![]() |
|
![]() |
#781 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, bahçenizi arada geziyorum adını bilmediğiniz bitkilere tekrar bakarım sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben sakız sardunyalar için resmen ağladım, bende olmayan renk yoktu hepsi dondu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Satı hanım bu sene soğuktan çiceklerimiz ziyan oldu.Seradaki skaızlarımdan bile yok olanlar oldu.Ne yapalım canımız sağ olsun yeniden yaparız.Çicekleriniz çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fikreteren,hoş geldiniz,evet canımız sağolsun bende çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok, çok teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Ağaç Dostu
|
Satı Hanım; İlk defa, Samsun' da, Liliumlar, Kocaeli' ye göre en az bir hafta erken açtı. Hayret! Ama sizinkinin sarısı çok farklı ve daha albenili. Sanki dibine biraz daha ''Kanarya Sarısı'' boya sepiştirilmiş gibi.. ![]() Sağlık içinde sefasını sürün. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Satı ablacığım liliumlar ne güzel açmışlar rengide çok güzelmiş. Kokulumu acaba bu rengi ? Güneş gibi parlıyordur şimdi o sarı sarı. Çok güzel maşallah.Sağlıkla sefasını sürün inşaallah.Kucak dolusu sevgiler memleketime . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Orhan bey, sanıyorum Samsunla Kocaelinin iklimi aynı,galiba bu rengi Güngör almıştı benim beyaz ve pembe vardı, bu renk harika, çok teşekkürler saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili finduk52,çok teşekkür ederim, sanıyorum az kokuyor, renk çok güzel gerçekten,memleketin selamını aldı, o da sana selam gönderiyor sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sundavilla çok güzelmiş güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|