tuhaf bi duygu var ama tanımlayamıyorum tabii, yeğenimle karakolun karşısındaki banka oturduk artık söküldüm hem dua ediyor hem ağlıyorum.

Telefonum çaldı arayan çalıştığım bankalardan biri memur kimlik tespitinden sonra cüzdanımın tren görevlileri tarafından bulunduğunu ve Adapazarı dönüşü alabileceğimi belirtti görevlinin telefon nosunu verdi ve ben cüzdanımı teslim aldım.

Yeğenimle eve döndüğümüzde akşamüstü aklıma geldi siteye girip sizin tohumları alıp almadığınızı kontrol etmek için bakmak. Ve beni hüngür hüngür ağlatan mesajınızı okudum.

Tohumlara ne kadar sevindiğinizi ve teşekkürlerinizi ilettikten sonra en son yazdığınız '' Allah her daim yanınızda olsun '' okuduktan sonra kopmuştum.Annemler şaşırdı noluyor diye onlara da anlattım mesajınızı ve cüzdanımı bana eksiksiz geri getirenin sizin duanız olduğunu.

Tohumlarımın başka başka bahçelere de ulaşmasına yardım ettiğiniz ve bu güzel duyguyu yaşattığınız için teşekkür ederim. Allah her daim sizin de yanınızda olsun ve her karanlıkta yüreğinizin ışığı yolunuzu aydınlatsın sevgiyle kalın.
Bu mesajı okurken gözlerim doldu, bütün vücudum ürperdi. Sevgili SDurul öylesine can ki, öylesine içten ki duyguları; dualarının böylesine kabul olmasına şaşmamak lazım.

Ben de onu çok, hem de çooook seviyorum...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön