![]() |
|
![]() |
#1381 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Offf çok tatlı ,Satı hanım şimdi orda olmak vardı ...kucağım dan kimse alamazdı ![]() Mutlu ve sağlıklı bir ömrü olsun . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul, çok teşekkürler çok sağolun sevgiler. Sevgili nurcanaybay, çok teşekkürler gerçekten çok tatlı, eşimin ve benim kucağımdan inmiyor zaten, hanımefendi sürekli oyun istediği için, bizde spor yapmış oluyoruz ve kilo vereceğiz sanıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Ağaç Dostu
|
Evet ,bir de böyle bir faydaları var ...arkalarını toplayacağız derken ister istemez formda kalıyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Oy ben armutu yerim, onun neresi armut resmen lokum ayol ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Ağaç Dostu
|
Evinizin yeni ferdi ile mutluluklar Satı ablacım, artık yeni bir çocuğunuz var, onunla biraz daha içli dışlı yaşamaya başlayınca anlayacaksınız ne demek istediğimi, sağlıklı mutlu günler sizin olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Ağaç Dostu
|
Ne güzel işte, tam emeklilik bebeği ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Ne güzel armut o.çok nefis. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Ağaç Dostu
|
Satı hanım ; Armut'la ilgili size küçük bir önerim olacak ...onu diğer hayvanlarla dan ve insanlar dan uzak tutmayın ,mümkün olduğunca sosyalleşmesini sağlayın.Büyüdüğün de çok rahat edersiniz.Hatta küçük bir kedi yavrusuyla birlikte büyümesini sağlayabilseniz çok iyi olurdu.Ben bu konu da çok zorluk çekiyorum ,bu yüzden özellikle paylaşmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sati Kardesim, Armutu benim icin gozlerinden op;o ne guzel sey oyle ; Benimkilere (kedilerime) fotografini gosterdim;miyav miyav dediler de ben dillerinden pek bi sey anlamadim.Bizimkiler de kopeklerle iyi anlasirlar.( Zeytin haric ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili satı hanım,nasılda yakışmış bahçeye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Tam Armut yani sevimli şey. Köpekleri hep sevmişimdir ama bir okadarda korkarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
Çok tatlı. Hayatımda gördüğüm en güzel armut. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ay Satı'cım nasıl şeker bişey bu yerim ben onu ![]() ![]() Düzenleyen Hhatice : 30-12-2010 saat 20:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgili nurcanaybay kıyabilsem sanki diğer kedilere köpeklere yaklaştırırsam ona zarar verirler diye korkuyorum ben çocuklarımdada aynı duyguları yaşadım. cemocuğum canım, biliyorumda armuda zarar verirler diye korkuyorum, yinede önerilerinize uymaya çalışacağım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() kedilerde armudun çok şirin olduğunu anlatmaya çalışmışlardır ![]() Bende hep sizin kedileri takip ederim kucağınızda uyku keyiflerini falan ![]() Sevgili sevim4, çok teşekkürler. Sevgili ayse_afyonlu,bende eskiden hiç elimi süremezdim armut bize geleli onu saatlerce okşayabiliyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili athena-asena,teşekkürler evet aynı cins ben asla kıyamam herhalde. Sevgili dlk, inan çok tatlı çok çılgın ![]() Hhatice canım çok teşekkürler, evet çok tatlı, biliyorum çok sevdiğini cinsi sibirya kurdu ve kangal karışımı bir baba ve teriyer bir anneden kırma bir armut ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Ağaç Dostu
|
Satı ablacım, armut'un dan bir ısırık alabilirmiyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|