![]() |
|
![]() |
#512 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-09-2010
|
gercekten güzeller emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Orhan bey, bu güzellik bana doğanın bir armağanı. Beğenmenize çok sevindim, mutlu oldum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili ozbey,zıpcıktı gelin buketigibi. Ama o nemuhteşem bir renk begonvil nazar deymesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu begonvil' in hem rengi ve görünümü, hem de diğerleri gibi çiçeklerini dökmeden üzerinde kuruması açısından daha ayrıcalıklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü dökülenleri toplama derdiniz olmuyor. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Ozbey begonvil ve zıpçıktılar harika görünüyor. Beyaz zıpçıktıların bu sene çoşma zamanı galiba herkesin zıpçıktıları çoşmuş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan teşekkür ederim, begonvil ve zıpçıktılar bu mevsimin insana coşku veren çiçeklerinden diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Ağaç Dostu
|
Bu gerçekten aldanmış! Benim ağustos başında çiçeklenen armutlarım bayağı büyümüştü. Yakında yenecek kıvama gelebileceklerini sanıyorum. Belkide olgunlaştılar. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim İstanbul' da, apartman bahçesine, tam peceremizin önüne gelecek şekilde diktiğim Erguvan da geçen sonbaharda çiçeklenince, sizin gibi düşünmüştüm. Ama sonradan karşıma çıkan bir bilgi ben şaşırttı! Erguvan senede iki kez(Sonbaharda da) çiçekleniyormuş. Şartlar uygun olursa tabii. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üstelik yer kirazımda yeniden çiçeklendi, belki yılda iki kez çiçek veriyordur. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim elmanın aldanmışlığı uzun sürerse belki meyve de tutar ![]() Şimdiye kadar hiç meyve tutmadığı için bu çok hoşuma gider. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Haa.. Arkadaş! Gerçekten nerelerdesin? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Hep insanlar aldanacak değilye biraz da meyvalar aldansın.Şaka bir tarafa ben iklimin yavaş yavaş değiştiğini düşünüyorum.Zıpçıktıların harika bir görüntüsü var. ellerininize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Ozbey bahçenizi gezdim,gece ziyafeti oldu,yani hem ziyaret,hem ziyafet. Hakikaten harikaydı.Bayıldım çiçeklerinize,ikliminiz de müsait.Ellerinize sağlık,Sebzeler,ve meyvalarda çok değişik,mesela murt meyvasını sizde gördüm.asma üzümünüz,çok sıhhatli,bütün çiçekler öyle. Ama tarihlere baktığımda bu sene hiç fotoğraf yok.Bu güzelliklerden bizleri mahrum etmeyi herhalde düşünmüyorsunuzdur.Ellerinize sağlık,bol çiçekli günler dilerim efendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Haklısınız bu sene çok fotoğraf yükleme ile ilgilenemedim. Yoğun bir çalışma temposu içindeyim, çok zamanım olmuyor. Üyelerin bahçelerini ve site'yi bile alelacele kısa sürede gezinebiliyorum. Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben bir aydır Aile hekimliğinde geçici görevdeyim. Mayıs' ın 12 sinde bitecek, inşallah sen geldiğinde nöbetim olmaz da görüşebiliriz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
japon gülü, latin, sardunya, solanum, süs fasulyesi |
|
|