![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir süreliğine İstanbul'a gitmek zorundayım. Bahçemdeki bazı çiçekli bitkiler sanki bunun farkındaymışcasına, bu yıl geçen yıllardan daha erken çiçekleniyorlar, ben göreyim diye. ![]() Paşa Bıyığı bunlardan biri. ![]() ![]() Kaymak ağacıda erkenci. ![]() ![]() Bu arada geçen yıl tohumdan yetiştirdiğim beyaz ve erguvani çiçekli erguvanlar, kardeş kardeş büyüyorlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen yıldan arta kalan sadece üç kök hatmi var. İkisi açtı. Biri henüz tomurcukta. Açanların ikiside yalınkat ve beyaz. Diğer katmerli ve farklı renktekiler toprakta çürüdüler sanırım. Çıkmadılar çünkü. ![]() ![]() ![]() Mor clematisimin Negritankha' nın ekürisi, eflatun renkli Madam Baron Veillard' da erken çiçeklendi. Geçen yıllar Haziran sonunda çiçekleniyordu. Büyük olasılıkla, bir hafta sonra çok daha yoğun çiçekleneceğini umuyorum. Birlikte çok hoş bir armoni oluşturuyorlar. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet gerçektende... Bende çok beğeniyorum. Diğerleri bu kadar çiçekli kalıyor mu, bilmem? İlk çiçeklerini 15-16 mayıs ta göstermişti. Ve hala bir taraftanda açmayı sürdürüyor.Hemde yoğun olarak. Türü ile ilgisi var mı bilmiyorum? Diğerleri ile ancak gelecek yıllarda bir kıyaslama yapabileceğim. Bu yıl 5 tane daha aldım çünkü. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|