![]() |
|
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sevgili Satı, sen yakışır diyorsan inanırım. Hafta sonu burada aradım, bulamadım. Sayende ''nereden bulabilirim'' diye bir endişem kalmıyor. Bütün güzel düşünlerine teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ozbey, gaura gerçekten çok güzel bir çalı, beyazı da kelebek kadar güzel olur eminim. Bahçemin değişik yerlerinde bu çalıyı görmek çok güzel olacak, Son baharda küçük çeliklerden çoğaltmayı düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sayın nazlı hilal, teşekkür ederim. Çocukluğumuzda bizde cam su dolu şişe içine limonun suyunu sıkıp, Gelincik çiçeklerini de içine koyar güneşte bekletirdik. Su kırmızıya ( on gün sonra) dönünce uygun kap içine koyarak buzlukta dondurur, '' Esikomo'' yapardık. Bir çoğumuz için güzel anıları var. Kendiliğinden çıkan bu güzelleri ellemiyorum. Mevsimi bitince yok oluyorlar zaten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Adalet hanım,inan bana geçen yıl bir kök getirmiştim Almanyadan bu yıl iki kök oldu,biraz çoğalsın pembelerinizin yanına beyaz çok yakışacak ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün benim en şanslı günüm anlaşılan ![]() Sevgili Satı hanım, çok teşekkürler ederim, elimdeki pembeyi sevgili Jineop göndermişti, 7-8 cm ince bir çelikti, hiç umudum yoktu ama tuttu ve çabuk gelişti, inşallah dona dayanıklıdır. Ben beyaz için bir yıl beklerim, iyice gelişsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Adalet hanım,ben beyazından sonbaharda sevgili jineopa bir kök götürmüştüm ama ne yaptı bilmiyorum.Sevgili ozbeyin, sizin ve cemonun beyaz sonbahara hazır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
|
![]() Güzel arkadaşım, teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
|
Güzel arkadaşım, ne diyeceğimi şaşırdım inan bana çok güzel,Kesinlikle senden pozitif enerji alıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gece mumları ve papatyalarla birlikte çok hoş görünüyorlar. Düzenleyen Sevgi Durul : 28-04-2010 saat 23:21 Neden: Yanlış isim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
Satıcığım, teşekkür ederim. Negatif enerji alıp, kuruyan, tutmayan bitkilerimde oluyor, onlardan hiç bahsetmiyorum bile. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, Vildan abla, bu mevsim bütün çiçekler çok güzel, hangisini şımartacağımı bilemiyorum inan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim SDurul, özellikle sarmaşık Kırmızı Gül'ü ve beyazını da ben çok severim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Gülller harika.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili ozbey, emeyine salık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Güller harika görünüyor ama gece mumlarının için de daha bir güzel. SDurul lila sakız için üzülmeyin o biraz gelişimini ağırdan alıyor çok güzel ya nazlanıyor galiba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Datça' ya hiç gelmediniz demek ki? Biz, buraya İzmir'den geldik, onbir sene oldu ve hala dönmeyi düşünemiyoruz. Havası hiç benzemez sizin oralara, bağımlılık yapıyor, tavsiye ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben denemenizi öneririm, olmazsa da ben size gönderirim. |
|
![]() |
![]() ![]() |