![]() |
|
![]() |
#1411 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Orhan beyciğim sevimli çocuk Furkan feda olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
Fikret Bey'ciğim; Furkan' ın amacı üzüm yemek değil ki.! Bağcıyı dövmek.. Beni aradan çıkarsın, sıra sizlerede gelecek. Sevgili Orhan Beyciğim; Sizin bahçeden çıkmak biraz zor. furkan'ın da çıkmasını beklemeyin kamyonla siparişi var size....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Moderatör
|
furkan yıldız, bu listenin tamamı bende mevcut, ama kocayemiş meyve vermedi iki senedir. Bahçemdeki Lonicera Fragrantissima da bayağı büyük bir çalı üstündeki çiçekler de hakikaten mis kokulu. İyisi mi sen bırak Orhan Özbilgiç'i üzmeyi bizim taraflara gel. Ben senin peşine Karabaş'ı takarım beraberce turlarsınız bahçede. Nasılsa neye el atsan Karabaş hırlar çünkü ona öyle tembihledim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Ağaç Dostu
|
Haklısın Fikret Bey; O bizim stres toplarımızdan...''Furkan olmadan asla!'' ![]() Sevgili yedikaranfil , şimdi biraz umutlandım. Sağolsun Güler Hanım , Furkan'cığıma öyle bir oyun sahası sundu ki, ben olsam Manyas' a giderim. Aklına hangi bitki gelirse orada var. Üstelik İstanbul' a daha yakın. Aklın yolu bir...Furkan Karabaş' a rağmen gider bence. ![]() Değil mi Furkan'cığım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Ağaç Dostu
|
Bugün Mısır Çarşısı arkasındaki çiçek pazarını gezerken gördüğüm sevimli bir bitki satın aldım. Jakobinia ''Anita'' Bir başlık açabilecek kadar yeterli bilgiye ulaşamadığım ve dış mekan bitkisi olup olmadığından emin olamadığım için, bahçemde sergiledim. İnternette gördüğüm karlar altındaki çiçekli fotğraflarından, dış mekanda da yaşayabileceğini düşündüm. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Orhan abiciğim Jakobinia ''Anita' da çok güzelmiş güle güle büyüt ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Ağaç Dostu
|
Çoktaaan düşünmeye başladım bile ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Ağaç Dostu
|
Cumhur abiciğim ona yer buluruz o sorun değil dee İş eşimi kandırıp oraya götürmekte biraz da para koparmakta ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Ağaç Dostu
|
Artık zenginleşiyor mu, çıfıt çarşısı gibi mi oluyor? Bilmiyorum. Neyse şimdilik birkaç tane daha dikebileceğim yer bulunur ama, dahası için yer yok! Cumhur' cuğum; Furkan afalladı. Manyas mı, Silivri mi? Şimdi bu ikilemi yaşıyor. Çarşamba uzak geldi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Arkadaşlar,bahçe sahipleri,olağanüstü bir toplantı yapıp acilen bir''furkan savar''projesi hazırlamamız şart oldu,zira bahara ne kaldı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Orhan Bey Jakobininizin kagidinda oda sicakliginda muhafaza edilir yaziyor. Internete de bir göz attim, ic mekan bitkisi diyor. Cok sirinmis gercekten. Güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;751017]Artık zenginleşiyor mu, çıfıt çarşısı gibi mi oluyor? Bilmiyorum. Neyse şimdilik birkaç tane daha dikebileceğim yer bulunur ama, dahası için yer yok! ![]() ![]() ![]() (Dahası için yer olmayanlara) ben talibim haberin ola bir kamyonda ben göndereceğim. Ama Furkandan önce davranmam lazım. Furkanı Güler hanımın bahçesine, karabaşın rehberliğinde bahçe turuna gönderelim. Hiç olmazsa bize de kalsın bir şeyler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdi internette, dün bulduğum bir Fransızca kaynaktaki fotoları kopyalayıp yapıştırmak için, tekrar aradım. Bulamadım. ![]() Dün onu hemen balkon demirlerinin dıışında, sardunyaların yanına koydum. Anlıyacağınız geceyi dışarıda geçirdi. Gerçi bu gece don yoktu ama, sıcaklık artı 2 dereceye kadar düştü. Ne yapalım? Ölen ölür kalan sağlar bizimdir.. ![]() Uyardığınız için teşekkürederim. Selamlar. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;751096] Dün onu hemen balkon demirlerinin dıışında, sardunyaların yanına koydum. Anlıyacağınız geceyi dışarıda geçirdi. Gerçi bu gece don yoktu ama, sıcaklık artı 2 dereceye kadar düştü. Ne yapalım? Ölen ölür kalan sağlar bizimdir.. ![]() Bu geceyi sorunsuz atlatmış görünüyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili orhan abi,çok güzel sizin elinizde dahada güzel olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Baksanıza iç mekan bitkisiymiş. Bakalım Samsun2a gidinceye kadar onu dışarıda tutmaya devam edeceğim. Bakalım ne olacak? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Kaybettik
|
Fikret bey sardunyalar furkanın eline düşerse size birşey bırakmaz aman dikkat. Üstelik bana sakız sardunya sözünüz vardı unuttuk iki bahar geçti ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Ağaç Dostu
|
Jakobinia ''Anita'' nın kar altındaki fotoğrafını buldum. ![]() http://a21.idata.over-blog.com/3/09/...a-DSC_0242.jpg Düzenleyen Orhan Özbilgiç : 03-02-2011 saat 12:08 Neden: cümle düzenleme. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Orhan bey üzülmeyin belki çiçeğinz insafa gelir Samsun çıkartması yapar da kışa direnir. Gerçekten güzel bir çiçek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Ağaç Dostu
|
sevim hanım özelime adres bildiriseniz memnun olurum.Çicekler açsın renkleri meydana çıksın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Ağaç Dostu
|
Orhan bey yeni çiceğiniz çok güzel güle güle büyüt.Bende bugün yeni çicekler aldım.resimlerin yüklerim. Sayın Cumhur Tonba çarşambayı daha sel almıyor.Ne yapacağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |