![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Hünnap Melisa Koca Yemiş Sardunya Nektarin Hazeran Tabii hepsinden gül. Birde o tayı istiyorum abi Yüzsüzlüğün bu kadarı. Millet bir iki çelik ister ben liste yaptım ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatör
|
furkan yıldız, bu listenin tamamı bende mevcut, ama kocayemiş meyve vermedi iki senedir. Bahçemdeki Lonicera Fragrantissima da bayağı büyük bir çalı üstündeki çiçekler de hakikaten mis kokulu. İyisi mi sen bırak Orhan Özbilgiç'i üzmeyi bizim taraflara gel. Ben senin peşine Karabaş'ı takarım beraberce turlarsınız bahçede. Nasılsa neye el atsan Karabaş hırlar çünkü ona öyle tembihledim. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Haklısın Fikret Bey; O bizim stres toplarımızdan...''Furkan olmadan asla!'' ![]() Sevgili yedikaranfil , şimdi biraz umutlandım. Sağolsun Güler Hanım , Furkan'cığıma öyle bir oyun sahası sundu ki, ben olsam Manyas' a giderim. Aklına hangi bitki gelirse orada var. Üstelik İstanbul' a daha yakın. Aklın yolu bir...Furkan Karabaş' a rağmen gider bence. Hem o Karabaş 'ın ne tür et sevdiğini bilir. Kemikli mi, kemiksiz mi? Değil mi Furkan'cığım. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün Mısır Çarşısı arkasındaki çiçek pazarını gezerken gördüğüm sevimli bir bitki satın aldım. Jakobinia ''Anita'' Bir başlık açabilecek kadar yeterli bilgiye ulaşamadığım ve dış mekan bitkisi olup olmadığından emin olamadığım için, bahçemde sergiledim. İnternette gördüğüm karlar altındaki çiçekli fotğraflarından, dış mekanda da yaşayabileceğini düşündüm. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|