![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Haa.. Arkadaş! Gerçekten nerelerdesin? |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim İstanbul' da, apartman bahçesine, tam peceremizin önüne gelecek şekilde diktiğim Erguvan da geçen sonbaharda çiçeklenince, sizin gibi düşünmüştüm. Ama sonradan karşıma çıkan bir bilgi ben şaşırttı! Erguvan senede iki kez(Sonbaharda da) çiçekleniyormuş. Şartlar uygun olursa tabii. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üstelik yer kirazımda yeniden çiçeklendi, belki yılda iki kez çiçek veriyordur. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Hep insanlar aldanacak değilye biraz da meyvalar aldansın.Şaka bir tarafa ben iklimin yavaş yavaş değiştiğini düşünüyorum.Zıpçıktıların harika bir görüntüsü var. ellerininize sağlık. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Ozbey bahçenizi gezdim,gece ziyafeti oldu,yani hem ziyaret,hem ziyafet. Hakikaten harikaydı.Bayıldım çiçeklerinize,ikliminiz de müsait.Ellerinize sağlık,Sebzeler,ve meyvalarda çok değişik,mesela murt meyvasını sizde gördüm.asma üzümünüz,çok sıhhatli,bütün çiçekler öyle. Ama tarihlere baktığımda bu sene hiç fotoğraf yok.Bu güzelliklerden bizleri mahrum etmeyi herhalde düşünmüyorsunuzdur.Ellerinize sağlık,bol çiçekli günler dilerim efendim. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Haklısınız bu sene çok fotoğraf yükleme ile ilgilenemedim. Yoğun bir çalışma temposu içindeyim, çok zamanım olmuyor. Üyelerin bahçelerini ve site'yi bile alelacele kısa sürede gezinebiliyorum. Selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben bir aydır Aile hekimliğinde geçici görevdeyim. Mayıs' ın 12 sinde bitecek, inşallah sen geldiğinde nöbetim olmaz da görüşebiliriz. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Ablacığım keşke mart ayında uğrasaydın, çiçeği getirmen şart değildi ki, sen gelsedin yeterdi. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili ozbey bahçenizi zevkle gezdim ellerine saglık |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
sayın ozbey maşallah bizim dutlar daha yaprak açmadan siz dut yiyosunuz afiyet olsun ayrıca sizin dut önce kırmızımsı sonradan siyah bizimkiler beyazdan siyaha gidiyo tadına gelince çok tatlı acaba sizinkininde tadı aynımı bayağı merak ettim tekrar afiyet olsun |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tadına gelince olgunlaşıp, kolay koptuğunda tatlı oluyor. Çok keyifli bir meyve ağacı. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Adalet ablacığım keşke ikram edebilseydim. Gerçi yol üstünde olduğumuzdan merak edip tadanlar çoğunlukta. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir gün çeliğinden yetiştirme konusunda tecrübe sahibi olursam sana fide yetiştirir gönderirim canım. Sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
çok güzel gözüküyor 9 ay boyunca da meyve veriyorsa harika üstad çelikleme yi öğrendiğinizde bende sizden fide isteye bilirmiyim |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
İnşallah, bu konuda başarılı olursam neden olmasın. |
|
|