View Single Post
Eski 16-06-2012, 22:17   #2631
Mete Tiren
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-09-2010
Üstadım merhabalar ...

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz bizim buralarda tek tek beğenmeye çalışsaydım mesajlarını her birisini beğenmem lazımdı. Sözlerinizin ahengi yetiyor sayfanızda bazende bir resim bir tebessüm.

Esnaflık bana 5 çeşit insan olduğunu öğretti...
En güzeline anadolu insanı dedik biz ana sütü kadar temiz, toprak gibi eller yarık, sözler gök gürültüsü gibi yele sele sığmaz, dosdoğrudur haktan şaşmaz.
İkincisi mülayim tiplerdir az konuşur, öz ve hak konuşurlar. Sessiz bir o kadar içine kapanıktırlar.
Üçüncüsü kimseye karışmaz aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın der, kendisi binin birini yaşayamaz hayatta.
Dördüncüsü kötü adamdır içi dışı sözü özü kötüdür karşıdan baksanız anlarsınız ha 7 ha 70 direk kavrarsınız.
Beşincisi en tehlikelisidir 1. gibi gözükür 4. gibi işler hayatta ne olacağı ne yapacağı belli olmaz aslında.

Derseniz ki mete bunları neden durduk yere anlatır derim ilk satır bana sizi hatırlatır. Tanışmaya ne hacet bir cümle yeter bize, hal sussa da sözler verir ele. Dostlar kervanına eklerseniz bizi de bahtiyar göçeriz bu diyardan belkide...

Saygılar Hürmletler

Mete Tiren Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön