![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ablam,çok teşekkür ederim,bahçeme gelip bahçemi gezmen beni çok mutlu etti sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi, bende çok severim papatyayı bendeki boyu kocaman, çiçekleri küçük, başta yabani ot sandım yaprak yapısıda benzemiyor papatyaya, ama bir açtı yüzlerce, çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Satı Ablacığım kalk kalk trabzon istikametinden fomula bir yarışçısı gibi sol şeritten gelen Selim bey'emi kaptıracağız kupayı bahçelerimizde yaptığımız çalışmayı iki katına çıkarmalıyız. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Ebruli zambak sap bile çıkarmadan çiçek açmış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Satı Ablacığım nerelerdesin bahçendeki renkleri özlettin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yücel,aslında buralardayım, fakat bizim alt yapıda sorun var telefonlarda sürekli sorun yaşanıyor ve internet kesiliyor 4 gündür girilmiyordu, yeni halloldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Glayöl için haklısınız bir kaç kök olsaydı çok güzel olurdu, ama bana arkadaşım tek soğan olarak verdi, ama seneye dediğiniz gibi olacak sanıyorum, çünki dipten bir sürü yavruladı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2008
|
Satı Hanım; İki gün önce diktiğim iki adet Paşa Bıyığı'nın ileride nasıl çiçek açacaklarını düşünürken karşıma bahçenizdekilerin resimleri çıktı. Sanırım bizler gibi bitkiler ve ağaçları sevenlerin arasında bir çeşit telepatik bağ var. Bahçenizin güzel olduğunu söylesem sıradan bir ifade olacak, söylemesem haksızlık olacak. Eski dile sığınarak "fevkelâdenin fevkinde" diyeyim bari. Bahçenizde, bahçenizle ve çiçekler gibi yaşayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Telepatik bağ olduğuna bende inanıyorum. Paşa bıyığı çok şirin ve güzel bir ağaç, garip bir şekilde insana huzur verip, dinlendirdiğine inanıyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim oturduğum sitenin alt yapısıyla ilgili sorunlardan giremedim, |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Satı hanım merhaba, beni hatırladınızmı. Bezelye çiçeklerinin tohumunu elde ettim. Çok güzel bir sarmaşık, her renkten elimde tohum oldu. Haftaya nasip olursa biraz tohum gönderecem size. Diger sarmaşıklardanda tabi ki. Kendinize iyi bakın. Önümüzdeki mart ayında dikerseniz, hazirana doğru bahçenizde çok süper ve güzel yeni çiçekleriniz olacak. Yaptığınız iyiliği unutmadım. ![]() ![]() ![]() ![]() sitedeki forum başlığı : Bezelye çiçeği http://www.agaclar.net/forum/showthr...?t=7722&page=7 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=tasdelenmurat;665201]Satı hanım merhaba, beni hatırladınızmı. Bezelye çiçeklerinin tohumunu elde ettim. Çok güzel bir sarmaşık, her renkten elimde tohum oldu. Haftaya nasip olursa biraz tohum gönderecem size. Diger sarmaşıklardanda tabi ki. Kendinize iyi bakın. Önümüzdeki mart ayında dikerseniz, hazirana doğru bahçenizde çok süper ve güzel yeni çiçekleriniz olacak. Yaptığınız iyiliği unutmadım. Sevgili Murat, beni çok duygulandırdınız ne yaptım ki, ayrıca ben dostlarımı değer verdiğim insanları asla unutmam, gönderdiğim tohumların çıkması beni çok mutlu etti, ayrıca siz bana tohum göndermeyin ben size göndereceğim. Sevgili Murat bahçemi gezin, hoşunuza giden birşeyler varsa haftaya Bodrum'a geliyorum, getirebilirim sevgiler teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Satı hanım, Bodrum'a giderken İzmir'e de uğrasanıza iyi yolculuklar şimdiden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
çiçeklerle haşırneşır olmak harika bir duygu.Çiçekleriniz birbirinden güzel bahçeniz çok güzel.Emeğinize sağlık. Mutluluklar diliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili cetasule, çiçeklerle uğraşmak gerçekten çok güzel çok teşekkürler sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Sen gidince bodruma,site sensiz çok sessiz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |