![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili sevim hanım cığım olurmu öyle şey,siz bizim ablamızsınız, sizi terkedermiyiz, başımızın üstünde yeriniz var sevgiler saygılar. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satı'cığım çan şarmaşı gerçekten çok güzel görünüyor. Güle güle büyüt ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sevgili satı hanım, sizden izin almadan gizlice bahçenize girdim.Şöyle bir gezindim,inşallah kızmadınız.Tabi bu işin şakası ,bahçenizi ve çiçeklerinizi çok beğendim,ellerinize ve emeklerinize sağlık . |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili türkansultan,ziyaretin izini olmaz, bahçem ve evim tüm dostlara her zaman açıktır sevgiler. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Satı'cığım teşekkür ederim. Kısmetse artık bahçeni görmeye gelirim ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet sonun da ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Renklerin anası can abla Satı abla site sensiz öksüz yetim kalır iyi ki varsın. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Satı hanım, çan sarmaşığınız çok güzel açmış. güle güle büyütün Sevgili Günebakan tayininiz ayırlı olsun. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım, yok aslında birbirimizden farkımız, ben de eve her gelene mutlaka çiçeklerimi göstermezsem içim rahat etmiyor. Çiçekleriniz coşmuşlar yine maşallah. Ellerinize sağlık. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Öğretmenim yetiştirdiğiniz binlerce çiçeğin gönül bahçesine taht kurdunuz,yanlız değilsiniz. ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Satıcığım, sanıyorum tatilden dönmüşsün, umarım çok güzel, dinlendirici ve keyifli geçmiştir. Buraya da uğrayabileceğini umuyordum, herhalde uygun bir zamanın olmadı. İnşallah birgün tanışmak nasip olur. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Canım benim, evet on gün kalıp döndüm, inan bana çok istedim seni tanımayı, seni görmeyi, fakat hiç zaman olmadı, Bodruma ablamın evine geldim ablamlaydım evde tadilat vardı, iş bitiremedik, gün içinde bir şeyler lazım oluyordu, uzun süre evden ayrılamayınca gelemedim başka zaman inşallah sevgiler. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
İlk hallerinden çok daha güzel ![]() |
|