![]() |
|
![]() |
#304 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Yağcı, teşekkür ederim. Ben de rengine vuruldum, Peyzaj Mimarı kendisine ayırmış, fakat sonunda anlaşmanın bir yolunu bulduk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Begonviliniz çok güzel güle güle büyütün.Galayla zambakta çok güzel ama kırmızı gülünüzle gece mumlarınızın oluşturduklaru görüntü muhteşem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnanın ben hepsini ayrı ayrı seviyorum. Gece mumları konusunda bende aynı fikirdeyim, gün içerisinde o kadar çok talibi oluyor ki, isteyenlere esirgemeden veriyorum. Fakat aşıranlar yüzünden hepsini sökmeyi düşündüğüm anlar bile oluyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ozbey, Begonvilinizin rengi gerçekten çok güzel. Yerine yakışacağından eminim. Bu çiçek aşırma işinin mağdurlarından biri de benim. yetişmiş iki kök fırça çalımı kökünde söküp almışlar,üstelik nerede olduğunu da gördüm. Her şey çok güzel ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Ağaç Dostu
|
![]() Haklısınız, ''Güvey Kandili'' olacaktı. Kandil ile fener bilinçaltım da yer değiştirmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bazen dayanamayıp '' güzellik görün diye dikili onlar, yok edin diye değil'' diyorum ama kime?.. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Ağaç Dostu
|
Begonvilin rengi de vurulmayacak gibi değilmiş, güle güle büyütün Sevgili Özbey. Aşırma deyince aklıma geldi. Çocukluğumuzda İstanbul'da denizin tertemiz olduğu zamanlarda, İstanbul çevresinde yazlık kamplar olurdu. Genelde yazlık kamplar meyve bahçeleriyle iç içe olurdu. Bir gün dayımın arkadaşı (o zaman delikanlılar) çok güzel görünen tellerle çevrili bir Elma bahçesinden zor bela 3-5 Elma aşırırken bahçenin sahibine yakalanmış. Bahçe sahibi sadece "O telleri hayvanlar girmesin diye çevirdik ama işe yaramamış demek ki" demiş.( ne kıvrak zeka) Bizimki utançtan kıpkırmızı kesilmiş tabii. Kıssadan hisse olarak aklımın bir köşesinde kalan gerçek bir hikayedir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2009
|
Sevgili ozbey, Çok ilginç, benim kasımpatılar da açmaya çalışıyorlar. Ne oluyor ben de anlamadım doğrusu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Didem, minik şarap rengi de açtı, onu fotoğraflayamadım ama açmaları hoşuma da gitti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir önce fotoğrafladığınız yabani kır otu, her yerde çıkıyor. İsmini ben de bilmiyorum fakat zarif görünümü hep hoşuma gitmistir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ozbey'in izni ile, "Evvett" Gece mumu, gözleriniz aydın olsun. Sevgili Ozbey, güvey fenerleriniz harika olmuşlar, on beş güne kadar dış kabuk sararacak, tabi hava yeterince sıcak giderse. Sararan kabuğun içindeki olgunlaşan meyveyi seçebilirsiniz, olgunlaştığını düşündüğünüz meyvelerin dış kabuğunu açıp, harika lezzeti duyumsamak için dilinizle damağınızın arasında bir süre tutun ve sonra yavaş yavaş yutun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Özbey, Bahçeniz gerçekten sanat eseri olmuş,ellerinize sağlık.Adalet bana gece mumlarının fotolarını gönderdi,ve ekledi bu çiçekler Özbey in behçesiden .(çok iyibiliyor benim bu çiçeğe aşık olacağımı ve hemen tohum isteyeceğimi)Ben de şu çiçeğin tohumlarından alayım Adalet ede göndereyim dedim. Nerde...ıkı haftadır,Eminönü nü (tüm botanıkçileri)tavaf ettim,hiçbirinde bu çiçeğin tohumlarını bulamadım.başka bir isimle bulunabilir mi?Acaba ezan çiçeği olarak sorsam dedim ama siz bir mesajınız da ezan çiçeğiyle bu bitkiyi karıştırıyorlar demişsiniz demek ki ezan çiçeği değil diye düşündüm. Sevgili Özbey ,bana bir adres verebilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2009
|
Sevgili Özbey, Gece mumlarınız harika bir şekilde açtılar, bu kadar kısa sürede, inanamıyorum. Bu çiçekle beni tanıştırdığınız için size tekrar teşekkür ederim. Şimdi onları çoğaltmak için çalışacağım.. sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |