![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ozbey, 229. mesajınızdaki gece mumu çiçeğini nasıl yetiştirdiniz? İnanılmaz bir güzellik, sevgili Hozat'ta da beyazı vardı, int. araştırdığımda gece mumu olarak ezan çiçeğini tanıtıyor, oysasizin çiçeğinizin ezan çiçeğiyle alakası yok. Tohumla mı yoksa fide olarak mı aldınız, nereden aldığınızı öğrenebilirsem çok sevinirim. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Sayın Ozbey bizi kıskandırmaya ne hakkınız var,olamaz böyle güzellik gelincikler bana çocukluğumu hatırlattı,tomurcuklarından bebek yapardık,gece mumları,latinler,begonviller ayrı bir güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin,ellerinize sağlık... Düzenleyen nazlı hilal : 27-04-2010 saat 10:23 Neden: eksik harf |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın nazlı hilal, teşekkür ederim. Çocukluğumuzda bizde cam su dolu şişe içine limonun suyunu sıkıp, Gelincik çiçeklerini de içine koyar güneşte bekletirdik. Su kırmızıya ( on gün sonra) dönünce uygun kap içine koyarak buzlukta dondurur, '' Esikomo'' yapardık. Bir çoğumuz için güzel anıları var. Kendiliğinden çıkan bu güzelleri ellemiyorum. Mevsimi bitince yok oluyorlar zaten. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı, sen yakışır diyorsan inanırım. Hafta sonu burada aradım, bulamadım. Sayende ''nereden bulabilirim'' diye bir endişem kalmıyor. Bütün güzel düşünlerine teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ozbey, gaura gerçekten çok güzel bir çalı, beyazı da kelebek kadar güzel olur eminim. Bahçemin değişik yerlerinde bu çalıyı görmek çok güzel olacak, Son baharda küçük çeliklerden çoğaltmayı düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Adalet hanım,inan bana geçen yıl bir kök getirmiştim Almanyadan bu yıl iki kök oldu,biraz çoğalsın pembelerinizin yanına beyaz çok yakışacak ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün benim en şanslı günüm anlaşılan ![]() Sevgili Satı hanım, çok teşekkürler ederim, elimdeki pembeyi sevgili Jineop göndermişti, 7-8 cm ince bir çelikti, hiç umudum yoktu ama tuttu ve çabuk gelişti, inşallah dona dayanıklıdır. Ben beyaz için bir yıl beklerim, iyice gelişsin. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Adalet hanım,ben beyazından sonbaharda sevgili jineopa bir kök götürmüştüm ama ne yaptı bilmiyorum.Sevgili ozbeyin, sizin ve cemonun beyaz sonbahara hazır. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Güzel arkadaşım, teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Güzel arkadaşım, ne diyeceğimi şaşırdım inan bana çok güzel,Kesinlikle senden pozitif enerji alıyorlar. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Satıcığım, teşekkür ederim. Negatif enerji alıp, kuruyan, tutmayan bitkilerimde oluyor, onlardan hiç bahsetmiyorum bile. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gece mumları ve papatyalarla birlikte çok hoş görünüyorlar. Düzenleyen Sevgi Durul : 29-04-2010 saat 00:21 Neden: Yanlış isim |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim SDurul, özellikle sarmaşık Kırmızı Gül'ü ve beyazını da ben çok severim. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, Vildan abla, bu mevsim bütün çiçekler çok güzel, hangisini şımartacağımı bilemiyorum inan. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Gülller harika.. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili ozbey, emeyine salık. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Güller harika görünüyor ama gece mumlarının için de daha bir güzel. SDurul lila sakız için üzülmeyin o biraz gelişimini ağırdan alıyor çok güzel ya nazlanıyor galiba ![]() |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Datça' ya hiç gelmediniz demek ki? Biz, buraya İzmir'den geldik, onbir sene oldu ve hala dönmeyi düşünemiyoruz. Havası hiç benzemez sizin oralara, bağımlılık yapıyor, tavsiye ederim. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| japon gülü, latin, sardunya, solanum, süs fasulyesi |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|