![]() |
|
![]() |
#1381 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Bizim orda sahibinin haberi olmadan alınan çiçek daha iyi tutar derler. Orhan bey bence siz aldığınız çelikleri hemen dikin belki tutar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
Sevgili Orhan Bey; Bahçenizi baştan sona sizinle birlikte gezdim ve dolaştım. Yüreğinizdeki güzellikleri bahçenizde göstermişsiniz. Hayranlıkla hepsini inceledim. Büyük emek ve zaman vermişsiniz eşinizle birlikte. Hemde sevgiyle. Benim de hayalimde böyle bahçeli bir ev, her bir yanında çiçekler, meyveler olsun istiyorum. Umarım bir gün olur. Mutluluğunuz daim, sağlığınız ve neş'eniz hiç eksik olmasın yuvanızda. Eşinize ve size saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Ağaç Dostu
|
furkan yıldız : Orhan abi yola taşan falan ama iyi tutar. Ödünç çalmış abim. fatma sunay: Bizim orda sahibinin haberi olmadan alınan çiçek daha iyi tutar derler. Orhan bey bence siz aldığınız çelikleri hemen dikin belki tutar. Çalmadığımı belgelemem gerekti. ![]() Ahanda ispatı.. Dallar bahçenin dışına taşmış mı, taşmamış mı? ![]() Ben masumum... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Bal gibi taşmış tabi, az kalsın yanında ki bitkiyi de kurutacakmış neyse ki Orhan Hocam kısmi bir budama tekniği uygulamış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın Hocam resmin sağında ki bitki de fena değil hani ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Hadi yine iyisin iyi tutar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Ağaç Dostu
|
Bence biraz fazlasıyla taşmış daha derin budama istiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız Fatma Hanım. ![]() Nisan'a kadar kadar budamazlarsa ''Yardımcı olabileceğimi'' söylerim. ![]() ![]() Ama furkancığım yer değiştirme işini bu günlerde yapıp bitirsek daha garantili olur. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bugün son derece hareketli bir gün geçirdim. Agaclar.net' e de ara ara girebildim. Bu arada sizin mesajınızı gözden kaçırmışım. O nedenle yanıtlamakta biraz geciktim. Çok özür dilerim. ![]() Bahçemi beğenmeniz ve buna dayalı övgü dolu sözleriniz, beni mutlu etti. Tüm bahçesi olmayan arkadaşlarım ve sizin için, hayalinizdeki kadar güzel bir bahçe sahibi olmanızı diliyorum. Benim için dilediğiniz tüm güzelliklerin, sizinlede olmasını bende diliyorum. Sağolun. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Ağaçsever
|
![]() [QUOTE=Orhan Özbilgiç;748266]furkan yıldız : Orhan abi yola taşan falan ama iyi tutar. Ödünç çalmış abim. fatma sunay: Bizim orda sahibinin haberi olmadan alınan çiçek daha iyi tutar derler. Orhan bey bence siz aldığınız çelikleri hemen dikin belki tutar. Çalmadığımı belgelemem gerekti. ![]() Ahanda ispatı.. Dallar bahçenin dışına taşmış mı, taşmamış mı? ![]() Ben masumum... ![]() Eklenti 190451[/Q Sevgili Orhan Beyciğim; Bu sağdan soldan taşan çiçekler niye bana hiç deng gelmiyor. Birde benim yoluma çıksalar ya ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Öğretmenim. Önceden almış bulundum bir kere.. Bilseydim.. ![]() Sevgili yedikaranfil; Kural şu: 1) Önce sahip olmak istediğiniz bitkiyi, internette ve Muğla daki fidanlıklarda arayıp bulacak ve satın alacaksınız. ![]() 2) Sonra, gördüğünüz her bahçedeki bitkileri inceliyeceksiniz. Bende olmayan bir bitki var mı? Diye... ![]() 3)Birde göreceksiniz ki; size en yakın bir bahçede, dünya para verip aldığınız bitkinin dalları dışarı taşmış, ''N'olur beni buda..! Benden on tane bitki çıkar..! Diye yalvarıyor. ![]() ![]() ![]() Örnek mi? İşte iki gündür şamatasını yaptığımız Kış hanımelisi.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() Not: Amaaaaa bir yerlerden taşan **** sarkan görürsem............. Saygılar ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Ağaç Dostu
