![]() |
|
![]() |
#1085 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir kamyonetle İstanbul a gelmek farz oldu bize ![]() Bu arada, saksı falan kalmadı ortalıkta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Ağaç Dostu
|
Doğru yolu sayenizde bulduk. Latifeler ayrı tabii ![]() Saksılar hemen hemen boşaldı sayılır. Açelya ve gardenyaları da bahceye indirdik mi işlem tamam ![]() Önce, şu bakımı kolay bitkileri alalım yerleştirelim. Daha sonra açelyaları serpiştiririz inşallah. Bahsettiğiniz bu bitkileri, hangi mevsimde almam gerekir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yücel, cemonun beli düzelsin biz hazırız, olmazsa Güngörüde alalım o dayanamaz sera gezmelerine, yalnız Güngörle olursak, inceleme yüzünden tek serada takılıp kalırız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gönlü geniş Satıcığım mor sabah sefası ve mavişinden varsa gönderebilirsen çok sevinirim.. Benim ağaç menekşemin yaprakları böceklerden hep delik deşik oldu ama hala çiçekli budasam mı ilaçlasam mı ne yapsam bilemedim? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili MİRBE,çok teşekkür ederim canım, listeye yazıyorum ikisindende gelecek. Ağaç menekşe konusundada bize sevgili Yücel yardımcı olsa çok seviniriz. Benim ağaç menekşem kışın soğuktan dondu sonra bir baktım tekrar filiz vermiş, daha yeni açtı, yapraklarıda çok sağlıklı. Benim bitki bakımı konusunda çok bilgim yok, okuyarak, sorarak, içgüdüsel bakıyorum işte ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eğer ağaçlar. nete üye olmasaydım hiç bir şey anlamıyordum ne öğrendiysem burda öğrendim. Çok teşekkürler Ağaçlar. net, çok teşekkürler sevgili Malina, çok teşekkürler sevgili üye arkadaşlar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Satı hanım ; havuzunuzun fotoğraflarını görebilirmiyim ,ben de yapmaya çalışıyorum aynı araştırmalar içindeyim. Teşekkürler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Ağaç Dostu
|
Süs havuzu.
Sevgili nurcanaybay, tek resim çekmiştim dikdörtken bir leğen alıp yaptım rengi galiba biraz uyumsuz ama içi dolup kenarlarınıda taş ve çiçeklerle kapatırsak belli olmayacak. Kızım çok istediği için yaptım, leğen fikrini sevgili Yücel verdi, umarım beğenirsiniz, eleştiriye açık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Ağaç Dostu
|
Satı hanım , düzenleme den sonra gayet güzel olacağın dan eminim .Leğeni toprağa gömmedniz sanırım eğer öyle ise gömmenizi öneririm böylece taştan da tasarruf edersiniz bir de derinliği beni düşündürdü ...nilüfer için uygun mu ? Ben günlerdir bu konuyla ilgili google'dan görsellere bakıp fikir edinmeye çalışıyorum. Google'a POND yazıp görsellere girerseniz havuz içi ve çevresi için yetiştirebileceğimiz bitkiler ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Ben çukur kazdım fakat içine döşeyeceğim malzeme bulamadığım için beklemedeyim. İkimiz de zevkli bir uğraşa girdik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Ağaç Dostu
|
Yücel bey ; benim çukurun dibi kayalık o yüzden altına battaniye gibi bir malzeme koyacağım ,üstüne de liner bulamazsam dediğiniz gibi kalın bir naylon kullanacağım . Süsleme aşamasın da fikirlerinizden yararlanmak isteriz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|