![]() |
|
![]() |
#211 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahar ayını erken yaşıyoruz. Sanıyorum Latinler buranın iklimini seviyor. Müsade etsem bahçedeki her yeri istila edecek. Çoğu zaman budadığım dalları arkadaşlara veriyorum ( dalından da tutuyor). Sıcaklar bastırınca bu güzelliği kalmıyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Latin çiçeğini bende çok seviyorum. Çünkü yer ve toprak seçmiyor.Çeri domateslerin meyvesi çok küçük ama lezzetli. Bakla yemeğini eşim çok seviyor, ben ise onu gübre olarak kullanmayı seviyorum. Dereotu ekmiştim henüz çok küçükler, şimdilik pazardan almayı tercih ediyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
|
Sn.ÖZbey, ne güzel çiçekleriniz var. İçim açıldı. Hele latin çiçeği muhteşem. Kozmoz bende de vardı. Çiçekleri solunca kökten çıkartmıştım. Sizin kozmoz dalını okuyunca, keşke sökmeseymişim dedim. Bu yıl yeniden canlanırmıydı?. Bu sene dikeceklerimi sökmem eğer öyleyse. Bir de kozmoza kolum değdiğinde sonrasında müthiş kaşındırıyordu. Sizde de oldu mu bu ![]() Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Habibe, Güzel sözlerinize teşekkür ederim. Sizlere güzel bir duygu yaşatabildiysem ne mutlu bana. Kozmoz çiçeğinde herhangi bir allerjik tepki yaşamadım. Burada ılıman bir iklim hakim. Dalından tutması iklimine bağlı sanıyorum. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bitkinizin adı Gaura lindheimeri Bu şekilde ararsanız çok bilgi bulursunuz. Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Zeki Yağlı, en sonunda ismini öğrenebildim, teşekkür ederim. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Canım günaydın, çok teşekkür ederiz gelinciklere,sanada iyi pazarlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Ozbey gelincikler muhteşem size merhabalar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2009
|
Gülten hanım merhaba, Bahçeniz ve çiçekleriniz başımı döndürdü. Hepsi çok güzeller, ellerinize sağlık. Benim gece mumlarım da böyle güzel olur inşallah, yakın yakın diktim. Açtıklarında size resimlerini yollayayım, torunlarınız sayılırlar onlar artık... ![]() Bahçenizde sağlık ve mutluluklar diliyorum, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sayın özbey maşallah ne güzel ne canlı bir bahçeniz var.İnsanın içine sıcaklık veriyor gelincikler çok güzel.Bütün çiçekleriniz birbirinden güzel elleriniz kollarınız dert görmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağ çiği, teşekkür ederim. Size bir nebze güzellik yaşatabildiysem, ne mutlu bana. Gelincikleri Pazar günü iş çıkışı sabah 07.30' da çekmiştim. Sabahın sessizliğindeki kuş sesleri ve üzerine güneş doğmuş gelincikler beni çok mutlu etmişti, sizlerin de bu güzelliği görmenizi istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2009
|
Bilgi için teşekkürler. Gelmeyi çok isterim, sizi de İzmir'e bekliyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Zeki bey latince adını söylemiş bende halk arasında kullandığımız ismini söyleyeyim .Haseki küpesi .Sayın ozbey ayrıca çiçekleriniz harika gece mumu nu ilk kez gördüm çok güzel . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ozbey gece mumunun diğer adı ezan çiçeği mi? Ben sadece sarı rengini görmüştüm. Pembesi de çok güzelmiş. Bir sorum daha olacak; yer kirazı şaşırtma yapılarak mı, direk toprağa ekilerek mi yetiştiriliyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Gerçekten muhteşem görünüyorlar sevgili Ozbey ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
|
Sayın cennetbahçesi, övgünüze teşekkür ederim. Sanıyorum Gaura' yı karıştırdınız. Ben Haseki küpesi yetiştirmiştim, haseki değil. Zeki bey çiçeğin ismini doğru yazmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı, teşekkür ederim. Elimden geldiği kadarı ile kendimce adını '' Mutluluk Çiçeği'' olarak koyduğum Gece Mumu çiçeklerini korumaya çalışacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul, Ezan çiçeği ile çoğu zaman karıştırılıyor, bunlar gece gündüz sürekli açık oluyorlar. Yer Kirazını ben köklü almıştım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
|
![]() Teşekkür ederim Vildan abla, ileride seninkiler de böyle olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
japon gülü, latin, sardunya, solanum, süs fasulyesi |