|
Orhan bey evin duvarına sardırdığınız sarmaşık gül yediveren cinsimi açmış hali çok güzeli . Bende giriş kapısına istiyorum ama yediveren diye sattıklarından aldım sadece bir kere açıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili yedikaranfil; Mart sonlarında bana hatırlatın, size Melisa Çeliği göndereyim. En güzeli nisanda çeliklemek. O zaman tutturma şansınız çok yüksek olur. Şimdi tutması çok zor. ![]() Kış hanımelisi saksıda olmaz. Yoksa onuda Furkancığımın dediği gibi komşudan rica eder alırdık. Gerçi o bahçe 40 daireli bir apartmanın , birinden isterdik, o vermezse bir diğerinden... Olmadı, budamayı gece yapardık.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet yediveren. Aralıkta budamıştım. Mart ayında 10-15 günlüğüne diğer bitkilerimin budamalarını yapmaya gideceğim. Ama yinede unutmazsam, dönüşte size bir kaç çelik getiririm. O kadar çıkar. Gidince doğrudan köye geçip, Çarşamba' ya hiç uğramadan geri dönebilirim. Yani oradan kargolama şansım olmaz. Yedikaranfil'e Melisa Çeliğini ise burada saksıda olandan gönderebilirim. Ona yetecek birkaç çelik çıkar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Ağaçsever
|
![]() QUOTE=Orhan Özbilgiç;748767]Sevgili yedikaranfil; Mart sonlarında bana hatırlatın, size Melisa Çeliği göndereyim. En güzeli nisanda çeliklemek. O zaman tutturma şansınız çok yüksek olur. Şimdi tutması çok zor. ![]() Kış hanımelisi saksıda olmaz. Yoksa onuda Furkancığımın dediği gibi komşudan rica eder alırdık. Gerçi o bahçe 40 daireli bir apartmanın , birinden isterdik, o vermezse bir diğerinden... Olmadı, budamayı gece yapardık.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Ağaçsever
|
Sevgili Orhan beyciğim; Eklemek istediğim bazı şeyler var. Böyle güzel paylaşımı olan, doğayı seven sizlerle bu sitede tanışmak ve bilmediğim konuları öğrenmek beni çok mutlu ediyor. Her sayfada değişik konular, bilgi alışverişi, yardımlaşmalar bunlar çok vakit alan ve özveri isteyen uğraşlar. Ben sizlerin sayesinde çok şeyler öğreniyorum. paylaşımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Ağaç Dostu
|
Orhan abicim, Samsun'a inşallah kamyonla gidiyorsunuzdur. Yoksa benim çıkarttığım listeyi görünce zaten korkacaksın. Kamyonla gitmezsen daha da korkarsın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Ağaç Dostu
|
Hünnap Melisa Koca Yemiş Sardunya Nektarin Hazeran Tabii hepsinden gül. Birde o tayı istiyorum abi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Ağaç Dostu
|
Sevim ablacım sabahtan beri Orhan abimin bahçesini geziyorum hepsini tek tek not aldım. Ama Orhan abim gönderecek hepsinden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Ağaç Dostu
|
Orhan bey çelik gönderme amaçlı sormamıştım. Yinede düşünceniz beni çok mutlu etti teşekkür ederim. Bende martta gideceğim artık burdan köklü alıp götürürüm. Önceki aldığımı yediveren diye pazardan aldım ama tekveren çıktı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1408 |
Ağaçsever
|
Orhan bey; Bana gönderdiğiniz selluka tohumlarını Mart ayında saksıya dikmek için bekletiyorum. Acaba doğru zamanlama mı? Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Furkan niye söylemedin sardunya da gönderirdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Ağaç Dostu
|
Furkan'cığım; İstediğin onlar olsun. Hallederiz. ![]() Sevim Hanım; Furkan'dan sonra bu bitkileri iki sene budamam artık. ![]() Fatma Hanım; Eğer bulamazsanız, size ulaştırmak için bir formül ararız.. Sayın yedikaranfil; Bence doğru yapıyorsunuz. Mart'tan önce dikmeyin! Fikret Bey'ciğim; Furkan' ın amacı üzüm yemek değil ki.! Bağcıyı dövmek.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|