![]() |
|
![]() |
#481 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
|
Kararınızı alkışlıyorum. Bazan yanlış anlamalar olabiliyor yazım dilinde. İşte bu sitedeki dostluk örneğidir bu. Haydi bahçe turuna devam ![]() Yeniden hoşgeldiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili SDurul, arkadaşım biz burda kocaman bir ayileyiz. Zaman zaman böyle şeyler yaşanır önemli olan telafisi olsun geri aramıza döndün. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Finduk, emreilhan, cemo, Fatoş, sevim4, Yücel Canpolat sizlere bugünlerde çiçeklenmesi doruklara ulaşan kırmızı sakız sardunyamın yakın çekim görüntüsüyle teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Ağaç Dostu
|
Sağolun arkadaşlar. Kapımızdan adım attığı gün itibarıyla, evimize huzur ve mutluluk getiren, her geçen gün artan sevgisini ve saygısını içimizde hissettiğimiz, iyi ki bizim kızımız, oğlumuzun eşi olmuşsun dediğimiz sevgili gelinimizin çiçekleri. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Sevgili SDurul ne kadar güzeller . Sardunya çok güzel çok teşekkür ederim. Birde tam görüntüsünü ekleyebilirmisin ? Liliumun rengine bayıldımmm . Ayrıca gelininde çok şanslı Allah bozmasın .Mutluluğunuz daim olsun inşaallah. Kucak dolusu sevgiler .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Sdurul, Saksı çiçekleri yetiştirmede de hüneriniz var maşallah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gelinimin şanslı olduğundan fazla bizler şanslıyız. Allah sizin evlatlarınızı da iyilerle karşılaştırsın. Benden de size kucak dolusu sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çörek otu, arkadaşların bahçelerinde var. Tohumlarını sevgili Güler hanım göndermişti. İnşallah tohum alırım ve sizlere gönderebilirim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Ağaç Dostu
|
SDurulcuğum sakızının rengi çok güzelmiş, çörek otları böyle güzel süprizler yapar, benim de saksıya ektiklerim çıkmadı,bahçeye tohumunu serptiğimi bile unutmuştum,uzaktan baktığımda a dereotları nerede çıkmış demiştim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş hanım, emreilhan, öğretmenim, teşekkürler. Çörekotlarını bahçenin çeşitli yerlerine ekmiş ve çimlenmesinden ümidi kesmiştim. Şimdi açanların, tomurcuklarını görüyor, fakat ne çiçeği olduğunu ,nasıl ve ne renk açacaklarını bilmiyordum. Pazar günü çörekotu olduklarını anlayınca tabi ki çok sevindim. Bana bu güzellikleri yaşatan sevgili Güler Hanım'a bir kez daha teşekkür ederim. Düzenleyen Sevgi Durul : 13-07-2010 saat 14:10 Neden: İfade hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Ağaç Dostu
|
Ektiğim tohumlar yavaş yavaş çiçek vermeye başladılar. Bu mor çiçeğin adını bilmiyorum ama çok sevdim. Mutlaka sizler bu çiçeğimin ne olduğunu biliyorsunuzdur. Adını öğrenirsem bakımı daha kolay olur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler... Sevgiler... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Mor çiçeğiniz çan çiçeği mi acaba ...Fikret beyin bahçesin de ki ile bir karşılaştırın isterseniz. Düzenleyen nurcanaybay : 14-07-2010 saat 10:28 Neden: yanlış yazılım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nurcanaybay, teşekkür ederim. Baktım, çiçekleri aynı gibi ama yaprakları farklı. Çan çiçeğini forumlarda ararken bugünlerde iki saksımda açan, ot mu, çiçek mi diye ikileme düştüğüm çiçeğimin kantaron olduğunu öğrendim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nurcanaybay, ilginize teşekkür ederim. Yok, kafam karışmaz. Peygamber çiçeği de olabilir. Ben kantaronu tesadüfen buldum ve çiçeğini çok benzettim. Sayın Limon'un açtığı bir başlıktı. Fotoğrafı oraya da yükledim. Bakalım başka yorumlar gelecek mi? Doğruyu bulana kadar uğraşalım ki, bitkilerimizle onların dilince ilgilenebilelim. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Durul, 629 nolu mesajınızdaki Hazeran çiçeği. Bir mevsimliktir, çok yıllık olanı da var, fazla bakım gerektirmez, suyunu kararında verin, ne az ne de çok. Bu sene dökülen tohumlarından seneye bolca çıkar. Geçen sene pek çok arkadaşa tohumlarından dağıtmıştım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet hanım, cevabınız için teşekkür ederim. Hızır gibi yetiştiniz. Okuduğumda yaşasın dedim. Artık benim de güzel çiçeklerim olmaya başladı. Hazeran, yani delfinyum. Hemen ilgili forumu okudum, dökülen tohumlardan yine çıkacağını ve soğuklardan etkilenmeyeceğini öğrendim. Bu tohumları bana ulaştıran sevgili Güler Hanım'a bir kez daha teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Ağaç Dostu
|
Bahçede, pazar günü boşalttığımız havuza şöyle bir bakınca, her gittiğimizde bir yerlerde gördüğümüz yeşil kertenkeleyi serinlerken gördük. Havuz da yeni boyanmıştı, ne çabuk yosun tutmuş. ![]() Gazanyalar pek bir keyifli. ![]() Aslanağzı da öyle. Diğer diktiğim renkleri pek gelişmedi. ![]() Epey süre balkonda saksıda açtılar, epeyden beri de bahçede. Artık sökülmeleri gerekiyor galiba, ama kıyamıyorum. ![]() Çörekotlarının çiçekleri çoğalmış. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|