![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Finduk52, benim açmayan bir küpem vardı, çiçekçide tomurcuklu küpeler görünce onlardan dört tane daha aldım, hepsi değişik açtılar. Ama benim açmayan küpem ısrarla açmamaya devam ediyor. Arkadaşlarını kıskanmıyor bile. Gallayı da, gelinim soğanını diasadan almış. Beyazmış dedi. Ben de benekli yapraklıları renkli açıyor demiştim. Ama beyaz açtı. Sürpriz oldu. Benden de size kucak dolusu sevgiler... Düzenleyen Sevgi Durul : 26-06-2010 saat 14:58 Neden: Yanlış yazım |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Nice bol çiçekli yıllar dilerim ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Sdurul nice mutlu yıllara doğum gününüz kutlu olsun sağlık sıhhat ve bol bol çiçeğiniz olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Devamı, kayısı ağacı ve meyveleri. Eşimin getirdiği iki kayısıyı tabağa bırakıp, ağacın yanına gidince kayısıların olgunlaştığını gördüm. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Sevgi Durul : 28-06-2010 saat 14:12 Neden: Fotoğraf Ekleme |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Meyvelere biraz ara verelim. Bahçedeki sebzeler gelişimlerini sürdürüyor. İlk biberler ve sadece bir domates dalında. Patlıcanlar tomurcuklanmış. Saksıda olan mini domates de bahçedeki yerini aldı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçeklerdeki gelişmeler tam istediğim gibi değil. Herhalde biraz zamana ihtiyacım var. Son sarı gül, birtane de goncası var. ![]() Bahçede otların arasında kalan, varlığından bu bahar haberdar olduğumuz gül de gonca verdi. ![]() Aynısafa, ![]() Sabah sefası biz bahçede yokken açmıştır. ![]() Aldığım ortancaların biri çiçek açmak üzere. Bahçeye diktim. Bakalım bahçede kışı atlatacak mı? ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın sDurul shirden o kadar uzak tam kafa dinliyebileceğiniz, stres atabileceğiniz, canınızın sıkılmayacağı bir yer.Öncelikle bu bahçeyi yaptığınız için tebrik ediyorum. İnşallah devamı gelir de büyütürsünüz bahçenizi. SAYGILAR. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili SDurul ortanca bizde kisi atlattigina göre sizde rahatlikla dayanmasi lazim. Onun tek istegi yari gölge ve bol su. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi, omrfrk teşekkür ederim. Gerçekten de dediğiniz gibi sesten gürültüden uzak, kuş cıvıltılarıyla insanı dinlendiren bir yer. Bahçede nasıl zaman geçtiğini çoğu zaman anlayamıyorum. Aslında orada devamlı da kalabiliriz. Söylemeye utanıyorum, ben biraz korkağım da. Börtü, böcek, yılan, çıyan geliverir diye ödüm kopuyor. Ama yavaş yavaş alışıyorum. Eskiye nazaran bahçede daha çok vakit geçirir oldum. Sevgili çiçeksever sizin verdiğiniz cesaretle ortancaları aldım. İnşallah sizinkiler gibi kışın bahçede donmazlar. Aksi halde kaybettiğimde üzülüyorum. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Kaybettik
|
Önce sağlık ve huzur dileyelim yeni yaşlarımızda değil mi Küpe çiçeği çok güzel maşallah bol bol çiçeklenmiş. Benim küpe çiçeklerimde ikişer üçer çiçek gördüm aman da çiçeklenmiş diye tekrar tekrar fotoğraf çektim![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili öğretmenim, geçen yıl komşumun benim için diktiği küpe hala açmadı. Diğerlerini yeni aldım sayılır. Aldığımda bazıları tomurcukluydu, hepsi değişik açtı. Ben de sizin gibi durmadan fotoğraflarını çekiyorum. Sevgiler... ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçedeki ağaçların pazar günü çekilen görüntüleri, Hünnapta çiçekler duruyor, meyve oluşumu başlamamış, ![]() İncir ağacının meyveleri büyüyor, ![]() Bahçedeki üç cennet elması fidanından biri, ![]() Zeytinler de büyüyor, ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Üzümlerle devam edelim, bu yıl her zamankinden çok üzüm var. Eşim külleme geldiğini söylüyor. İlaç atılacak. ![]() ![]() ![]() Bodrum papatyaları gürleşti, ama artık açmıyorlar. ![]() Bahçemizde en sıcak günlerde bile, bazen serin esen rüzgar insanı üşütüyor. Tabii burada çay iyi gidiyor. Ama eşim sağolsun, hep bir yerlerde çayını unutuyor. ![]() Düzenleyen Sevgi Durul : 13-12-2010 saat 23:37 Neden: İfade hatası |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler, evlat. Gerçekten de bitkilerle, ağaçlarla, bahçeyle uğraşırken insan herşeyi unutuyor. Ne dert kalıyor, ne tasa. Çaymış çorbaymış akla hiç biri gelmiyor.Sizin de söylediğiniz gibi hastalık derecesine geldi. Böylesi hastalık dostlar başına, çok şükür halimizden memnunuz. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Yok hiç moralim bozulmaz. Bu dağ, ne rüzgarlar gördü. Ağaç sayısı 250- 300 olunca tam bilmiyorum hastalık, zararlı, parazit hepsi oluyor. Sağolsun eşim, hepsinin üstesinden gelmeye çalışıyor. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Sdurul erik çok güzel görünüyor gerçekten afiyet olsun bizim yerimizede yiyin ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün, akşam üstü bahçeye gittik. İyi ki gitmişiz, çiçekler ve sebzeler susuzluktan bayılmış. Çiçekleri sularken yaseminin iki sürgün verdiğini gördüm. Bu, benim için büyük sürpriz oldu. İnşallah yanılmıyorumdur. ![]() Düzenleyen Sevgi Durul : 16-01-2011 saat 14:34 |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|