![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Satıcığım, bahçen ve çiçeklerin her zamanki gibi süperler. Evde bilgisayar ve internetim bir süredir yok( oğluma vermek zorundaydaydım). Sık olmasa da siteyi ziyaret etmeye çalışıyorum. Canım, eğlenceli ve güzel bir tatil dilerim. Şayet bu tarafa gelmeyi düşünürseniz ve fırsat yaratabilirseniz mutlaka beklerim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gece mumlarını görmüşsündür bahçemde, çok güzel oldular. Canım güzel davetine teşekkürler, çok zor fakat olursa bende çok sevinirim, seni tanımayı çok isterim, sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, haberleşiriz, bende çok isterim, ozbeyi ve seni görmek inan beni çok mutlu eder, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ben öyle yüzüyorumki, yakında yüzmede altın madalya alacağım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu hafta yokum, haftaya sanıyorum Temmuz 14 gibi, sen hangi tarihlerde yoksun? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Canım yinede sağlık olsun, Demir oğlan inşallah sağlıklı ve zamanında gelir, çok çok öptüm sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan bey, içten ve samimi yorumlarınıza çok teşekkür ederim. Paşa bıyığına gelince benimkide küçük 4 veya 5 yaşında 2 yıldır açıyor, seneye mutlaka açar merak etmeyin, gerçekten çok güzel, ben mevsimlik çiçeklerden çok kalıcı süs ağaçlarını daha çok seviyorum, sevgiler saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alın bendende o kadar. Hem bakımı daha kolay. Aman ''mevsimlikçiler'' duymasın! ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Satı Uğurtan;668100]Sevgili Orhan bey, içten ve samimi yorumlarınıza çok teşekkür ederim. Paşa bıyığına gelince benimkide küçük 4 veya 5 yaşında 2 yıldır açıyor, seneye mutlaka açar merak etmeyin, ..... Gelecek yıla kalmayacak galiba! Bugün, çalılardan birinde iki tane çiçek tomurcuğu gördüm. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;671167] Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Satı Uğurtan;671179] Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;671186]Sevgili Orhan bey, beni çok duygulandırıyorsunuz, çok teşekkür ederim, sevgiler eşinize sevgiler selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Satı Hanım bahçenizde kaç tür bitki var,sende olupta bende olmayanları sizden temin edebilirmiyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yücel, bahçemin hepsi senin istediğini alabilirsin, beni çok mutlu edersin sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Canım benim, Hoş geldin, ilk mesaj bana, bahçem çiçeklerim hepsi sana, senin gönlün daha güzel, sevgiler çok çok öptüm seni ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
kardeş bahçeyi bizlerde çok özlüyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Satı Ablacığım Gülser ablama İlyas Hocama ve Hasan Beye selamlar gönderiyorum sizi çok seviyorum,en kısa zamanda görüşmek üzere iyi tatiller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yücel, onlarında sana selamları var, bizlerde seni seviyoruz, teşekkürler sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|